از اینرو، مواد غذایی مثل ادویهجات، شکر، حبوبات، ذرت و سایر غلات در رژیم غذایی مردم آن بیشترین خودنمایی را دارند. نکته مهم برای تهیه باقلا قاتق، تخم مرغ است، نباید شکل ظاهری خود را در حین شکستن روی مواد داخل قابلمه از دست دهد زیرا هر شخصی تخم مرغ دوست ندارد. در کنار باقلا قاتق همچنین مخلفاتی مانند سیر ترشی، زیتون پرورده و سبزی خوردن سرو می شود. از همه رستورانهایی که نام بردیم معمولا در شمال و غرب تهران قرار داشتند. رستوران گیلانی آویشو اما در شرق است و آنقدر کیفیت و طعم خوبی دارد که اگر ساکنان غرب تهران یک بار به اینجا بیایند احتمالا دیگر رستورانها را فراموش خواهند کرد. آویشو یک رستوران تازه تاسیس در خیابان گلبرگ است اما منو کامل و پر از آیتمی دارد که احتمالا برای انتخاب از میان آن به دردسر خواهید افتاد.
- گَمَج یک نوع ظرف یا دیگ است که با خاک رس سرخ ساخته می شود که در آخر به شکل یک دیگ در می آید و در آن انواع غذا های گیلانی مانند باقلاقاتوق میرزاقاسمی پخت می شود.
- گیلان یکی از شهر های شمالی در ایران است که غذاهای متنوع و زیادی را در خود جای داده است.
- اکبر جوجه در واقع یک شیوه پخت جوجه بوده که به تدریج به یکی از مشهورترین غذاهای شمال تبدیل شده است.
- کباب ترش رستوران گیلانه از معروفترین کبابترش های تهران است.
در ادامه زمانی که گوشت ها مزه دار شدند، آنها را به سیخ کشیده و کباب می کنند. همچنین کباب ترش و جوجه ترش را به همراه برنج کته سرو می کنند. این غذا از غذاهای سنتی لاهیجان است، البته در بقیه شهرها هم آن را درست مجله خبری غذا میکنند. قیمهای که با گوشت چرخکرده، لپه، پیاز، گوجهفرنگی، زعفران، لیمو امانی، دارچین، گلاب، شکر و… حتی اگر زمان کافی برای پختن گوشت خورشتی ندارید، این غذا میتواند جایگزین خوشطعمتری برایتان باشد.
بهترین غذاهای محلی گیلان که باید حتما امتحان کنید!
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. در مرحله آخر بادمجان ها را به گمج اضافه کرده و اجازه دهید تا بادمجان ها کاملا بپزند. در تابه دوم روغن ریخته و ۱ بوته سیر چرخ شده افزوده و با زردچوبه تفت دهید. روی حرارت کم گذاشته، سپس در این مرحله آب قلم(به دلخواه)اضافه کنید. پیاز را ریز خرد کرده و تفت داده، سپس سیر رنده شده را افزوده و تفت دهید.
کباب ترش شمالی را در کنار کته زعفرانی، زیتون پرورده و ماست-نعناع سرو کنید. اگر گیاهخوار هستید و در عین حال وقت کمی هم برای پخت غذا در اختیار دارد، کدو بره مازندران میتواند یک انتخاب مناسب برای شما باشد. این غذا علاوه بر گیاهخواران مورد پسند بسیاری از افراد دیگر هم بوده و طعم لذتبخشی در اختیار شما قرار خواهد داد. این سبزی منبع خوبی از مواد معدنی از جمله آهن، فسفر و ویتامین C است که خاصیت ضدعفونی کنندگی و تصفیه کبد، کلیه و رودهها دارد. مرغ به کار رفته در این خورش، معمولا بدون استخوان و ترجیحا از قسمت سینه مرغ انتخاب می شود.
سپس ادویه، سبزیجات مخصوص، لپه، آب و آب نارنج را به آن اضافه کنید. 10 دقیقه مانده به اینکه غذا حاضر شود، دو تخم مرغ در آن بشکنید. این غذا که از گوشت اردک، پیاز سرخ شده، آب، شکر، رب انار، گردو و انار پخته میشود بسیار لذیذ است.
طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی
آلو، قیسی، پیاز و مرغ مواد اصلی تشکیلدهنده آلو مسما را تشکیل میدهند. آلو مسما یکی از خورشتهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که در مهمانیهای گیلانی سرو میشود. این خورش البته با روشهای مختلفی در جاهای دیگر ایران تهیه میشود که تقریباً بهترین نوع آن را میتوانید در شمال کشور بیابید. خورشت سیر انار یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ مازندران است که محبوبیت بالایی در این استان دارد.
۲۰- کویی تره
معمولاً نازخاتون را به همراه غذاهایی مانند شامی، ترش کباب و واویشکا بهعنوان چاشنی استفاده میشود. اگر راهی مازندران هستید، حتی اگر مقصدتان رامسر نیست باید سری به جاهای دیدنی رامسر بزنید و طعم غذاهای این منطقه از شمال را هم بچشید. در کنار این غذا میتوانید از طعم بینظیر ترشی هفتا بیجار و سیرترشی نیز لذت ببرید. در ادامه 15 غذای معروف شمالی را ببینید و سعی کنید که حتما هر کدام از آن ها را یکبار امتحان کنید و لذت ببرید. در سالهای اخیر ، شهرداری با سرمایه گذاری در فرهنگ و خلاقیت برای حرکت در مسیر توسعه پایدار شهری ، تلاش خود را برای کاهش نابرابری ها و بیکاری افزایش داده است. سپس مرغ هایی که از قبل پخته شده را به همراه آب و زرد چوبه به آلوها اضافه کنید.
به شما پیشنهاد می کنیم که در تور تفریحی-سرمایه گذاری قبرس، که توسط کارگروه شزوما برگزار میشود شرکت کنید. در این قسمت غذای گیاهی کمتر طرفدار دارد و در نواحی ساحلی جنوب هند، غذای دریایی مورد پسند است. به طور کلی در جنوب هند، به جای نان، برنج بیشتری مصرف میشود. همچنین، جنوبیترین قسمت هند یکی از کمترین جمعیت گیاهخواران این کشور را دارد. زمانی که مواد به خوبی پخته شد، روی کل مواد تخم مرغ ها را بشکنید و سپس این غذای لذیذ را سرو کنید.