بعضی از ما خاطره خوبی از بو و طعم تخم مرغ پخته و بافت لیز تخم مرغ نیمپز نداریم. برای همین غذاهایی که طعم تخم مرغ در آن غالب باشد را نمیپسندیم. این دسر محبوب در مناطق گرم ایران و به خصوص جنوب و امتداد خلیج فارس طرفدارهای بسیاری دارد. زیرا یکی از مهمترین محصولاتی که در این مناطق کشت میشود، خرما است. مردم جنوب ایران با استفاده از خرما خوراکیهای خوشمزه و شگفت انگیزی درست میکنند که یکی از این خوراکیها، رنگینک است. برای درست کردن رنگینک پوست خرما را گرفته و با گردو تفت دهید، سپس آن را در آرد بریزید و مجددا تفت بدهید.
- برای اینکه دوست داشته باشید مرغها مغز پختتر به نظر بیان میتوانید قبل از سرخ کردن حدود یک ربع با پیاز و فلفل و زردچوبه در آب آنها را بپزید.
- در این نظرسنجی از غذاهای معروف ایرانی که در اکثر شهرها شناخته شده هستند استفاده شده است و غذاها و خوراکهای بومی در نظرسنجی لستسکند قرار نداشتند.
- سپس بر روی اجاق گاز بگذارید و بعد از داغ شدن روغن، پیاز و سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا مقداری نرم شود.
- «کشک کدو» یکی از غذاهای محلی کرمان است که علیرغم خوشمزگی و مقوی بودنش، طرز تهیه بسیار آسانی دارد.
به عنوان آخرین غذا در لیست بهترین غذاهای ایرانی به معرفی چلو دیزی میپردازیم. چلو دیزی یکی از غذاهای محلی کاشان است که شاید در ابتدا تصور کنید همان دیزی معمولی است اما به روش دیگری سرو میشود، اما اینطور نیست. گوشت را با لوبیا چشم بلبلی و پیاز میپزند و بعد برنج را همراه با این مواد دم میکنند. این غذا با دوغ و ماست بسیار خوشمزه میشود و ظاهر آن مانند چلو گوشت است که طعم لذیذ گوشت بخاطر نحوه طبخ آن را متفاوت کرده است. یکی از مهم ترین بخش های زندگی هر انسان غذا خوردن است. انکار نکنید 😉 این مساله دلیل بر شکمو بودن افراد نیست.
در تهیه عدس پلو از روشها و مواد اولیه مختلفی استفاده میشود. به طور مثال برخی آن را با گوشت کوفته ریزه، گوشت چرخ کرده تفت داده شده، گوشت مرغ و به همراه کشمش و خرما تهیه مینمایند. همچنین در برخی نواحی ایران از ادویههای متفاوتی برای طعمدهی استفاده میکنند. مثلا در خراسان از زیره سیاه در تهیه عدس پلو استفاده میکنند.
که به عنوان محبوب ترین غذای خارجی ها در ایران به شمار می رود. جالب است بدانید ایرانیان برای اینکه تعادل را در طعم این غذا به وجود بیاورند زرشک را با کمی شکر تفت میدهند. اگر شما هم مثل ما به آشپزی ایرانی علاقمند هستید پیشنهاد میکنیم در دوره آنلاین آموزش غذاهای ایرانی در کنار ما باشید و دستور پخت غذاهای ایرانی را به صورت حرفهای بیاموزیم. همچنین برای یادگیری رایگان دستور پخت غذاهای ایرانی و بین المللی، در وبلاگ آشپزی سایت آموزشگاه آشپزی آرسس شف آموزشهای خوبی قرار گرفته است. برای برجسته کردن مهارت و تخیل آشپزی ایرانی، به این فکر کنید که با همین مواد اولیه، از اردک، انار، سبزیجات معطر و گردو غذایی خلق کردهاند که مشابه طعم آن در جهان وجود ندارد.
» طرز تهیه انواع پلو و چلو ایرانی «
در فرهنگهای مختلف انواع متفاوتی از بستنی به عنوان دسر وجود دارد. ایران هم از این قائله مستثنی نیست و ایرانیها بستنی را به عنوان دسر یا یک میان وعده بینظیر استفاده میکنند. اما بستنی سنتی در میان دیگر بستنیهای موجود در بازار تاریخچه بلند و بالایی دارد و قدمت آن مجله خبری غذا به صدها سال پیش باز میگردد. به طور کلی دنیای املتها بسیار وسیع است و هیچ حد و مرزی ندارد. یعنی شما میتوانید به طرز مثال یک سه شنبه صبح ساعت 8، برای خودتان املتی جدید اختراع کنید! از انواع املت معروف میتوان به املت گوجه فرنگی، املت قارچ و املت سوسیس اشاره کرد.
طرز تهیه کتلت بادمجان
وقتی که میخواهید برنج را دم کنید، شوید را لابهلای آن بریزید. برای درستکردن این غذای خوشمزه، ابتدا باید مرغ و پیاز و سیر و رب گوجه را سرخ کنید و سپس مقداری آب و هویج حلقهحلقه را به قابلمه اضافه کنید. برای تهیه این غذای خوشمزه این مقدار زیره را با مقدار پیمانههای مورد نظر برنج به همراه آب، روغن و نمک میگذاریم تا بپزد. سپس به صورت جدا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده کاملاً مخلوط کنید. غوره مسما از غذاهای گیلانی است و تقریبا به دلیل غوره موجو در آن ترش مزه است.
شامی کباب را به همراه سیب زمینی سرخ کرده میتوان میل کرد. در مرحله اول تهیه شامی کباب، سیب زمینیها و پیاز را پوست بگیرید و بشویید. سپس سیب زمینیها را با یک رنده مناسب به صورت ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید.
در این مرحله با توجه به ذائقتون میتونید دو تا سه قاشق آبلیمو هم به کلمها اضافه کرد. خمیر پیتزای آماده را در سینی فر قرار میدهیم و سس گوجه را بر روی خمیر میزنیم. در مرحله بعد گوشتهامونرو به قطعات دلخواه برش میزنیم. برای اینکه گوشتها بهخوبی سرخ شده و رنگ و روی بهتری به خودشون بگیرن، اونهارو به پیاز و ادویههای در حال تفت اضافشون میکنیم، تا بوی خامی گوشت کاملا گرفته بشه. بله درست میفرمایید چون این غذاها جمع تمام مناطق هست امکان داره که نشنیده باشید.