هنگام سرو این غذای خوشمزه، پیاز داف و کشکش یا خرما و گوشت را بر روی برنج بریزید. گوشت گوسفند، حبوبات و سیب زمینی که در طبخ این غذای اصیل ایرانی استفاده می شود، سرو آن را به همراه نان سنگک، سبزی خوردن و دوغ تکمیل می کند. کشور ایران تنوع غذایی بسیار بالایی دارد و بعضی از غذاهای ایرانی طرفداران زیادی هم در ایران و هم در سایر نقاط جهان دارد. در واقع وجود عطر و طعم خاصی که در انواع مواد غذایی سالم و لذیذ وجود دارد و کدبانوها و آشپزها با مهارت خاص این طعم ها را در کنار هم قرار می دهند، یک غذای عالی و اصیل آماده می شود. به طور مثال یکی از غذاهای سنتی ایرانی که بسیار محبوب و مشهور است کوفته تبریزی است که در همه جای ایران تهیه میشود که ریشه آن از شهر تبریز است. قیمه نثار جزوه غذاهایی است که به صورت سنتی در قزوین پخته میشود و به آنجا تعلق دارد.
- ممکن است نتیجه این جدول شما را شگفتزده کند یا برای فردی دیگر کاملا عادی به نظر برسد.
- اگر فشار خون دارید، کمی سیر تازه به برنج اضافه کنید و نمک را محدود کنید.
- برای تهیه خمیر آرد رو داخل ظرف مناسبی بریزین و نمک و خمیر مایه فوری رو بهش اضافه و به خوبی مخلوط کنید.
برای مشاهدهی طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز بر روی لینک کلیک کنید. رای ادامه طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ یا گوشت قلقلیبه مطلب آن مراجعه کنید. بعد از پاک کردن آن را سرخ کنید و در فریزر کنگرها را فریز کنید. برای تهیهی خورشت کنگر خوشمزه ابتدا پیازها را نگینی کنید. سپس در قابلمه سرخ کنید و ادویههای مورد نیاز را اضافه کنید. برای مشاهدهی طرز تهیه آبگوشت(دیزی) بر روی لینک کلیک کنید.
دو روش تهیه خورش ترشه تره ؛ غذای محبوب گیلانی
احساس ضعف و سستی در بدن انسان رخنه کرده و به مرور زمان بدن ضعیف و ضعیفتر خواهد شد. ناهار به شما، به هنگام کار و فعالیت انرژی فراوان میدهد. میگو سوخاری برای پیش غذا و غذای آسان و راحت گزینه بهتری است.
در اولین مرحله از طرز تهیه کشک کدو باید کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد کرده و سرخ کنیم. البته کسانی که رژیم غذایی با محدودیت سرخ کردن دارند، میتوانند کدوها را بخارپز کنند. برای درست کردن این غذا از گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی استفاده میشود و سپس کوفتههای خوشمزه داخل سس گوجه قرار میگیرند. اگر محدودیت مصرف گوشت قرمز دارید به همین ترتیب کوفته اراکی را با گوشت مرغ، بوقلمون یا به عنوان یک غذا با سویا تهیه کنید.
دستور پخت قیمه نثار قزوین خوشمزه و مجلسی
از آنجا که کالری این غذا تا حدودی بالاست و جزو غذاهای سنگین به شمار میرود، توصیه میشود آن را برای وعده ناهار میل کنید. معمولاً این غذا همراه با ترشیهایی که تند هستند سرو میشود. البته بیشتر جنوبیها این غذا را با نوعی نوشیدنی به نام «زینتو» میل میکنند که آب توتی شبیه به شاتوت است. ابتدا حبوبات را همراه گوشت و چربی پخته و پیاز را به آن اضافه می کنیم و در انتها گوجه ها را اضافه می کنند. برای تهیه ته دیگ که در انتهای قابلمه برنج را با روغن مخلوط می کنند اما انواع دیگری از ته دیگ وجود دارد مانند سیب زمینی .
کلم پلو
به مانند پخت قرمه سبزی، این خورش را نیز می توانید با حرارت کم و در مدت زمان طولانی بپزید. نوع پخت خورش فسنجان به شکلی است که در نقاط مختلف ایران آن را متناسب با سلیقه خود به شیوه های گوناگون درست می کنند. برخی از مردم در کشور ما خورشت فسنجان را ترش و برخی دیگر آن را ملس و در بسیاری از نقاط نیز آن را کاملاً شیرین مورد طبخ قرار می دهند. راز خوشمزه بودن قورمه سبزی به پخت آن و زمانی که شما به آن اختصاص می دهید برمیگردد. در واقع بهتر است که خورش را با کمترین حرارت و در مدت زمان طولانی پخت. این کار موجب می شود که خورش قرمه سبزی به اصطلاح جا افتاده تر بوده و طعمی بسیار لذیذتر داشته باشد.
اگر از ایرانیها بپرسید غذای مورد علاقهشان چیست، احتمالاً میگویند قورمه سبزی است! قورمه سبزی با گیاهان معطر، پیاز، لیمو عمانی، لوبیا قرمز (در برخی نقاط ایران لوبیا سفید و چیتی) و گوشت گوسفند، گوساله یا بره تهیه می شود. محال است بخواهی غذای ایرانی بخوری و ظرفی از سبزی تازه را در کنار غذا نبینی. در این ظرف سبزیجات معطری چون ترخون، نعنا، ریحان، گشنیز به همراه تربچه و پیازچه و گردو در کنار پنیر سفید فتا به چشم میخورد. کافیست تکه کوپکی نان را جدا کنید، مقداری سبزی و قدری پنیر بر روی آن بگذارید و مانند یک ساندویچ معمولی، آن را تا کرده و بعد هم نوش جان کنید. ظرف سبزی در تمام طول غذا بر روی میز باقی می ماند و می توانید در حین غذا هم از آن استفاده کنید.
وقتی میخواهیم غذا بخوریم، یا غذا بپزیم، از سوالات اساسی که مطرح میشود این است که لیستی از خوشمزه ترین غذاها پیدا کنیم. امروز اینجا هستیم تا لیستی از خوشمزه ترین غذاهای ایران را با استفاده از آمار و تاریخچه غذاهای ایرانی به شما معرفی کنیم. دیزی با گوشت بره، نخود، لوبیا سفید، پیاز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، لیموترش خشک، فلفل، زردچوبه و نمک تهیه می شود که غذای خوشمزه و مقویی ایجاد می کند. برخی می گویند به مناسبت پایان زمستان و آغاز بهار در اسفند و مراسم نوروز توسط ایرانیان دوره ساسانیان پخته شده است.