همین مسئله باعث میشود اغلب به زنان باردار توصیه شود از خوردن این ماده غذایی خودداری کنند. در ترکیب این دسر لذیذ از آرد و نشاسته ذرت، شیر، وانیل، شکر و گلاب میریزند. آلبالو پلو را در فصل تابستان که آلبالو های تازه در بازار وجود دارد می پزند.
- این غذا از برنج، لپه، پیاز سرخ کرده، بلغور و برگ مو و سبزی تازه و خوش بو تهیه میشود.
- لوبیا سفید و گندم را حتما از قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخ آنها معده شما را اذیت نکند.
- کبه به شکل کوفتهای گرد و مغزدار درآمده و در روغن شناور و سرخ میشود.
- دوستان گرامی این مطلب به مرور کامل تر می شود و غذاهای جدید به این لیست افزوده خواهد شد.
به شما توصیه میكنیم آبگوشت یا دیزی را حتما با نان سنگك و پیاز میل كنید. تنوع غذاهای سنتی که اغلب محلی هستند و ازطعمهای متمایز و خوشمزهای برخوردارند، میتوانند لذت هر سفری را دوچندان کنند. در این مقاله قصد داریم تعدادی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی را به شما معرفی کنیم تا با فرهنگ غذایی ایرانی آشنا شوید. در توضیح نامگذاری این غذا باید به شما بگوییم که «تال» در گویش اراکی بهمعنای «ماهیتابه» است و از آنجا که برای طبخ این غذا، گوشت را ته ماهیتابه میگذارند، به آن «ته تالی» میگویند. «تال» در واقع، یک نوع ظرف مسی کوتاه، پهن و شبیه به تابه با دیواره بلند و ته گرد بوده است و جالب است بدانید که ته تالی را در گذشته در این ظرف روی آتش درست میکردند.
۱۰. غذاهای محلی استان کرمانشاه
در ایران به برنج پخته شده بسته به نوع پخت آن، پلو، چلو یا کته هم گفته میشود. کوکو سیب زمینی یک نوع کوکو است و از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی محسوب می شود. این غذا از قدیم به عنوان غذای ظهر و یا شام، به عنوان وعده اصلی خورده میشده است.
| آش رشته اصفهان
مرغ یکی از گوشت های مورد علاقه و بسیار پر کاربرد در غذاهای ایرانی است، که از آن چه با برنج و چه بدون برنج بسیار زیاد استفاده می شود. اسم لوبیاپلو که میآید تصویر یک بشقاب برنج نارنجی رنگ همراه با لوبیاسبزهایی در بینش در ذهنتان نقش میبندد. اما لوبیاپلویی که قرار است امروز در موردش با شما صحبت کنیم کمی متفاوت است. از لوبیاپلو چشم بلبلی برای پخت لوبیاپلو شیرازی استفاده میشود. در کنار لوبیا چشم بلبلی از گوشت و سبزیجاتی مثل شوید هم باید استفاده شود تا لوبیاپلو شیرازی پخته شود.
نصف مخلوط برنج را کف قابلمه بریزید و با پشت قاشق کف قابلمه فشار دهید. سپس مرغهایی را که تفت دادهاید به همراه زرشک روی برنج بریزید. در ادامه دوباره باقی مانده برنج را به درون قابلمه اضافه کنید. این غذای سنتی و محبوب ایرانی از ترکیب برخی حبوبات، سیب زمینی و گوشت تشکیل میشود.