امکان دارد بارها این غذا را با نامهای کباب دیگی یا کباب بشقابی هم دیده باشید که نشاندهندهی روشهای مختلف تهیه و طبخ آن است. قیمه نثار از نظر ارزش غذایی، حرف زیادی برای گفتن دارد. به علاوه اگر برنج را به همراه سبوسش مصرف کنید، پتاسیم موجود در آن، میتواند در کنترل فشار خون هم تأثیرگذار باشد. کوفته از موادی چون لپه, برنج, سبزی معطر, تخم مرغ , گوشت, پیاز, گردو و زرشک تهیه می شود. ایرانیان علاقه زیادی به طعم ترش دارند که یکی از این مواد ترش زرشک می باشد که این ماده در بیشتر غذاها استفاده می کنند یکی از این غذاها زرشک پلو می باشد.
برنج را بررسی کنید، اگیر دانههای برنج پخته بود، آن را از روی حرارت بردارید و پنیر چدار را به آن اضافه کنید. اجازه دهید که تمام آب موجود در قابلمه کشیده شود تا طعم ادویهها به خورد گوشت بروند. بعد از اینکه مرغ کاملاً آب پز شد آن را از درون قابلمه خارج کرده و داخل یک ظرف بگذارید. برای تهیه باقالی قاتق اول سیرها را رنده میکنیم و سپس آنها را درون مقداری روغن تفت میدهیم.
میگو پلو زعفرانی که در لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی مجلسی قرار میگیرد. قورمه سبزی که همان طور که میدانید ایران با قورمه سبزی در جهان شناخته شده است و یکی از بهترین غذاهای ایرانی محسوب میشود. تا اینجای مقاله به طور کلی با غذاهای خوشمزه ایرانی آشنایی پیدا کردید اما قصد ما از نوشتن این مقاله به طور کلی معرفی پرطرفدارترین غذاهای ایرانی به شما بود.
ترکیب حبوبات و گوشت در این غذا ها منبع بسیار خوبی از فیبر و پروتئین را فراهم می کند. اشکنه یکی از غذا های ساده ای هست که خیلی زود آماده می شود. سرعت بالای طبخ اشکنه، آن را به غذای مناسب مواقع ضرورت تبدیل می کند. جالب است بدانید سال 1400 صفحه اینستاگرام اسنپ فود یک نظرسنجی برگزار کرد و از مخاطبان خواست بین خورش قورمه سبزی و خورش فسنجان یکی را انتخاب کنند. این محتویات باید کاملاً تمیز شود و برای مدت طولانی بپزد تا نرم شود. غذای سیرابی معمولاً به صورت سوپ سرو میشود و محتویات آن سیرابی، پیاز، سیر، ادویجات و گاهی نخود است.
- همچنین فالوده شیرازی و بسیاری دیگر از دسرها و شیرینیهای سنتی مخصوص شیراز هستند.
- این آش در بیشتر مراسم مذهبی و اعیاد ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد.
- برای تهیه این غذای فوقالعاده لذیذ و راحت به برنج، لپه باقالای زرد، زعفران دمکرده، پیاز، زردچوبه، نمک، کره، روغن و فلفل نیاز دارید.
- بعد از گذشت 45 دقیقه که پخت تهچین به پایان رسید، آن را بهآرامی روی یک ظرف مناسب برگردانید.
- قیمه نثار از نظر ارزش غذایی، حرف زیادی برای گفتن دارد.
در واقع، حضور آلو باعث میشود تا این خورش، طعمی ملس و خوشمزه داشته باشد. برای درست کردن این غذا از گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی استفاده میشود و سپس کوفتههای خوشمزه داخل سس گوجه قرار میگیرند. اگر محدودیت مصرف گوشت قرمز دارید به همین ترتیب کوفته اراکی را با گوشت مرغ، بوقلمون یا به عنوان یک غذا با سویا تهیه کنید.
کوفته سه لایه با سس مخصوص (کوفته شکم پر)
ترخینه، یکی از غذاهایی است کهدر فصل زمستان و بهدلیل شیوع سرماخوردگی طبخ و خورده میشود. البته ترخینه را بهعنوان غذای محلی دیگر استانهای غربی کشور از جمله کرمانشاه، لرستان و کردستان نیز میشناسند. خورش هویج، یکی از انواع خورشهای لذیذ ایرانی است که اصالت آن به شهر تبریز برمیشود. این خورش را معمولا با نامهای خورش هویج ترکی و خورش هویج تبریزی نیز میشناسند. خورش هویج، انتخابی ایدئال برای افرادی است که بهدنبال طعمی منحصربهفرد و متفاوت برای مهمانی خود هستند.
خرما پلو
از دیگر مواد تشکیلدهنده این غذای متفاوت، چرب و پرکالری میتوان به سیر، ماست، نمک و ادویههای مخصوص اشاره کرد. بلغور در زبان فارسی بهمعنای «هر چیز در هم شکسته و در هم کوفته» است و بهطور خاص به گندم یا جوی پخته شده و خشک شدهای اشاره دارد که با آسیاب، نیمکوب شده باشد. جالب است بدانید که مردم در گذشته، تنها دو یا سه بار در طول سال، برنج میخوردند و قوت غالب آنها، بلغور گندم یا جو بوده است. آنها برای نگهداری طولانی مدت از این غلات، آنها را پوست میگرفتند و با آب یا شیر میپختند. پس از این فرآوری سنتی و به اصطلاح بلغور شدن، آنها میتوانستند جو و گندم را بدون کپک زدن یا رطوبت گرفتن، برای مدت زمان طولانی نگهداری کنند و در مواقع لازم، با آن آش یا پلو درست کنند.
پیش غذای سنتی ایرانی
در منوی غذای ایرانی، نمیتوان از «کوفته تبریزی» چشم پوشی کرد. در طرز تهیه کوفته تبریزی از مواد ساده و مقوی استفاده میشود. البته طرز پخت این غذا ایرانی خوشمزه فوت و فنهایی دارد که کدبانوهای ترکزبان، به خوبی آن را بلد هستند. کوفته تبریزی با سویا هم درست میشود که میتوان گفت جزو جدیدترین غذاهای ایرانی و برای گیاهخوارها مناسب است. شاید در لیست غذاهای ایرانی سنتی، «کشک بادمجان» برایتان شناخته شدهتر باشد ولی لرستانیها، یک آبگوشت خوشمزه دارند که با کشک و بادمجان درست میشود.
جالب است بدانید که اهالی قم بهدلیل شوری آب این شهر و خاصیت کلم قمری در دفع املاح مضر از کلیههای بدن در بیشتر غذاهای خود از این ماده غذایی استفاده میکنند. آبگوشت قنبید با ترکیب نخود، لوبیا سفید، سیبزمینی، قنبید، لیمو عمانی، گوجهفرنگی، گوشت، پیاز، نمک و زردچوبه طبخ شده و با سبزیخوردن، پیاز، ماست یا انواع ترشی سرو میشود. نحوه طبخ سنتی این آبگوشت در فهرست میراث ناملموس استان قم به ثبت رسیده است.