10 تا از بهترین غذاهای سنتی ایرانی-احمد فود

کاشانی‌ها در منوی غذای ایرانی سنتی خودشان، یک خورش اصیل به نام «گوشت و لوبیا» دارند که معمولا به عنوان غذای نذری به کار می‌رود. همان طور که از اسم این غذای ایرانی پیداست، گوشت و لوبیا مواد اصلی طرز تهیه خورش گوشت و لوبیا است. اشکنه یک غذای سنتی و قدیمی ایرانی است که می تواند گزینه مناسبی برای یک روز سرد زمستانی باشد. برای پخت آن به سیب زمینی، پیاز، آرد، شنبلیله ، تخم مرغ نمک وفلفل و زرچوبه احتیاج داریم، اول پیازها را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم و زردچوبه و شنبلیله را به آن اضافه می نماییم. این غذای خوشمزه که اصالت آن به شهر تبریز و خطه آذربایجان برمی گردد یک غذای سنتی و اصیل است که از گدشته در سفره های مناطق مختلف ایران جای خود را باز کرده است.

  • قیمه یکی از رایج ترین غذاهای ایران است که در معمولا در مناسبت های خاص به عنوان نذری تهیه و توزیع می‎ شود.
  • برای آشنایی با طرز تهیه انواع ماش پلو به مجموعه غذاهای محلی کجارو سر بزنید.
  • بسیاری از کسانی که مهمان خارجی دارند و به دنبال بهترین رستوران های تهران هستند، این رستوران را برای پذیرایی از مهمانان خود انتخاب می‌کنند.
  • پس وجود این مغز‌ها در قیمه نثار می‌تواند ارزش غذایی آن را تا حدودی برای شما روشن کند.

قیمه نثار به جز لپه، همان مواد قیمه خودمان را دارد که موادی همچون زرشک، خلال بادام و پسته، شکر، زعفران و ادویه به آن اضافه می‌شود. در آشپزی است که بیشتر در مهمانی­‌ها و جشن­‌ها تهیه می­‌شود. لازم به ذکر است که این غذا از اکثر غذاهای سنتی راحت­تر پخته می­‌شود.

کافه سنتی فروغ

استان کردستان یکی از پرطرفدارترین مناطق توریست پذیر ایران محسوب می‌شود. مردم آن ذائقهٔ غذایی خاصی دارند و غذاهای محلی آن‌ها بسیار لذیذ و مقوی است. این غذای سنتی در استان‌های کرمانشاه و کردستان نیز طبخ می‌شود و دارای مواد مغذی بسیار است. در پخت این غذا از موادی همچون شلم, آب انار, ترخون, نعنا, گندم و انواع ادویه‌ها استفاده می‌شود. غذاهای محلی ایلام از خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ایران هستند. آش کلم ارومیه، یکی از آش‌های مشهور و خوشمزه زمستانی ارومیه‌ای است که با بلغور، برنج، پیاز، کلم‌برگ، رب گوجه‌فرنگی و نعنا خشک درست‌شده و با آب‌غوره یا سماق مزه‌دار می‌شود.

طرز تهیه کتلت ذرت فوری

بر این اساس ایرانی‌ها از آبغوره، آبلیمو، سرکه یا ترکیبی از هرکدام به اضافه کمی نمک و نعنا برای چاشنی استفاده می‌کنند. از غذاهای محلی شیرازی‌ها، دمپختک، مخلوط دم کرده برنج با مواد دیگر است. دمپختک مجله خبری غذا در ایران انواع مختلفی دارد و به دلیل سادگی در پخت و خوشمزگی و مقوی بودن از محبوبیت بالایی برخوردار است. چوگان شیرازی غذای مورد علاقه اهالی شیراز است که آن را به شیوه خاص خود طبخ می‌کنند.

تاس کباب یزدی

بادمجان‌های کشیده و درشت برای قارنی یاریخ مناسب‌تر هستند. آن‌ها را به دونیم کنید و پوست بگیرید اما دقت کنید پوست کنارهای بادمجان‌ها را نگیرید. آن‌ها را در آب‌نمک یک ساعت قرار دهید تا تلخی‌شان گرفته شود. بادمجان‌ها را در تابه‌ای سرخ‌کنید تا رنگش عوض شود دقت کنید بادمجان‌ها زیاد نباید سرخ شوند. میرزاقاسمی یكی از غذاهای محلی استان گیلان و استان مازندران است.