۱۲ تا از غذاهای سنتی تبریز که حتما باید امتحان کنید مجله علی بابا-احمد فود

در این راستا لازم دانستیم تا درباره غذاها و خوراکی های شیراز اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم تا در صورت سفر به این شهر با آگاهی بیشتری اقدام به خوردن این خوراکی های جذاب کنید. احتمالاً با مراجعه به رستوران سنتی دف، محو تماشای نقش‌های آبرنگ در سقف این عمارت شوید. رستوران دف از جمله رستوران های سنتی تهران است که با سرو انواع غذاهای گیلانی، دل میهمانانش را به دست آورده است. رستوران دف از محبوب‌ترین رستوران‌ها برای توریست‌های خارجی است که به تهران سفر می‌کنند و به دنبال جایی برای امتحان طعم غذاهای گیلانی‌اند. در طبقه پایین این رستوران، امکان سفارش قلیان و انواع دمنوش سنتی نیز وجود دارد.

  • این رستوران دارای دو بخش کاملاً مجزای کافه و رستوران است و در بخش کافه، قلیان نیز سرو می‌شود.
  • آب برنج را دور بریزید و برنج را به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
  • البته به یاد داشته باشید که این رستوران در اکثر روزهای سال شلوغ است و باید برای دریافت خدمات، کمی صبر داشته باشید.
  • در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با مشهورترین غذاهای محلی استان البرز آشنا کنیم.

مهم‌ترین نکته‌ای که باید درباره نون و نمک فخرالملوک به آن اشاره کنیم این است که رستوران در ساختمانی 140ساله قرار دارد که قدمت آن به دوران قاجار باز می‌گردد. رستوران نون و نمک فخرالملوک دارای فضاسازی بسیار اصیل و واقعی است و اصلاً احساس نمی‌کنید که دکور‌ها تزئینی هستند. در میانه این ساختمان، حوضی بزرگ و فضای باز بسیار زیبایی تعبیه شده است و اتاق‌ها دور تا دور این فضا چیده شده‌اند. یکی از مهم‌ترین تفریحاتی که می‌توانید در تهران تجربه کنید، رستوران‌گردی است. در تهران صدها رستوران مختلف وجود دارند که هر یک در تلاش هستند تا با ابتکار عمل خود، مشتری‌های بیشتری جذب کنند.

رستوران سنتی باران از رستوران های سنتی تهران است که کافی‌شاپ و سفره‌خانه سنتی را هم در خود دارد. این رستوران با سه طبقه مجزا، میزبان شما در میهمانی‌ها، جشن‌ها و دورهمی‌های دوستانه هم هست. کاربران همیشه در نظرات خود درباره رستوران باران به تازه‌بودن مواد غذایی، محیط آرامش‌بخش و زیبا و اجرای موسیقی زنده اشاره کرده‌اند. برای سرو غذا، از شما عزیزان در آلاچیق‌های سنتی و خاص پذیرایی می‌شود. همچنین یکی از غرفه‌های این رستوران به فروش صنایع دستی مردم ترکمن و سوغات آن‌ها اختصاص داده شده است. در فضای داخلی این رستوران موسیقی زنده پخش می‌شود و شما می‌توانید در حین میل کردن غذا، از شنیدن نوای سنتی ایرانی لذت ببرید.

برای درست کردن حلیم بادمجان ابتدا باید گوشت و پیاز را در کنار یکدیگر تفت دهیم و همراه مقداری آب روی شعله قرار دهیم تا به خوبی بپزد. را به عنوان یک غذای اصیل ایرانی که قدمت طولانی دارد، به خوبی حفظ کرده‌اند و هنوز هم آن را در مهمانی‌ها و دورهمی‌هایشان می‌پزند. برنج و گوشت گوسفندی، از مهم‌ترین مواد اصلی این غذای ایرانی محلی هستند. در وهله‌ی اول، این خود ماهی است که خواص غذایی بسیار خوبی دارد. خواص ماهی انکار نشدنی است و نمی‌توان از آن غافل ماند. ماهی سرشار از موادی مغذی مثل پروتئین و ویتامین دی است و به علاوه می‌توان آن را بهترین و کامل‌ترین منبع برای اسید‌های چرب امگا ۳ دانست.

طرز تهیه شامی برنج یا کتلت برنج غذایی ساده و خوشمزه

شاید در ابتدا تصور کنید که سایمان یک نام لاتین باشد اما اصلاً اینطور نیست. رستوران سنتی سایمان با سایر رستوران های سنتی تهران تفاوت بسیار جالبی دارد. در این رستوران اصلاً خبری از تخت‌های سنتی، آینه‌کاری و این‌گونه تزئینات نیست. کف سالن بر خلاف رستوران‌های سنتی دیگر، از سنگ مرغوب پوشیده شده است که به شما حس رستوران‌های لوکس غرب تهران را می‌دهد.

همدان و آبگوشت قورمه‌هاش

سوتی پلو به‌شکل سفید و بدون استفاده از زعفران یا زردچوبه نیز تهیه می‌شود. برای تهیه این آش ترکی بهتر است از روغن حیوانی یا کره محلی استفاده کنید. اگر مشکل چربی و کلسترول ندارید از روغن حیوانی زردرنگ استفاده کنید تا رنگ و لعاب بهتری به غذای شما دهد. مشکوفی یکی از دسرهای مشترک بین استان قزوین و مازندران است. نشاسته همراه با زعفران، شکر، گلاب و شیر این دسر خوشمزه را می‌سازد.

برای تهیه بورانی اسفناج کافی است که مقداری اسفناج به میزان دلخواه خودتان را شسته و در تابه‌ای با زردچوبه و کمی نمک و فلفل تفت دهید. می‌توانید مقداری سیر را رنده کنید و به مواد در حال تفت اضافه کنید اما اگر طعم آن را دوست ندارید نیازی به‌اضافه مجله خبری غذا کردن سیر نیست. مقدار ماست هم بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست دارید بورانی‌ای پر اسفناج داشته باشید ماست را کمتر اضافه کنید. می‌توانید مغز گردوی خردشده نیز به ماست و اسفناج اضافه کنید و باکمی زعفران روی ماست خود را تزیین کنید.

در لیست غذاهای ایرانی ، حلیم ها بیشتر به عنوان صبحانه یا سحری و افطاری در ماه رمضان سرو می شوند. آبگوشت از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که به روش های مختلف تهیه می شود. در صورت تمایل می‌توانید لیمو عمانی نیز در خورشت بریزید که برای این منظور باید با چنگال تعدادی سوراخ در آن ایجاد کنید و برای نیم ساعت در آب جوش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.