بامیه یکی از سبزیجات مقوی است و معمولا در طرز تهیه انواع غذاها مثل «خورش بامیه» و حتی ترشی بامیه هم به کار میرود. طرز تهیه خورش بامیه مشابه دیگر خورشهای موجود در لیست غذاهای ایرانی است و با انواع گوشتها میتوانید آن را مقویتر و طعمدارتر کنید. طرز پخت انواع غذاهای ایرانی مجلسی آنقدرها هم که به نظر میرسد، سخت نیست. در میان این لیست، طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه، و طرز تهیه باقالی پلو با گردن فوت و فنهایی دارد که اگر آنها را به خوبی رعایت کنید یک غذای ایرانی خوشمزه برای مهمانی هم خواهید داشت. انواع کبابها و آشها و در کل تمامی غذاهای سنتی ایرانی دستور پخت فوقالعادهای دارند که تهیه آنها طعم لذت بخش و ماندگاری را برای ما به یادگار خواهد گذاشت. زرشک پلو با مرغ امروز از غذاهای ایرانی معروف استبه گفته برخی از قدیمیها این غذا به سبب وجود نوعی گوشت در آن، یک غذای اعیانی بوده است.
میرزاقاسمی یکی از اصیلترین غذاهای محلی استان گیلان است که با گوجهفرنگی، بادمجان کبابی، سیر، ادویهجات و تخممرغ درست میشود. میرزاقاسمی در گیلان، بههمراه کته شمالی بهعنوان غذای اصلی یا پیشغذا سرو میشود؛ اما در برخی از نقاط کشور، بهخصوص تهران، این غذا با نان نیز خورده میشود. برنج، پیاز، سیب زمینی، انواع گوشت (شتر، بره، گوسفند، گاو، مرغ و ماهی)، رب گوجهفرنگی، روغن و هویج از مواد تشکیلدهنده این پلوی سنتی با طعمی بینهایت لذیذ هستند.
- معمولاً توصیه میشود که به خاطر حفظ ارزش غذایی این مواد، آنها را برای یک ساعت در آب قرار دهید تا به خوبی خیس بخورند.
- میرزاقاسمی را میتوان همراه با نان تازه یا برنج کته نوش جان کرد.
- این خورش، دستور پخت سادهای دارد و میتواند بهعنوان یک وعده غذایی کامل بههمراه نان یا برنج در رژیم غذایی شما قرار بگیرد.
- در ادامه فیلههای ماهی را در روغن بریزید و کمی سرخ کنید.
در اواخر پخت، آلوچه و برگههای زردآلو که از قبل در آب گرم خیسانده بودید، به خوراک اضافه کنید تا بپزد و ترشی آنها به خورد غذا برود. برخی افراد در این غذا از گوشت قلقلی و لپه استفاده میکنند. برای آمادهسازی کشک سالاری، سیر رنده شده را در کمی روغن در یک قابلمه تفت دهید تا طلایی شود. سپس یک چهارم پیمانه آب جوش روی آن بریزید و صبر کنید تا سیر بپزد و آب هم تبخیر شود. در ادامه آرد آماده شده را به سیر داغ بیفزایید و آنها را با هم تفت دهید.
طرز تهیه دلمه سیب زمینی
غذاهای محلی این استان معمولا با نان محلی سرو میشوند و از میان آنها میتوان به شله ماسی، شله ماشکی، شله بادامی، کله جوشک، شله شیری، پلو یا آش کنگری، نان بلوط و غیره اشاره کرد. استان قم با قدمتی از بیش از هفت هزار سال قبل، یکی از استانهای کویری و مرکزی ایران است. در فهرست غذاهای سنتی این منطقه، انواع آبگوشت، آش، اشکنه و دیگر غذاها مانند دمپختک، کوفته قمی و غیره دیده میشود. کوکوی شیرین یکی از غذاهای اصیل و قدیمی استان قزوین است که در دیگر مناطق ایران از جمله مشهد، اصفهان و تبریز نیز درست میشود.
قلیه ماهی
برای طرز تهیه کشک بادمجان ابتدا پوست بادمجانها را بگیرید. برای شروع طرز تهیه تهچین مرغ، ابتدا یک قابلمه تهیه کرده و گوشت مرغ را درون آن بریزید. سپس درون آن آب ریخته و مقداری دارچین و زردچوبه و یک عدد پیاز به آن اضافه کنید. عدس،برنج پخته شده و بادمجان های سرخ شده را نیز روی گوشتها قرار داده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم تا به طعم دلخواه برسد. فسنجان که یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی است از موادی مانند گردو, رب انار و مرغ یا اردک و در برخی از مناطق از قلقلی های کوچک تهیه می شود.
معروف ترین غذاهای محلی ایران
در این میان، ماهی شکمپر که از محبوبترین غذاهای ایرانی در خطه شمال و البته جنوب کشور به شمار میرود هم تنوع بالایی در محتویات دارد. برای تهیه شیرین پلو در ابتدا پیاز را تکه تکه کرده و در روغن سرخ کرده و سپس مرغ تکه تکه کرده را به پیاز اضافه کرده تا سرخ شود تا رنگ آن تغییر کند بعد مقداری آب به آن اضافه کرده تا پخته شود. حال با خیال راحت میتوانید دوغ خود را به غذا اضافه کنید. البته باید بدانید که میتوانید بسته به سلیقه خود میزان دوغ مورد استفاده در غذا را کم و آب آن را بیشتر کنید. معروفترین غذای شیراز کلم پلو است که البته با کلم پلوهای سایر شهرها فرق دارد. به غیر از کلم، از سبزیجات معطر، گوشت و ادویهجات در تهیه این غذا استفاده میشود.
گویا لیستینگ با تهیه فهرستی جامع از رستورانها و کیترینگهای فعال در کانادا در انرژی و زمان شما صرفه جویی کرده است. در نظر داشته باشید که علاوه بر موارد ذکر شده، انواع دسرها هم قابل سفارش هستند. شما میتوانید بر اساس نوع مهمانی خود، انواع دسرها را سفارش دهید. همه سفارشها بر اساس نکاتی که شما در نظر دارید گرفته، آماده و تحویل داده میشود. از کیکهای مونا غافل نشوید،با نگاهی ساده به شبکههای اجتماعی این تهیه غذای فعال در کانادا متوجه خواهید شد که تمرکز و تخصص خوبی در تهیه کیکهای متفاوت دارند. دلمه نیز یکی از خوش مزه ترین گزینه های لیست غذا های ایرانی به شمار می رود.
روی گوشتها را بپوشانید و آنها را حداقل برای پنج تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید. پس از گذشت این زمان گوشتها را روی تخته کار قرار دهید و گوشت دنده را با بیفتککوب بکوبید. حالا سیخ را از وسط دو استخوان دنده رد کنید و بعد گوشتها را روی حرارت ملایم آتش کباب کنید.
گوشت سردست گوسفند بهترین انتخاب برای تهیه این آبگوشت است. شما میتوانید مرغ را ریش ریش کنید و در کمی کره تفت هید. مانی پلو با نامهای دیگری همچون نثار پلو، کشمش پلو، نگین پلو، خلال پلو، قیمه پلو و غیره در اراک، بندرعباس، دزفول و… این غذا بیشتر مناسب کسانی است که طرفدار غذاهای شیرین هستند؛ زیرا کشمش پای اصلی آن است. برای رفع نفخ نخود میتوانید نخودها را چند بار بجوشانید و آب نخود پخته را دور بریزید.