استفاده از مواد اولیه متنوع و تازه امتیاز ویژه غذاهای این منطقه است. سبزیجات کوهی و میوههای جنگلی عطر و طعم این غذاها را با هر جای دیگری متفاوت نموده است. از آشهای مقوی و خوش عطر و بدون گوشت است که بیشتر در ماههای سرد سال مصرف میشود و برای تهیه این آش از عدس، اسفناج، سیر، پیاز و زیره سبز استفاده میشود. در ادامه با سایت آشپزی یامی شف با لیست ۸ غذای شمالی همراه باشید. صرف این غذا درصد بالایی از پروتئینهای مورد نیاز بدن را تامین کرده و از خواص ارزشمندی برخوردار است.
- واویشکا یکی از این نشانه های اشتراک فرهنگی است که غذایی اصالتا روسی است.
- یک غذای شمالی با رب انار بسیار خوشمزه که در مهمانی و مجالس درست میشه و خیلی طرفدار دارد.
- در خلاصهترین حالت توصیف این غذا باید گفت که روغن جوش گوشت پخته شده بره است و شباهت زیادی به آبگوشت دارد.
- «بیج» از مصدر «بیجیدن» در گویش گیلکی گرفته شده و به معنی «سرخ کردن» است.
همچنین غذاهای هندی در خارج از هند بسیار خوش درخشیدهاند به طوری که امروزه در آمریکا، بیش از 20 هزار رستوران هندی غذا سرو میکنند. نکته جالب توجه در مورد غذاهای هندی این است که عموماً دسترسی به آنها راحت است و در نزدیکی بسیاری از جاهای دیدنی هند غذای خیابانی و رستورانهای مختلف بسیاری موجود است. در این مطلب، سعی بر این بود به شما کمک کنیم با سلایقی که دارید، خوشمزه ترین غذای هندی را پیدا کنید. اگر غذاهای هندی را مصرف کردهاید، میتوانید تجربیات خود را در قسمت نظرات با ما درمیان بگذارید. مرغ تندوری نیز یکی از بهترین غذاهای شمال هند است که با ماست و ادویه آماده میشود.
در استان گیلان کجا غذای محلی خوشمزه بخوریم؟
در ادامه معروفترین غذاهای قبرس شمالی را به شما معرفی می کنیم. ماتر پنیر نیز یکی از غذاهای سنتی در هند است که بین گیاهخواران از بهترین مجله خبری غذا غذاهای هندی به شمار میرود. این غذا نیز با یک سس خوشمزه گوجه فرنگی طبخ میشود و نخودفرنگی و ادویه ماسالا مواد جداییناپذیر آن هستند.
رستوران گیلانه
اگر هوس چشیدن طعم گوشت اردک به سرتان زده حتما آغوز مسما را امتحان کنید. گوشت اردک، گردو، پیاز سرخ شده، رب انار، آب، شکر، دانه ساییده شده انار و نمک و فلفل و زردچوبه مواد تشکیلدهنده این غذا هستند که پروتئین، مواد معدنی و ویتامینهای قابل توجهی دارند. در کنار این غذا برنج یا نان و انواع ترشیهای محلی قرار میدهند.
پاسخ به سوالات متداول درباره غذاهای شمالی
بسته به شهر و منطقهای که این غذا را در آن سفارش میدهید، در کنار غذای شما برنج یا نان قرار میدهند. طعم ترش و شیرین یکی از محبوبترین طعمهای دنیا است که در خورشت آلو مازندران به خوبی احساس میشود. این خورشت با مرغ، آلو، آب نارنج، انار و مغز گردوی آسیاب شده تهیه میشود و تقریباً مزه ترش دارد. البته میزان ترشی و شیرینی آنرا میتوان با اضافه کردن شکر به خورشت متعادلتر کرد. این غذا یکی از محبوبترین غذاهای مازندران است و به دلیل طعم خاصی که دارد، گردشگران زیادی در سفر به این منطقه آنرا امتحان میکنند.
ادویهجات نقش مهمی در غذای شمال هند دارند و به طور معمول در ترکیبات غذایی هندیها گوجه، پیاز و سیر استفاده میشود. بیشتر غذاهای هندی در شمال این کشور، با نان، ماست، سس و چاشنیهای مخصوص خورده میشوند. مصرف برنج در شمال هند نسبت به جنوب و شرق این کشور کمتر است. برای تهیه ترشی تره گیلان از تخم مرغ، خالواش(سبزی محلی گیلان)، اسفناج، برگ چغندر، گشنیز، جعفری، تره، شوید و آب نارنج استفاده می شود. کال کباب همچنین یک نوع پیش غذاست که در کنار غذاهای گیلانی سرو می شود. مواد اصلی برای تهیه این پیش غذای فوق العاده بادمجان کبابی، گردو، سبزی های خشک محلی مانند چوچاق و خالواش، سیر و انار است.