معرفی 0 تا 100 بهترین رستوران گیلکی تهران مزه گردی-احمد فود

همان طور که از نام این رستوران مشخص است، رستوران ساحلی امیر در کنار ساحل قرار دارد. چشم‌اندازه این رستوران بی‌نظیر است و بسیاری از مشتریان را در وعده نهار و شام جذب خود می‌کند. تصور کنید که در حین میل کردن یک وعده غذای خوشمزه، می‌توانید از شنیدن صدای امواج لذت ببرید.

  • مواد لازم برای درست کردن این غذا گوشت مرغ، پیاز، سیر، آب نارنج، لپه، سبزیجات خرد شده (ترکیب جعفری، گشنیز، نعناع و گاهی کمی تره)، آب، تخم مرغ، نمک و فلفل است.
  • برای درست کردن این خورشت گردوی آسیاب شده را به همراه رب انار می جوشانند و سپس مرغ یا مرغابی را به آن اضافه می کنند تا بپزد و خورش خوب جا بیفتد.
  • ترکیبات به کار رفته در این غذا شامل مرغ، گردو، آلو، قیسی، زعفران، زرشک، آب لیمو یا آب نارنج، پیاز سرخ شده، شکر، نمک، فلفل و سبزی‌های همانند جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون هستند.
  • نان هندی کاملا روغنی و ترد است و مکمل بسیار خوبی برای بسیاری از غذاهای هندی است.

به همین دلیل این غذا، غذایی فصلی به حساب می آید و در فصل زمستان و رشد بوته سیر در کنار ماهی و برنج سرو می شود. نزدیکی استان های شمالی ایران به دریای خزر و طبیعتا کشورهای حاشیه دریای خزر سبب اشتراک فرهنگی بین این مناطق شده است. واویشکا یکی از این نشانه های اشتراک فرهنگی است که غذایی اصالتا روسی است. اگر بخواهیم ساده تر بگوییم، تقریبا همان ماهی شکم پر است با این تفاوت که سبزیجاتی که در آن استفاده می شود مخصوص شمال ایران هستند.

طرز تهیه ترش واش خوشمزه و مخصوص به روش سنتی شمالی

برای خواندن طرز تهیه خورش شامی ترش یا ترشه شامی گیلانی روی لینک مطلب کلیک کنید. «سیر قلیه» یا «سیر چغرتمه» یک خورش خوشمزه گیلکی است که در فصل زمستان حداقل هفته ای یک بار سر سفره گیلانی‌ها حاضر است. کالری خورش سیر قلیه با این روش پخت چندان زیاد نیست و با خیال راحت می‌ توانید آن را میل کنید. برای مطالعه جزییات وطرز تهیه خورش ترش واشو آشنایی به ترکیب سبزی این خورش روی لینک مطلب کلیک کنید.

کئی انار

کسی را پیدا نخواهید کرد که غذاهای خوشمزه شمالی را دوست نداشته باشد. همه در مورد طعم و عطر نان‌های هندی چیزهای زیادی شنیده‌ایم. شاید اینکه نان را به عنوان بهترین غذای هند معرفی کنیم، کمی عجیب به نظر برسد.

از ویژه‌ترین و مجله خبری غذا است که در گیلان و مازندران بشدت پرطرفدار است. در طبخ این غذای دریایی از ماهی سفید بعلاوه سبزیجات معطر، رب انار و مغز گردو استفاده می‌شود. در گذشته ماهی شکم پر مالابیج را بر روی زغال و آتش کبابی می‌شد؛ هرچند که امروزه از فر نیز برای طبخ آن استفاده می‌شود. حتما تا به حال فهمیدید که دانه های انار و رب انار چقدر در غذاهای شمالی نقش مهمی دارد. مواد لازم برای تهیه این غذا سیر، پیاز، دانه های انار، رب انار و مرغ است. اول پیاز و سیر را تفت می دهیم و مرغ را به آن اضافه می کنیم تا سرخ شود.