توجه داشته باشید که نعنا نباید زیاد سرخ شود؛ زیرا طعم غذا را تلخ میکند. برخی افراد برای طعمدار کردن شیر پلو از دارچین، هل و گلاب هم استفاده میکنند که کاملا سلیقهای است. سوتی پلو با خورشهایی شیرینی چون خورش هویج یا فسنجان نیز سرو میشود. برخی افراد از مخلوط تره، گشنیز، جعفری و اسفناج نیز در این آش استفاده میکنند. قبضه کردن گوشت در آشپزی به روشی گفته می شود که ابتدا گوشت را به صورت دو ورق باز می کنند ولی تا انتهای گوشت را برش نمی زنند.
- به این صورت که قلمو را داخل کمی روغن می زنیم و کاملا تابه را چرب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم.
- غذاهای محلی گلستان، بسیار متنوع هستند و تجربهای فراموشنشدنی از سفر به این استان را برای شما به ارمغان خواهند آورد.
- در همین حین، رب گوجهفرنگی را بههمراه کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رنگ آن باز شود.
- در ادامه پیازهایی که خلالی ریز کردهاید، به گوشت اضافه کنید.
لازم به ذکر است که ماش پتی خارش در برخی نقاط استان گلستان بهصورت سرد هم سرو میشود. کمی روغن کرمانشاهی را در یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. کوفتهها را برای یک ساعت در سس، روی شعله ملایم گاز بپزید تا کاملا مغز پخت شوند. در پایان کوفتهها را در ظرف مورد نظر بکشید و بههمراه سس سرو کنید. کلیدیترین نکته برای تهیه یک دنده کباب خوشمزه، آبدار و مغزپخت شده، استفاده از حرارت ملایم و صبر و زمان زیاد است. پس اگر قصد دارید یک دنده کباب بینقص در خانه درست کنید، یک روز آزاد را انتخاب کنید تا زمان کافی برای آشپزی در اختیار داشته باشید.
هومسا دنیایی از انتخاب را پیش روی شما میگذارد و امکان اجاره ویلا و سوئیت، اجاره روزانه آپارتمان مبله، اجاره کلبه، اجاره اقامتگاه بوم گردی، رزرو هتل و بوتیک هتل را به شما میدهد. هومسا خانهای به وسعت ایران است و میخواهد کاری کند، به هر جا که سفر میکنید، دغدغهای از بابت اقامت نداشته باشید. با کمک سایت هومسا هم به اقامتگاههای لوکس و خاص دسترسی دارید و هم میتوانید از اقامت در آپارتمانها و سوئیتهایی با قیمتهای به صرفه لذت ببرید. ویلاهای استخردار، ویلاهای ساحلی و کلبههایی با چشمانداز دریا و جنگل، سوئیتها و آپارتمانهای مبله، اکوکمپها و هتلهای سنتی، اقامتگاههای ییلاقی، کوهستانی و کویری، تنوع اقامتگاه در هومسا را نشان میدهند.
اجرای پروژهها در شهرکرد نیازمند مشارکت سایر دستگاهها است
استان چهارمحال و بختیاری با اقلیمی خارقالعاده و طبیعتی سرسبز، انواع میوه و سبزی، غلات و دام را در اختیار مردمان خود قرار میدهد تا آنها بتوانند غذاهایی رنگارنگ و خوشمزه را با این مواد غذایی تازه تهیه کنند. گشنیز و جعفری خرد شده و تفت داده شده را پس از یک ساعت پخت گوشت و حبوبات در قابلمه بریزید. تره، اسفناج و شنبلیله تفت داده شده را نیز بههمراه لیمو عمانی در یک ساعت پایانی پخت خورش در قابلمه بریزید تا یک خورش قورمه سبزی مجلسی داشته باشید.
گزارش زنده؛ ایران صفر- ولز صفر
بلغور پلو، یکی از انواع غذاهای ساده و گیاهی ایرانی است که میتوان آن را به سرعت در خانه آماده کرد. این غذا که شباهت بسیاری به استانبولی دارد، با بلغور گندم، پیاز، روغن، آب، زردچوبه، نمک، فلفل و گاهی گوجهفرنگی، رب گوجهفرنگی یا هر دو درست میشود. اصالت این غذای خوشمزه و بسیار مقوی را به استان خراسان جنوبی و شهر بیرجند نسبت میدهند؛ اما بلغور پلو را در شهرهای دیگر ایران مانند گناباد، طبس، اردبیل و همچنین کشور ترکیه نیز با مواد اولیه مختلفی طبخ میکنند. کباب بختیاری، یکی از کبابهای لذیذ و مشهور ایرانی است که خاستگاه آن به استان چهارمحال و بختیاری و لرستان برمیشود؛ البته این نوع کباب امروزه در سراسر ایران و جهان طبخ میشود و از طرفداران بسیاری برخوردار است. برای تهیه کباب بختیاری به راسته گوسفندی و سینه مرغ یا فیله ماهی نیاز دارید. البته کباب بختیاری اصیل با گوشت بره و دنبه بره بهصورت یکی در میان در سیخ درست میشود و طعمی منحصربهفرد دارد.
خورشت بامیه یک غذای اصلی است که در کنار چلو یا کته، سبزی خوردن، سالاد و ترشی سرو میشود. این غذای فوقالعاده مغذی برای وعده ناهار و شام در دورهمیهای خانوادگی مناسب است. اگر احساس کردید که آش شما غلظت کافی را دارد، آرد را از طرز تهیه حذف کنید. افزودن یک قلم گوسفند بههمراه گوشت به خروش، طعم بی٬نظیری به غذای شما میدهد. بهتر است خورش قیمه را با گوشت گوسفندی بپزید که بافتی نرم و چرب دارد.
ماش پلو یا پلو ماش، یکی از غذاهای مشهور و محبوب استان گلستان است که در سراسر ایران نیز طبخ میشود. این غذای مقوی و مفید را میتوان بهصورت گیاهی و ساده یا با گوشت چرخکرده، ماهی، تکههای مرغ و حتی گوشت ماهیچه و گردن درست کرد. ماش، برنج، پیاز، کره، نمک، فلفل و زردچوبه از مواد اصلی تشکیلدهنده ماش پلو هستند. برای آشنایی با طرز تهیه انواع ماش پلو به مجموعه غذاهای محلی کجارو سر بزنید. از خوشمزهترین غذاهای محلی استان زنجان میتوان به جغور بغور، خورش آلوچه و مرغ، پیازو، آش ترش، شش انداز، کوفته برنجی، کله جوش، آش بلغور و…
احیا کمیته خیّرین ورزشیار در چهارمحالوبختیاری
سپس فلفل و ادویه دلخواه خود را در تابه بریزید و مواد را با هم تفت دهید. حدود دو پیمانه آب جوش در تابه بریزید و درب آن را ببندید تا گوشت، روی حرارت ملایم گاز بپزد. پس از پخت کامل گوشت، نمک و نصف قاشق چایخوری زعفران را در تابه بریزید و اجازه دهید تا آب گوشت، کاملا کشیده شود. تباهگ یکی از لذیذترین و قدیمیترین غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان است که در خارج از این استان و کشورهای همجوار عربی خلیج فارس نیز بهعنوان یک سوغاتی باارزش، شناخته میشود. تباهگ در واقع، یک روش نگهداری از گوشت است که پس از آماده شدن، از آن یک خوراک لذیذ یا پلو بلوچی درست میکنند.
به هنگام کشیدن غذا در دیس دقت می کنیم تاس کباب را با کفگیر پهنی که مواد را مخلوط و له نکند بکشیم. برای مشاهده همه چیز درباره استان چهارمحال و بختیاری کلیک کنید. خورش به دارای طبع معتدل به گرم می باشد و بسیار مفید بوده و سرشار از فیبر و سبوس است. همچنین خونساز بوده و برای پوکی استخوان بسیار مفید است و لیستی از ویتامین ها را در خود جای داده است.