دلمه برگ مو که جز پرطرفدارترین غذاهای ایرانی بدون برنج به شمار میروند و در شهر های مختلف ایران از این غذای محبوب استفاده میشود. خورشت خلال که در لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج جز معروف ترین غذا های استان کرمانشاه میباشد و در آن از خلال بادام استفاده میشود. قورمه سبزی که همان طور که میدانید ایران با قورمه سبزی در جهان شناخته شده است و یکی از بهترین غذاهای ایرانی محسوب میشود.
- برای تهیه خورشت بامیه ابتدا سر بامیهها را پاک کرده به گونهای که زیاد کوتاه نشده و مواد لزج و تخمهای درون بامیه بیرون نیاید.
- غذاهای ایرانی همانطور که ممکن است طبخشان ساعت ها طول بکشد، مثل انواع آش و آبگوشت و خورش های متفاوت، در میان خود غذاهای ساده ای را هم جا داده اند که انواع املت و کوکو جزء آن ها هستند.
- در کنار این، ضخامت کم و نازکیِ این گوشت هم میتواند از کیفیت کباب تابهای بکاهد.
- لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج بسیار متنوع و قابل تغییر است زیرا خاصیت غذای ایرانی این است که دست آشپز در هنگام پخت آن کاملا باز است.
- آب دوغ خیار را با نان خشک ترید شده و با دوغ و ماست فراوان میتوانید درست کنید و به رسم قدیمی همه آشنایان را دور هم جمع کنید.
- بعد از اینکه مقداری سیر و پیاز تفت خوردند و نرم شدند به آن زردچوبه و مقداری فلفل سیاه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم یکدست شوند و تفت بخورند.
یک قاشق غذاخوری کره و دو قاشق غذاخوری آب ته قابلمه میریزیم. زعفران دمکرده را هم اضافه میکنیم و قابلمه را روی اجاق قرار میدهیم. حرارت باید متوسط رو به بالا باشد تا زمانی که آب بجوش بیاد. پنینی مرغ از ترکیب سینه مرغ، خامه صبحانه، سیر، جعفری، قارچ و نان همبرگر به همراه ادویههایی چون فلفل، زردچوبه و پاپریکا درست میشود. بعد از مخلوط کردن مواد کره آب شده به روش بن ماری رو به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی مجلسی مثل بازاری
در اولین مرحله از طرز تهیه ته چین آلبالو با مرغ باید مرغها را به تکههای کوچک برش دهید. سپس آنها را در یک ظرف بریزید و مقداری آب لیموترش تازه، فلفل سیاه، نمک و پودر سیر به آن اضافه کنید. مرغها را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید برای نیم ساعت مزهدار شوند. آش خشکبار، تله کنجی، تاماشی، آش هویج و جو، کوفته همدان و کباب سرداش از غذاهای پرطرفدار ایرانی استان همدان است. از جمله غذاهای پرطرفدار ایرانی لذیذ و بومی قزوین قیمه نثار، جوجه بروستد، دیماج، آش دوغ، شیرین پلو، کوکو شیرین است. این غذا با استفاده از حبوبات تازه، آب و رشته پخته میشود و همراه با کشک، پیاز داغ، سیر و نعنا داغ سرو میشود.
چند مدل غذاهای ایرانی با برنج نام ببرید؟
وقتی برنج جوش آمد، موادی که از قبل تهیه کردید را به آن اضافه کرده و اجازه میدهید برنج بپزد. خورش قیمه به مواد اولیه زیادی احتیاج ندارد و طرز تهیه آن نیز ساده است اما مانند هر غذای دیگری به فوت کوزهگری احتیاج دارد تا شما بتوانید طعمی بینظیر را بر سر سفره غذا بیاورید. تمام آقایان که عاشق این خورش و طعم آن هستند، سرو آن را با پلو زعفرانی و ته دیگ لذیذ آن می پسندند.
برای تهیه این غذا ابتدا نخودها را از یک روز قبل خیس کرده تا نفخ آن کاملاً از بین برود. برای ادامهی مطلب طرز تهیه سالاد الویه بر روی لینک کلیک کنید. برای تهیه رشته پلو ابتدا باید برنج آن را یک الی ۲ ساعت خیس کنید. سپس قابلمه را روی گاز قرار میدهیم و به آن نمک اضافه کرده و میگزاریم تا آب به جوش بیاد.
آلبالو پلو که در اصل با برنج، گوشت، آلبالو و خلال پسته تهیه شده است، هم با گوشت قرمز قلقلی و هم با گوشت مرغ قابل سرو است. پختن آلبالو پلو به مهارت خاصی نیاز دارد، زیرا سمفونی واقعی رنگ ها و طعم ها است. کباب تابهای دارای دو بخش است که شامل گوشت کبابی و گوجههای سرخ کرده میشود. در بسیاری از روشهای طبخ این غذا، گوجه فرنگیهای سرخ شده را قطعه قطعه میکنند، در کنار کباب میگذارند و آن را به شکل جداگانه میپزند. اما در روشهای دیگر، گوجه فرنگی را رنده میکنند، آن را روی کباب در حال سرخ شدن قرار میدهند و با فلفل دلمهای و برخی مخلفات دیگر همراه میکنند.