سپس آلبالوها را آبکش کنید و آب آن را نیز جداگانه در ظرف بریزید تا بعداً برای تهیه شربت آلبالو و یا رنگ دادن به برنج آلبالو پلو استفاده کنید. برای مطالعه ادامه طرز تهیه ته چین آلبالو خانگی به ۳ روش مختلف با مرغ یا گوشت میتوانید رو لینک مقاله طرز تهیه ته چین آلبالو کلیک کنید. در لیست غذا ایرانی، «رشته پلو» تقریبا در همه شهرها تهیه میشود. در طرز تهیه رشته پلو از برنج به همراه رشته پلویی استفاده میشود.
- به دستور پخت غذاهای ایرانی، خورش میگو را هم اضافه کنید.
- طرز تهیه این غذا کمی مشکل و زمانبر است؛ اما مطمئن باشید که طعم نهایی این غذا ارزش زحمتی که میکشید را خواهد داشت.
- آش آماج علاوه بر موادی که در آش استفاده میشود، از نوعی خمیر نامنظم نیز در آن استفاده میشود که پس از خشک شدن روی حرارت، در آش از آن استفاده میکنند.
- نان بیات خرد شده، عسل یا شکر تنها موادی هستند که برای پختن چنگالی نیاز دارید.
آب را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید. سپس بلغورهای تفت داده شده را در قابلمه بریزید و آنها با یک قاشق چوبی، بهصورت دورانی هم بزنید تا زمانی که آب آن کم شود. در این مرحله، روی درب قابلمه دمکنی بگذارید و اجازه دهید تا گمنه بوشهری برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم گاز دم بکشد. آب برنج را دور بریزید و برنج را به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. توجه داشته باشید که در این مرحله آب باید فقط روی برنج را بپوشاند و بیشتر نباشد؛ زیرا در غیر این صورت، برنج شما نرم و شل میشود.
سبزی های این آش سبزی هایی مانند اسفناج, چغندر و … است و حبوبات آن نیز از لوبیا, عدس, نخود و … است. باقالی پلو نیز همانطور که از نامش معلوم است یک نوع پلو است که با باقالی های سبز مخلوط شده است. سبزی این خورشت پرطرفدار از گشنیز, تره و جعفری تشکیل شده است. در این بخش میخواهیم 4 خورش را به شما معرفی کنیم که به احتمال زیاد شما حداقل با یکی از آنها میانه خوبی ندارید. جگر کفنی یک نوع کباب است که جگر داخل ورقه چربی پیچیده شده به سیخ کشیده و کباب میشود. لخلاخ به معنی بوی خوش است که از کلمه عربی لخلخه گرفته شده.
قیمه بوشهری
پیدا کردن بهترین رستوران و تهیه غذا در کانادا کار سادهای نیست. غذای سنتی مونا در تورنتو با منویی متفاوت همان گزینهای است که شما به دنبالش هستید. جایی که خیالتان راحت باشد میتوانید روی آن حساب کنید و آسودگی خاطر دیگر دغدغه تهیه غذا برای مهمانی و دورهمیهای خود را نداشته باشید. ترکیب مواد اولیه خورش ها به گونه ای انتخاب شده اند که اعتدال غذا حفظ شود.
کافه گالری نیلوفر آبی
بهجای لوبیا سفید میتوان از لوبیا قرمز هم استفاده کرد. نسبت دقیق سبزی را رعایت کنید و بیش از حد در سبزی شنبلیله نریزید؛ زیرا خورش شما را تلخ میکند. برخی افراد از گرد لیمو عمانی برای مزهدار کردن خورش استفاده میکنند. 1.میز ناهار خوری کمجا یک انتخاب عالی و مناسب هم برای افرادی است که منزل کوچکی دارند هم افرادی که میخواهند میز ناهار خوری را در داخل آشپزخانه قرار دهند.. میگو به دلیل امگا ۳ زیادی که دارد میتواند از بروز آلزایمر و اختلال حواس در پیری جلوگیری و همچنین تا حدودی فشار خون را هم کنترل کند.
طعم این ته چین خانگی بسیار لذیذ است و برای پذیرایی از مهمانها و همچنین دورهمیهای خانوادگی نیز بسیار مناسب است. را به عنوان یک غذای اصیل ایرانی که قدمت طولانی دارد، به خوبی حفظ کردهاند و هنوز هم آن را در مهمانیها و دورهمیهایشان میپزند. برنج و گوشت گوسفندی، از مهمترین مواد اصلی این غذای ایرانی محلی هستند. درون یک تابه 2 قاشق روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
اگر به تبریز و آذربایجان شرقی سفر کردید، حتماً از کبابهای بناب آن جا دلی از عزا در بیاورید. برای پخت اشکنه تخم خربزه، ابتدا تخم خربزه را جدا میکنند و آن را روی حرارت ملایم بو داده و میسابند و به همراه آب میپزند. سغدو اگر طرفدار کلهپاچه باشید، حتما از این غذای سنتی و البته کمی عجیب لرستانی خوشتان میآید. وقتی صحبت از سفر به جنوب ایرانمیشود، یکی از اولین چیزهایی که به ذهن میرسد، غذاهای متنوع و خوش آب و رنگ جنوبی با ادویههای تند و آتشی آن است. حاج علی میگوید که «کمتر از ده سال قبل وقتی یک مغازه خیلی کوچک کبابی داشتم یک روز که مواد کوبیده اضافه آمده بود آنها را مانند جگر کفنی لای چربی پیچیدم و سیخ زدم و خیلی خوشمان آمد. کباب کوبیده یونانی هم به همین شیوه آماده میشود و گوشت کباب کوبیده داخل لایه چربی پیچیده و به سیخ کشیده و کباب میشود.
شما میتوانید در انتهای پخت کمی زعفران دمکرده یا رب سرخ کرده به آبگوشت اضافه کنید تا رنگی زعفرانی یا قرمز به آن بدهید. سپس برنج را در آب گوشت باقیمانده در قابلمه بریزید و برنج را بهصورت کته دم کنید. در زمان سرو، برنج را ظرف بکشید و روی آن را با لپه تفت داده شده تزئین کنید.