معرفی بهترین غذاهای ایرانی 40 غذای سنتی ایرانی سیری در ایران

استفاده از سماق در تهیه کباب تابه‌ای نیز به دو روش مختلف صورت می‌گیرد. برخی سماق را در زمان سرخ کردن کباب در ماهیتابه روی آن می‌ریزند. این کار باعث می‌شود طعم سماق به طور کامل به درون گوشت نفوذ و آن را خوشمزه‌تر کند. برخی دیگر نیز ترجیح می‌دهند بعد از پخت غذا و در زمان سرو آن، سماق را روی برنج یا خود کباب بریزند.

  • البته می‌توانید به این غذای ساده ایرانی، سیب زمینی هم اضافه کنید.
  • در این بخش خاص، می‌خواهیم از داستان‌های ویژه و جالب درباره غذاهای ایرانی معروف برای شما نقل کنیم.
  • سپس عنکاس آب‌پز شده و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و برای دو تا سه دقیقه تفت دهید.
  • پیاز و گوشت و رب و ادویه‌ها را تفت داده و به آن آب اضافه می‌کنند تا بپزد، در ادامه به را مانند پرهای پرتقال برش می‌دهند و در نیم ساعت آخر پخت به غذا اضافه می‌کنند.
  • سعی کردیم در معرفی این لیست غذا های ایرانی، به نکات بالا توجه کرده و به گزینه های متنوعی اشاره کنیم.

یکی از ویژگی‌های طبخ ماهی شکم‌پر این است که می‌توان آن را درون فر یا روی گاز پخت. به علاوه این غذا را می‌توان هم با سبزی پلو و هم با برنج ساده و سفید نوش جان کرد. می‌توان به طور خلاصه به گوشت چرخ کرده موجود در غذا اکتفا کرد. اگر از گوشت گوسفندی و نوع لخم بدون چربی گوشت گوساله استفاده کنید، به جذب پروتئین در بدن کمک خواهید کرد. این غذا مقادیری ماده معدنی روی هم دارد که به افزاید تولید تستوسترون کمک می‌کند. شیرین پلو و یا برنج نگین دار که از آجیل و میوه های خشک تهیه می شود.

آش شولی یزد

این غذای ساده، سالم، خوشمزه و ارزان را تمام قشرهای ارومیه دوست دارند و پیشنهاد می‌کنم شما هم حتما در خیابان‌های ارومیه آن را امتحان کنید. در این غذای محلی نوبرانه از کنگر استفاده می‌شود که گیاهی کوهی است و در دامنه کوه‌های ارومیه در فصل بهار یافت می‌شود. این غذای سنتی به خاطر مقوی بودن‌اش در ماه رمضان در وقت افطار و سحری میل می‌شود.

قیمه نثار به طور کلی با برنج، گوشت، خلال بادام، پسته و پیاز داغ طبخ می‌شود. البته در بسیاری از دستور‌های پخت این غذا به استفاده از پوست پرتقال، هویج و سایر مخلفات هم اشاره شده است. در خود شهر قزوین ادویه‌ای با نام قیمه نثار وجود دارد که به طور تخصصی تهیه می‌شود و با اضافه کردن آن به غذا می‌توان طعم بی‌نظیرش را چشید.

یخنی لوبیا

با کمی تحقیق در مورد غذاهای ایرانی و مطالعه تاریخچه غذای ایرانی نام چند غذا را به تکرار خواهیم یافت که ما در این مقاله آن ها را به شما معرفی خواهیم کرد. ایران سرزمینی پهناور با فرهنگ های غذایی متفاوتی است که با توجه به شرایط آب و هوایی و جغرافیایی هر منطقه سفره رنگارنگی را دارد، که در آن انواع غذاهای گیاهی و جانوری موجود است. پیش از آن‌که از این همه تنوع غذا و ترکیب رنگ دل ضعفه بگیرید، بگویید شما کدام غذا را بیشتر از همه دوست دارید. ایرانی‌ها در غذا و خوراکی حجت را تمام کرده‌اند و مهارت‌شان در این زمینه واقعاً ستودنی است. انواع و اقسام غذا با ارزش غذایی بالا، می‌تواند عمر دوباره به شما ببخشد. است که از مغز گردوی آسیاب شده، رب انار ترش یا شیرین (یا رب آلبالو)، تکه­‌های کوچک مرغ یا گوشت قرمز تهیه شده و با برنج میل می­شود.

معروف ترین غذای سنتی ایران چیست؟

حبوبات را نیز جداگانه در یک قابلمه با آب بپزید و زمانی که احساس کردید نرم شدند، آن‌ها را در قابلمه بلغور گندم بریزید. برنج، هویج، گوشت چرخ‌کرده، پیاز، کشمش پلویی، زعفران و روغن درست می‌شود. خراسان جنوبی در بخش جنوبی خراسان در شرق ایران، با قدمتی طولانی دارای غذاهای محلی بسیاری است که به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما در سفر به این منطقه، آن‌ها را مزه کنید. شما می‌توانید برنج را جدا دم کنید و در نهایت مخلوط گوشت و گردو را با زعفران و زرشک روی آن بریزید.

ته چین مرغ که جز پرطرفدارترین غذاهای ایرانی محسوب میشود و در مجالس و عروسی ها نیز از آن استفاده میشود. زرشک پلو با مرغ که شاید بتوان گفت خوشمزه تربن غذای ایرانی با مرغ است. مثل کوفته‌های یزدی که چند نوع داشتند، قلیه‌های یزدی هم انواع مختلفی دارند. قلیه کدو تنبل و قلیه سیب زمینی دو نوع از قلیه های معروف یزدی هستند که در خانه تمام یزدی‌ها پخته می‌شوند.