هیچ غذایی به اندازه املت نمیتواند در لیست غذاهای ایرانی نوستالژیک باشد. به دستور پخت غذاهای ایرانی، مجله خبری غذا خورش میگو را هم اضافه کنید. جنوبیها در طرز تهیه خورش میگو، از سس گوجه فرنگی هم استفاده میکنند.
حالا یک دستکش به دست کنید و آن قدر گوشت را ورز دهید تا حالت چسبندگی گوشت برطرف شود. برای خواندن ادامه طرز تهیه کباب سرداشی همدان در فر و ماهیتابه و همچنین مشاهده فیلم آموزشی این غذا میتوانید روی لینک مقاله طرز تهیه کباب سرداشی کلیک کنید. «کوفته سبزی» یکی از غذاهای ایرانی و جزو غذاهای اصیل شیرازیهاست. همانطور که از اسم این غذای ایرانی مشخص است، در طرز تهیه این کوفته سنتی، سبزی به عنوان ماده اصلی استفاده میشود. بنابراین رنگ آن هم با سایر انواع کوفته متفاوت و در نتیجه سبز خواهد بود. این غذا در اصل یک غذای مجلسی برای شیرازیها است و با نان سرو میشود.
- برنج را آبکش کنید و کف قابلمه یک کفگیر از برنج بریزید؛ سپس روی آن مقداری کشمش، گوشت قلقلی و هویج بدهید و به همین ترتیب لایه لایه پیش بروید و آن را دم کنید.
- اگر اهل مهمانی و دورهمیهای رسمی باشید، میدانید که «زرشک پلو با مرغ» یکی از بهترین انتخابهای غذا با مرغ در بین انواع غذاهای ایرانی است.
- در ادامه در مجموعه غذاهای محلی کجارو با طرز تهیه کراهی بلوچی و انواع دیگر این غذا آشنا شوید.
اما در روشهای دیگر، گوجه فرنگی را رنده میکنند، آن را روی کباب در حال سرخ شدن قرار میدهند و با فلفل دلمهای و برخی مخلفات دیگر همراه میکنند. این روش باعث میشود طعم گوشت به درون این مخلفات نفوذ کند و غذا به مراتب لذیذتر شود. کباب تابهای، نوعی خوراک است که به طور کلی مواد مورد نیاز آن شامل گوشت گوسفندی چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، نمک و البته سماق میشود.
انواع غذاهای محلی شیراز
در طرز تهیه سیب پلو از سیب زمینی، گوشت یا مرغ استفاده میشود. در منوی غذای ایرانی، «میرزا قاسمی» به عنوان یک غذای ایرانی خوشمزه با اصالت شمالی، جایگاه ویژهای دارد. برای طرز تهیه میرزا قاسمی کافی است بادمجان و گوجه فرنگی کبابی شده را با سیر و تخم مرغ بپزید و از طعم این غذای سنتی و اصیل ایرانی لذت ببرید. به لیست غذاهای ایرانی، «خورش آلو اسفناج» را هم اضافه کنید. در طرز تهیه خورش آلو اسفناج، گوشت، اسفناج و آلو به کار میرود و آن را به یک غذا ایرانی خوشمزه تبدیل میکند.
این خورش، شباهت بسیاری به انار مسمای گیلانی دارد؛ غذایی که گیلانیها برای رنگارنگ کردن سفره شب یلدای خود از آن استفاده میکنند. دمی بلغور ساده، جایگزین مناسبی برای برنج است و میتوان آن را با انواع خورش و غذاهای گوشتی نیز سرو کرد. طبع گندم، برخلاف برنج، گرم است و بهدلیل وجود فیبر بالا، شما را برای مدت زمان طولانی سیر نگه میدارد. البته باید بدانید که بلغور پلو در برخی مناطق از ترکیب برنج و بلغور گندم درست میشود.
طرز تهیه کوکوی سبزیجات
برای خوشمزه شدن این غذای ایرانی، در طرز تهیه خوش مرغ افشاری از زعفران استفاده کنید. نون چرب یا نون چربی از غذاهای مشهور دزفول در استان خوزستان است. برای تهیه این غذا یک خورش خوشمزه درست میکنند، خورشی که از گوشت، نخود، پیاز و رب درست شده است. سپس آب خورش را در یک ظرف بزرگ میریزند و نان لواش داخل ظرف میگذارند. نانها را خوب به آب خورشت که چرب هم هست، آغشته میکنند. بعد در بشقابها تکههای نان چرب شده را میگذارند و رویش خورش میریزند.
مرصع پلو را تنها برای مناسبات خاص مانند عروسی ها تدارک میبینند، چرا که طعم شیرین آن نشانی از امید به آغازی شیرین و خوش است. راز خورشت قورمه سبزی خوشمزه در تعداد ساعات پخت آن است که باید بگذارید به آرامی و بر روی شعله کم پخته شود. پس از گذشت چندین ساعت، مخلوطی از آب غلیظ و تیره رنگ خورشت بر بالای ظرف جمع میشود که نشان از قورمه سبزی جا افتاده دارد. برای پختن یک کشکبادمجان خوشمزه شما میتوانید بادمجانها را بهاندازهای که نیاز دارید سرخکرده و یا کبابی کنید. اگر قصد سرخ کردن بادمجانها را دارید حدود یک ساعت قبل از سرخ کردن بادمجانهای پوستکنده شده را در آبنمک بگذارید تا هم تلخی آن برود هم کمتر روغن مصرف کند. نانها را به شکل مستطیلی برش بزنید و مقداری مواد را در انتهای نان قرار دهید.