اگر به تبریز و آذربایجان شرقی سفر کردید، حتماً از کبابهای بناب آن جا دلی از عزا در بیاورید. شاید برایتان جالب باشد که دوست داران فرهنگ ایرانی چندین سال است نخستین شنبه آذر را روز جهانی قرمه سبزی نامگذاری کردهاند. براساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راهحل برای حفظ انگیزهی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت کوتاهه. تا 30 آذر فرصت داری تا با دریافت رژیم گروهی برنافیت، 1 ماه رژیم رایگان هدیه بگیری. بهجای لوبیا قرمز میتوانید از لوبیا چیتی یا لوبیا سفید هم استفاده کنید.
- پس از پخت کامل قلم، آب آن را جدا کنید و کنار بگذارید.
- این رستوران بهصورت دوبلکس طراحی شده است و طبقه دوم حالت بالکنی چوبی و بزرگ را دارد که به شکل دوار در محیط رستوران دیده میشود.
- برپومیان کیش برای این که بتوانند گوشت را کاملا بپزند ابتدا آن را در آبلیمو و زردچوبه میپزند.
- در این صورت بهتر است سری به رستوران سنتی شب های سرو بزنید.
- اگر از گوشت برای تهیه کشک سالاری استفاده نمیکنید، در پایان یک عدد تخممرغ همزده را در غذا بریزید و آن را پس از چند دقیقه سرو کنید.
از جمله خواص سوپ بلغور ارومیه میتوان به محافظت از پوست، هضم آسان، تقویت سیستم گوارشی و پیشگیری از سرطان اشاره کرد. چون خوشمزه است، این غذا ازنظر پخت و مواد آن نزدیک به استامبولی پلو نزد فارسهاست، غذایی است چرب و خوشمزه که غذای سنتی ترکمن محسوب میشود. از دیگر غذاهای سنتی این استان میتوان به نان برساق, کلانه و آش دوغوا اشاره نمود. مهمترین نان محلی کردستان شلکینه نام دارد که سوغات کردستان نیز هست. برای تهیهٔ این نان از موادی مثل آرد، شیر، زردهٔ تخممرغ، روغن محلی، شیرهٔ خرما یا انگور و زعفران دمکرده استفاده میشود.
رستوران سنتی شهربانو
پیازهای خلالی خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی و سبک شوند. سپس عنکاس آبپز شده و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و برای دو تا سه دقیقه تفت دهید. در ادامه رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و ادویه را در تابه بریزید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. پلو هزاری یکی از انواع غذاهای سنتی جنوبی است که اصالت آن به بندرعباس برمیشود؛ البته هزاری در استانهای مختلف کشور با مواد و دستورهای متنوعی تهیه میشود. برای تهیه این غذا میتوان از انواع ماهیهای جنوبی از جمله سالمون، رشکو، سرخو و شیر یا حتی قزل آلا استفاده کرد.
۶۵- کباب سرداشی همدان
دیوارهای رستوران دالون دراز بهخوبی گچکاری شده و مقرنسکاریهای هنرمندانه آن، شما را به یاد ساختمانهای دوره قاجار میاندازند. همچنین به یاد داشته باشید که همه شب از ساعت ۸ تا ۱۱ شب این رستوران میزبان گروه موسیقی سنتی و نوازندگان معروف است و میتوانید از شنیدن موسیقی زیبای ایرانی لذت ببرید. در این رستوران از ساعت ۷ عصر تا ۱۱ شب گروه موسیقی زنده، برنامه اجرا میکنند تا شما را سرگرم کنند. منوی غذاهای این رستوران بسیار متنوع و باکیفیت است و البته قیمت منصفانهای دارد.
این غذای محلی ایران را هم میتوانید به عنوان پیش غذا صرف کنید و هم با برنج به عنوان غذای اصلی. و همچنین شما می توانید زمان اقامت در رشت و گیلاندر یکی از ویلا های گیلان و رشت این غذای لذیذ را تجربه کنید. به هر گوشه از ایران که سفر کنید اقوامی را میبینید که با توجه به طبیعت و فرهنگشان مجله خبری غذا غذاهای سنتی لذیذی دارند. بین هزاران غذای محلی و سنتی چندین غذا به دلیل طعم خیلی خوبی که دارند از غذاهای دیگر معروفترند و تعداد طرفدارنشان هم بیشتر است. حتی آوازه بعضی از این غذاهای ایرانی در کشورهای خارجی هم پیچیده است. درون یک تابه 2 قاشق روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.