معرفی بهترین غذاهای ایرانی  ۴۰ غذای سنتی ایرانی عکس + آدرس + تلفن + موقعیت جغرافیایی
انتشار: فروردین 02، 1403
بروزرسانی: 27 خرداد 1404

معرفی بهترین غذاهای ایرانی ۴۰ غذای سنتی ایرانی عکس + آدرس + تلفن + موقعیت جغرافیایی

پیازهای خرد شده را در یک تابه با روغن حیوانی سرخ کنید تا طلایی و سبک شوند. سپس محلول قوروت را به همراه نمک و فلفل به پیاز داغ بیفزایید و غذا را برای چند دقیقه روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا گرم شود؛ اما به جوش نیفتد. روی قوورت بادمجان را با بادمجان سرخ شده، نعنا داغ و دارچین تزئین کنید. سپس سیب زمینی های نگینی خرد شده را در تابه بریزید و آن ها را تفت دهید تا حسابی طلایی و ترد شوند.

  • دلمه غذای سنتی و اصیل ایرانی است که طعم متفاوت و خوشایندی داشته و مورد قبول انواع طبع هااست.
  • کباب تابه ای از غذا های ایرانی ساده و راحتی است که در بسیاری از خانه های ایرانی دوست داران پر وپاقرص خودش را دارد.
  • حبوبات را نیز جداگانه در یک قابلمه با آب بپزید و زمانی که احساس کردید نرم شدند، آن ها را در قابلمه بلغور گندم بریزید.
  • این غذا با نان سنگک داغ، سبزی خوردن، پیاز، ترشی و دوغ سرو می \u200eشود و بعد از خوردن تلیت تمامی حبوبات آن را به همراه گوشت کوبیده وبا نان میل می \u200eکنند.
  • برای مثال اگر اضافه وزن دارید، می توانید میزان کره و روغن مورد استفاده در این غذا را به حداقل برسانید.

دمپختك یكی از غذاهای محلی استان تهران است.یكی دیگر از غذاهای ساده و خوشمزه و اصیل ایرانی ست . در لیست غذاهای ایرانی کوفته ها توپک های خوشمزه ای هستند که درست کردنشان کمی تبحر لازم دارد، اما نگران نباشید با تمرین می توانید تجربه کافی در تهیه آنها کسب کنید. غذاهای سنتی و محلی ایران از ساده ترین آنها گرفته تا پرکارترین شان، جزو لذیذترین و خوش طعم ترین غذاهای جهان محسوب می شوند و سرشار از انوع ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند. لیست غذاها را دسته بندی کرده ایم تا غذای مورد علاقه خود را راحت تر انتخاب کرده و دغدغه چی بپزم نداشته باشید. مرصع پلو یا پلو نگین کار، پلوی مخلوطی است که به خاطر مخلفات درخشانی که روی آن ریخته می شود، این نام را گرفته است.

خورش قیمه یکی از غذاهای سنتی ایرانی محبوب

حالا که فصل زمستان فرا رسیده است، فرصت تهیه انواع غذاهای ایرانی زمستانی را از دست ندهید. طرز تهیه خورش لبو بسیار ساده است و معمولا به خاطر رنگ جذابش، طرفداران زیادی هم دارد. در میان فهرست غذاهای ایرانی خوشمزه، «آبگوشت گندم» متعلق به اصفهان و شهرهای کردزبان است. در طرز تهیه آبگوشت گندم از نخود یا لوبیا به همراه گوشت قرمز و گندم استفاده می شود. اهالی استان مرکزی در لیست غذای ایرانی و محبوب خودشان، یک آبگوشت مقوی و خوشمزه دارند به نام «آبگوشت به و گردو».

طرز تهیه قلیه کدو حلوایی

استفاده از مواد اولیه تازه و طبیعی نظیر دانه های انار جنگلی در رب انار، گردو، شیر، کره، ماست، دوغ و روغن حیوانی باعث شده اند که غذاهای سنتی این منطقه، ارگانیک و سالم باشند. مصرف کم نمک، شکر و روغن و استفاده زیاد از سیر و پیاز نیز از جمله ویژگی های این غذاها هستند. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان مازندران و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و زیتون پرورده، پنج غذای محلی استان گیلان هستند که نحوه طبخ سنتی آن ها به ثبت ملی رسیده است. جالب است بدانید که سن امید به زندگی در گیلان، چند سال بیشتر از میانگین کشوری است و گفته می شود که یکی از دلایل این مسئله، مصرف زیاد ماهی در این منطقه است.

در این مطلب سعی می کنیم لیستی کامل از غذاهای ایرانی را برای شما عزیزان جمع آوری کنیم. برای مشاهده آموزش هر دستور غذا، کافیست روی عکس آن کلیک کنید. قنبر پلو شیرازی یک غذای خوشمزه مخصوص شهر شیراز بوده که در شهر های دیگر هم بسیار طرفدار دارد. این غذا با گوشت چرخ کرده قلقلی، کشمش و پیازداغ تهیه می شود.

این خورش با استفاده از گردوی چرخ شده، گوشت مرغ یا گوشت قرمز و رب انار با سه طمع ترش، شیرین و ملس طبخ می شود. خورشت فسنجان اصیل مخصوص گیلان با اضافه کردن سبزی های معطر محلی و اناربیج تهیه می شود. خورشت ترشه تره یکی دیگر از غذاهای محلی ایران است که از ترکیب سبزی های معطر مختلف تشکیل شده. برای پخت ترشه تره از گوشت یا مرغ استفاده نمی شود،اما در عوض تخم مرغ جضور پررنگی دارد. ادویه هایی مثل دارچین هم در ترشه تره مورد استفاده قرار می گیرد.

این غذا را در دو مرحله می خورند، ابتدا آب آن را همرا با تکه های نان (تیلیت) میل کرده و سپس بقیه ی مواد را با گوشت کوب کاملاً له کرده و با نان و پیاز و ترشی و سبزی خوردن نوش جان می کنند. در صورتی که آبگوشت در ظروف سنگی پخته شود، آن را دیزی سنگی می نامند. مرغ را با پیاز رنده شده، سیر له شده، زردچوبه و فلفل در مقداری روغن در یک قابلمه تفت دهید تا آب پیاز تبخیر شود و رنگ تکه های مرغ عوض شود. سپس مغز گردوی پودر شده را در قابلمه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.

خورش ماست اصفهانخورش ماست یکی دیگر از غداهای سنتی اصفهان است که اکثرا به عنوان دسر یا غذایی تشریفاتی کنار غذاهای دیگر سرو می شود. در این مطلب با چند تا از معروف ترین غذاهای لذیذ مازندران آشنا می شویم. شیشلیک شاندیز با شش تکه دنده گوسفندی تهیه می شود و برای طعم دار کردن گوشت هم از مواد مختلفی مثل ماست، زعفران، لیمو، روغن و...استفاده می شود.

عشایر استان کرمان در ادامه گوشت را می پختند؛ گوشت و استخوان و چربی را همراه با کمی نمک و آب در قابلمه ای می ریختند و روی آتش روشن می گذاشتند تا چربی آب شود. در این مرحله یک نان محلی را در ظرف می انداختند تا این چربی لذیذ به خرد نان برود. سپس صبر می کردند تا آب موجود در ظرف روی حرارت آتش به طور کامل بخار شود و گوشت به روغن بیفتد. کارائی، کارایی، کرایی یا کراهی، یک نوع کاری سنتی پاکستانی، هندی و بلوچی با سس غلیظ بر پایه گوجه فرنگی است که در یک تابه گود و ضخیم به همین نام درست می شود.