لیست کامل غذاهای سنتی ایرانی + عکس مجله دوراونتاش

شما در دوره شف شو از نقطه مبتدی به نقطه حرفه‌ای در آشپزی می‌رسید و به اصول مدیریت رستوران، تکنیک‌های چاقو و آیتم‌های ملل، ایرانی و قنادی معروف مسلط می‌شوید. طعم گوشت بره شیرین، ملایم که معمولا با برنج ترکیب می‌شود. گاهی اوقات گوشت گاو و مرغ و پرندگان هم در کنار برنج استفاده می‌شود.

  • برخی افراد به‌جای آب از آب قلم برای پخت این خورش استفاده می‌کنند تا غذایی مقوی‌تر و خوش‌طعم‌تر داشته باشند.
  • برای تزیین آن همم معمولاً از خلال بادام و پسته استفاده می‌شود.
  • آشپز از ترس این که تنبیه شود، زعفران و ماست به برنج اضافه می‌کند و مرغ را لا به لای آن می ریزد تا غذای جدیدی بسازد.
  • گز دسر و سوغات معروف شهرهایی چون اصفهان، گلپایگان، کرمان و چهارمحال و بختیاری است.
  • شمامی‌توانید نصف پیمانه فلفل دلمه خرد شده و قارچ تفت داده شده را نیز به این خوراک اضافه کنید.

نمک، گوشت قورمه پخته شده، لپه، زعفران، گردوی پودر شده و آب را نیز در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا این مخلوط بجوشد و غلیظ شود. در هنگام سرو، روی کشک سالاری دارچین و فلفل سیاه بریزید. برای تهیه گردو پلو با گوشت، گردوها را درشت خرد کنید و آن‌ها را برای یک ساعت در آب خیس کنید تا پوست روی آن‌ها به‌راحتی جدا شود. گوشت رشته‌ای خرد شده را با فلفل سیاه و زعفران مخلوط کنید و برای چند ساعت کنار بگذارید تا مزه‌دار شود. یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و در یک قابلمه روی حرارت متوسط تفت دهید تا آب آن بخار شود. سپس کمی روغن در قابلمه بریزید و پیاز را برای یک تا دو دقیقه تفت دهید تا نرم و سبک شود.

طرز تهیه خورش سرگنجشکی جنوبی

زمانی که آب جوش آب آمد حدود 1 قاشق غذاخوری روغن، 1 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. بعد از آن که آب خورش کم شد و خورش به روغن افتاد نوبت اضافه کردن تخم مرغ‌هاست. بعد از شکستن تخم‌مرغ‌ها چند دقیقه صبر می‌کنیم تا پخته شوند. گوشت انتخابی خود را از قبل سرخ کنید و به ترکیب گردو و پیاز اضافه نمایید. در صورتی که از گوشت مرغ استفاده می‌کنید مرغ‌ها را درون مقداری روغن و در قابلمه جداگانه سرخ کنید. از آنجا که کالری این غذا تا حدودی بالاست و جزو غذا‌های سنگین به شمار می‌رود، توصیه می‌شود آن را برای وعده ناهار میل کنید.

لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان قم

یک غذای مجلسی و پرطرفدار در بسیاری از مجالس رسمی و میهمانی است. این غذا از گردو، رب انار، گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده قلقلی شده درست می‌شود. یک غذای گرم مزاج است که در قسمت‌های مختلف ایران با طعم‌های متفاوت میل می‌شود.

آش دوغ قزوینآش دوغ در بیشتر شهرهای ترک زبان ایران طبخ می‌شود اما طرز تهیه این آش در قزوین با مناطق دیگر کمی فرق دارد. کردستان به خاطر رواج دامداری و کشاورزی و شرایط اقلیمی خاص ، غذاهای محلی منحصربه‌فردی دارد که با مواد اولیه تازه و سبزیجات گیاهی تهیه می‌شوند. آش شولی غذای بسیار سبک و ساده و در عین حال خوشمزه است که از اسفناج، شوید، تره، جعفری، شنبلیله، چغندر، پیاز، آرد، نعنا، عدس، روغن، سرکه و رب انار تهیه می‌شود.

روزهای جمعه و دورهمی های خانواده فرصت بسیار خوبی برای تهیه آبگوشت و مخلفات مخصوص کناری آن است. ما در مطلبی جداگانه به معرفی 420 از بهترین غذاهای ایرانی به تفکیک استان های مختلف کشور پرداختیم که پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید. قیمه لاپلو از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که با نام های متنوعی در میان ایرانیان شناخته می شود، این غذا ترکیبی از پلو و خورش قیمه کم آب است که با هم ترکیب شده و دم گذاشته می شوند.

این غذا در اصل یک غذای مجلسی برای شیرازی‌‌ها است و با نان سرو می‌شود. «عدس پلو» از جمله انواع پلو مخلوط و غذاهای خوشمزه و پرطرفدار آشپزی ایرانی هم برای مناسبت‌های مذهبی و نذری، هم مهمانی و هم یک ناهار خوشمزه است. اگر قصد دارید عدس پلو را به عنوان یک غذای ایرانی مجلسی یا نذری درست کنید، طرز تهیه عدس پلو را بخوانید. اگر هم گیاهخوار هستید و اهل امتحان کردن دستور پخت غذاهای ایرانی طرز تهیه عدس پلو با سویا انتخاب مناسبی برای شما است. از بهترین غذاهای ایرانی تابستانی می‌توان به «آلبالو پلو» اشاره کرد. در طرز تهیه آلبالو پلو می‌توان از انواع گوشت قرمز و سفید استفاده کرد.