لیست کامل غذاهای سنتی ایرانی + عکس مجله دوراونتاش
انتشار: بهمن 19، 1402
بروزرسانی: 19 تیر 1404

لیست کامل غذاهای سنتی ایرانی + عکس مجله دوراونتاش

کرمان یک منطقه کویری است و مردم آن منطقه تحت تاثیر محیطی که زندگی می کنند به آش و آبگوشت علاقه ی زیادی دارند. گیلان ر می شود قطب غذاهای محلی ایران دانست که یک مقصد جذاب برای همه ی شکم گردهاست. کشور ما هم با توجه به اقوام مختلفی که دارد، در غذا از فرهنگ و پیشینه ای قوی برخوردار است و در هر نقطه از ایران میتوانیم غذاهای خوشمزه و خاص و فوق العاده پیدا کنیم. در مطلب زیر طرز تهیه چند نوع اشکنه خوشمزه را خواهید دید. کوکوها، کتلت ها و شامی ها جزو دسته غذاهایی هستند که تنوع بالایی دارند و در تمام وعده های غذایی می توان میل نمود.

  • شنبلیله، جعفری، گشنیز و پیازچه از جمله سبزیجاتی هستند که در تهیه این خورش اصیل ایرانی استفاده می شوند.
  • اگر اهل ریسک کردن در چشیدن غذاهای جدید نیستید، این غذا مناسب شماست چون زیبون یک غذای پرطرفدار و خوشمزه است که با اکثر ذائقه ها سازگار است.
  • سپس گردوهای خرد شده را به درون روغن ریخته و در کنار پیاز کمی تفت دهید.
  • دسری خوش طعم که از ترکیب آرد و نشاسته ذرت، شیر، وانیل، شکر و گلاب به دست می آید مهلبیه نام دارد.
  • کبابسرای حاج علی در ابتدای شهرک جامی، بین جامی ۱ و ۳ گرگان قرار دارد.

در ابتدا بلغور را پاک کنید و کمی آب روی آن بپاشید تا مرطوب شود. سپس بلغورها را در یک تابه بریزید و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا بوداده شود. توجه داشته باشید که در این مرحله شعله گاز نباید زیاد باشد؛ زیرا بلغورها به سرعت می سوزند. پیازهای خلالی خرد شده را در مقداری روغن در یک قابلمه تفت دهید تا طلایی و سبک شوند. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیازها بیفزایید و خوب با هم مخلوط کنید و تفت دهید.

| داستان خورش قیمه سیب زمینی

این مواد (کشمش، گوشت قلقلی و هویج) را با هم مخلوط کنید. برنج را از یک تا دو ساعت قبل در آب و کمی نمک خیس کنید. سپس آب آن را خالی کنید و در یک قابلمه آب جوش بریزید تا برنج روی حرارت متوسط رو به زیاد برای هفت تا ۱۰ دقیقه بپزد و مغز دانه های آن نرم شود. پیاز دوم را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه بریزید تا کمی تفت بخورد.

غذاهای محلی اصفهان

اگر خوش شانس باشید لوبیاپلو شیرازی را هم در رستوران های این شهر پیدا می کنید. آنچه به عنوان لوبیا در این غذا استفاده می شود، لوبیا چشم بلبلی است. به غیر از لوبیا چشم بلبلی از مرغ، شوید و انواع طعم دهنده ها هم در تهیه این غذا می ریزند. بادمجان، تخم مرغ، سیر فراوان و گوجه فرنگی از جمله موادی است که در ترکیب میرزاقاسمی مورد استفاده قرار می گیرد. بزقرمه از غذاهای اصلی و قدیمی ایرانی است که خیلی خوشمزه است و به نوعی یکی از آبگوشت های شهر کرمان محسوب می شود. سیب پلو از غذاهای اصلی و خوشمزه کشورمان است که اصالتی کرمانشاهی دارد و می توانید به دلخواه آنرا به همراه مرغ یا گوشت سرو کنید.

خیلی ها این غذا را با طعم شیرین دوست دارند، اما گیلانی ها آن را ترش و ملس می پزند. ترکیب خوش طعمی از آلو، قیسی، مرغ، شکر و زعفران خورشت آلو مسمای گیلانی را تشکیل می دهد. این خورشت به عنوان غذای اصلی در مهمانی ها و مجالس مهم سرو می شود.