لیست کامل غذاهای ایرانی و پرطرفدار برای ناهار و شام + دستور پخت  مجله تصویر زندگی-احمد فود
انتشار: آذر 24، 1401
بروزرسانی: 21 تیر 1404

لیست کامل غذاهای ایرانی و پرطرفدار برای ناهار و شام + دستور پخت مجله تصویر زندگی-احمد فود

میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان و استان مازندران است. در این لیست غذا های ایرانی بیش از 230 نوع غذای اصیل و سنتی را معرفی کردیم. بعضی از مجله خبری غذا آن ها عام تر بوده و هر ایرانی، دست کم یکبار آن ها را نوش جان کرده است. انواع کتلت و شامی، غذای مناسبی برای وعده شام یا مهمانی های عصرانه هستند.

  • مواد تشکیل دهنده این غذا مشابه خورش بادمجان است و نکته مهم در تهیه این غذا، بریدن ته بامیه به شکلی است که مایع لزج آن خارج نشود.
  • رستوران حوض خونه حدود 40 سال پیش افتتاح شده و در طی این سال ها، مشتریان ثابت فراوانی پیدا کرده است.
  • سپس فلفل و ادویه دلخواه خود را در تابه بریزید و مواد را با هم تفت دهید.
  • در ادامه رب گوجه فرنگی و زردچوبه را به پیازهای سرخ شده بیفزایید و آن ها را تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه و رب گرفته شود و رنگ رب نیز باز شود.

در طرز تهیه آبگوشت متنجنه کرمانی، از گوشت گوسفندی، لوبیا چیتی و سیب زمینی استفاده می شود. «خورش فسنجان» در منوی غذای ایرانی، جایگاه ویژه ای دارد. در طرز تهیه خورش فسنجان، نکته مهم، به روغن افتادن غذا است.

پیازو

برای ریز کردن پیاز و سیب زمینی می توانید از مولینکس نیز استفاده کنید. «کباب سرداشی» یکی دیگر از غذاهای ایرانی فوق العاده لذیذ و خوشمزه است که در شهر همدان طبخ می شود. این غذا شباهت زیادی به کباب تابه ای دارد و در کنار گوجه فرنگی، سیب زمینی و فلفل بسیار لذیذ و خوشمزه است.

انواع کباب ها

آش سبزی، یکی از آش های محلی و سنتی شیراز است که در فهرست آثار ناملموس کشور به ثبت رسیده است. این آش در طباخی های شيراز به عنوان صبحانه تهيه می شود؛ ضمن اینکه از نذری های معروف ایام ماه محرم و صفر و ماه مبارک رمضان است. این آش از گوشت گوسفندی، حبوبات فراوان و دو نوع سبزی های تشکیل می شود و از همین نظر شباهت بسیاری به آش شله قلمکار دارد.

سپس شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت و حبوبات بپزند. خورش قورمه یا قورمه سبزی، یکی از غذاهای ملی کشور ایران است که در میان ایرانیان، طرفداران بسیاری دارد. مقداری روغن در یک تابه گود بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس سیب زمینی ها و پیازهای نگینی خرد شده را در تابه بریزید و آن ها را تفت دهید تا حسابی طلایی و ترد شوند.