
بروزرسانی: 26 تیر 1404
لیست کامل طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی سنتی و محلی ایران کوک
این غذا از تمامی غذاهای ایرانی اصیل تر است و برای مثال اگر قصد دارید تا دوستان خارجی خود را با آشپزی سنتی ایران آشنا کنید بهتر است برایش دیزی بپزید! این غذا با نان سنگک داغ، سبزی خوردن، پیاز، ترشی و دوغ سرو می \u200eشود و بعد از خوردن تلیت تمامی حبوبات آن را به همراه گوشت کوبیده وبا نان میل می \u200eکنند. در زبان ترکی به سنگ «داش» می گویند و به همین علت، نام این غذا که روی سنگ های داغ پخته می شده است را «سرداشی» گذاشته اند. کباب سرداشی در همدان همراه با نان سنگک و سبزیجات تنوری شده سرو می شود و غذایی بسیار لذیذ و اشتهابرانگیز است.
- شما می توانید همراه با رب، چند عدد گوجه فرنگی را نیز سرخ کنید و در خورش بریزید.
- فلافل اهوازی، یکی از غذاهای جنوبی و عربی مشهوری است که در سراسر کشور، تهیه و سرو می شود.
- قوم های مختلفی از جمله مردمان فارس، ترک، ترکمن و تات در استان خراسان شمالی زندگی می کنند و به همین دلیل غذاهای محلی این استان از تنوع بالایی برخوردار هستند.
- در اصل اسم غذاهای ایرانی معمولا از موادی که در طرز پخت انواع غذاهای ایرانی به کار می رود گرفته می شود.
- برای طرز تهیه آبگوشت بهتر است ابتدا به فکر خیس کردن حبوبات باشید.
در طرز تهیه خورش دال عدس، برای اینکه طعم غذا ترش شود کافی است مثل اهوازی ها کمی تمبر هندی به غذا اضافه کنید. یکی از مجلسی ترین انواع غذای ایرانی، «کباب کوبیده» است. برای طرز تهیه کباب کوبیده باید گوشت چرخ کرده گوسفندی را به خوبی مرینیت کنید و ورز دهید و بعد به سیخ بزنید. این غذا را هم اگر با برنج سرو کنید، می توانید در دسته انواع غذای ایرانی با برنج جای دهید. قرمزه نخودچی از آن دسته غذاهایی است که هم می تواند با نان سرو بشه و هم با برنج.
باقالی پلو غذای مجلسی سنتی ایرانی
این دسر محبوب در مناطق گرم ایران و به خصوص جنوب و امتداد خلیج فارس طرفدار های بسیاری دارد. زیرا یکی از مهم ترین محصولاتی که در این مناطق کشت می شود، خرما است. مردم جنوب ایران با استفاده از خرما خوراکی های خوشمزه و شگفت انگیزی درست می کنند که یکی از این خوراکی ها، رنگینک است. برای درست کردن رنگینک پوست خرما را گرفته و با گردو تفت دهید، سپس آن را در آرد بریزید و مجددا تفت بدهید. پس از آن، کره، دارچین، هل و پسته خرد شده را به ترکیب بدست آمده اضافه کنید تا دسر خوشمزه ما یعنی رنگینک آماده شود.
این تیم امیدوار است با تلاشش باعث ارتقای سطح آشپزی ایران شود. اگر در این مسیر به شما کمکی کرده ایم خوشحال می شویم نظرتان را بدانیم. عدس پلو با کشمش و زعفران مفرح ذات و جلا دهنده روح استعدس پلو در مهمانی ها و مجالس و حتی برای مراسمات مذهبی بویژه به هنگام عزا و برای نذری ها مورد استفاده قرار می گیرد.
آش برنج
در فهرست غذاهای ایرانی شیر برنج هم یک غذای صبحانه است و هم ناهار و شام. «خورش مرغ افشاری» همان خورش مرغ است که در آن قیسی هم به کار می رود. برای خوشمزه شدن این غذای ایرانی، در طرز تهیه خوش مرغ افشاری از زعفران استفاده کنید. فهرستی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی از جمله غذاهای ایرانی با برنج و فهرستی مفصل از دستور انواع غذاهای ایرانی را برای شما گردآوری کرده ایم.
طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز
این غذای لذیذ معمولا با بادمجان و سیب زمینی سرخ کرده و به همراه برنج سرو می شود. گوشت خورشتی، لوبیا چیتی، پیاز، رب گوجه فرنگی، زعفران، غوره، نمک و فلفل از مواد تشکیل دهنده ارومیه خورش هستند. به لیست غذاهای ایرانی، «خورش آلو اسفناج» را هم اضافه کنید. در طرز تهیه خورش آلو اسفناج، گوشت، اسفناج و آلو به کار می رود و آن را به یک غذا ایرانی خوشمزه تبدیل می کند.