این خورش با عطروبوی اشتهابرانگیز و ظاهر متفاوتش، گزینهای عالی برای مجالس و مهمانیها به شمار میرود. گوشت را بههمراه استخوان و چربی در یک تابه کمی سرخ کنید. سپس گوشت تفت داده شده را با سبزی تفت داده شده، لوبیا قرمز از قبل خیس شده و پیاز سرخ شده، زردچوبه و فلفل در زودپز بریزید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید تا بپزد. نمک، لیمو امانی و سیبزمینی تکه تکه شده را پس از حدود یک ساعت و نرم شدن گوشت و لوبیا در زودپز بریزید و اجازه دهید تا آبگوشت روی حرارت ملایم رو به متوسط بپزد و جا بیفتد.
- جالب است بدانید که روز اول آذرماه را به نام روز جهانی قورمه سبزی نامگذاری کردهاند.
- یکی از مرسومترین غذاها به خصوص در تعطیلات در دل طبیعت، درست کردن جوجه روی زغال است که ایرانیها استاد این کار هستند.
- برای پخت این غذا گوشت چرخ کرده را با آرد نخودچیترکیب میکنند و کوفتههای کوچک از آن درست می.کنند.
- این غذای پرطرفدار ایرانی از حبوباتی مانند نخود و لوبیا سفید و گوشت و چربی و گوجه فرنگی و پیاز تهیه می شود.
- برنج و گوشت گوسفندی، از مهمترین مواد اصلی این غذای ایرانی محلی هستند.
حدود ۴ ساعت زمان لازم است تا ترکیبات در کنار یکدیگر بپزند. در مرحله آخر میتوان سبزی قورمه و لیمو عمانیهایی که از قبل خیس شدهاند را اضافه نمود. بعد مغزهای آجیلی مانند پسته و بادام را با کمی شکر در آب می جوشانانند تا کمی پخته شوند و طعم شیرینی را بگیرینند.
۲۱. غذاهای محلی استان خراسان رضوی
روی مواد را با فویل بپوشانید و آنها را درون فرار دهید. حدود ۳۰ دقیقه باید درون فر بمانند تا پنیر کاملاً آب شود. بعد از گذشت 45 دقیقه که پخت تهچین به پایان رسید، آن را بهآرامی روی یک ظرف مناسب برگردانید. حال نوبت آن است که با زرشک و خلال پسته آن را تزیین کنید. حالا درب قابلمه را میبندیم و صبر میکنیم تا خورش بپزد و آب آن کم شود.
۱۶- آبگوشت متنجنه کرمانی
دمپختک یکی از غذاهای محلی استان تهران است.یکی دیگر از غذاهای ساده و خوشمزه و اصیل ایرانی ست . ماهی پرطرفدار و پرمصرفترین غذای دریایی است که به لحاظ گستردگی انواع و البته شیوه طبخ آن میتواند سلیقههای متفاوتی از افراد را راضی نگه دارد. در این میان، ماهی شکمپر که از محبوبترین غذاهای ایرانی در خطه شمال و البته جنوب کشور به شمار میرود هم تنوع بالایی در محتویات دارد. غذای سنتی مونا در انتاریو، با در نظر گرفتن منویی متفاوت، گزینه خوب و قابل اعتمادی است. در منوی این کیترینگ فعال در تورنتو، علاوه بر غذاهای سنتی ایرانی، فینگرفودهای ایرانی و فرنگی، میتوانید انواع کیک را هم سفارش دهید.
لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان کرمان
پس اگر آب داخل قابلمه خیلی زیاد بود، مقداری از آن را بردارید و اگر آب کم بود کمی آب جوش به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا برنج کمی بپزد و آب آن کشیده شود. در این حین، هر پنج دقیقه یک بار برنج را از دیواره قابلمه بهسمت بالا جمع کنید تا بهشکل گنبد دربیاید. پس از تبخیر کامل آب، ماهیها را روی برنج بچینید و روی درب قابلمه دمکنی بگذارید. یوان آش، یکی از آشهای سنتی و مقوی استان البرز است که با برنج، عدس، سبزی آش، شلغم، گوشت چرخکرده، نمک، فلفل و زردچوبه درست میشود. طرز تهیه مرجو خورش گیلانی و مازندرانی نیز مشابه مرجو خورش طالقان است؛ با این تفاوت که در آنها از گردوی خرد شده و سبزی معطر نیز استفاده میشود.
بعد از پختن سس، کوفتهها را باید درست کنید و مواد میانی را در آنها بگذارید و فرم دهید. در این فرصت تا مرغها مزهدار شوند، باید آلبالوها را بشویید و هسته آنها را با یکی از روشهای هستهگیری آلبالو با سیخ چوبی یا نی شیشهای خارج کنید. مقداری از برنجها را با دست بردارید؛ اگر دانههای برنج کاملاً نرم شده بودند، آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید. سپس یک کاسه بزرگ آورده و زردههای تخممرغ را درون آن بریزید. ماست چکیده را به همراه زعفران دمکرده و گلاب به داخل کاسه منتقل کنید. برنج را بهتر است که از حدود 1 الی 2 ساعت قبل به همراه 1 قاشق غذاخوری نمک در آب ولرم بخیسانید.