جوجه غذا با روشهای پخت متنوع، یک غذای محبوب برای وعده غذایی ناهار و شام است. آلبالو پلو یکی از قدیمیترین غذاهای ایرانی است که برای پخت آن از گوشت چرخ کرده؛ آلبالو، برنج و … استفاده میشود. این که هر فرد دارای ذائقه های است می تواند در انتخاب بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی تاثیرگذار باشد. با این وجود برخی از غذاها با توجه به نوع پخت ایده آلی که دارند توانسته اند در میان تمام ذائقه ها خود را جای داده و به عنوان محبوبترین غذاهای ایرانی شناخته شوند.
- مرصع پلو را تنها برای مناسبات خاص مانند عروسی ها تدارک میبینند، چرا که طعم شیرین آن نشانی از امید به آغازی شیرین و خوش است.
- # کباب های ایرانی از آن چیزی که تصور میکنید، متنوع ترند.
- اگر در فصل سرما به این شهر سفر کردید لذت میل کردن آن را از دست ندهید.
- اگر به تبریز سفر میکنید ایمان داشته باشید که معروفترین آش دوغ دنیا!
- لوبیا پلو را به طور معمول همراه با تزیین سیب زمینی و یا نان طبخ می کنندن سالاد شیرازی، ماست و سبزی خوردن هم در کنار این پلو ترکیب بسیار خوشمزه و جذابی را ایجاد می کند.
این خورش لذیذ، به اینکه در مراسم مذهبی بهعنوان نذری پخته شود معروف است. بعضی آن را با سیبزمینی و بعضی با بادمجان همراه میکنند. حتی در فصل زمستان نیز میشود بهجای سیبزمینی و بادمجان از هویج سرخکرده نیز استفاده کرد.
طرز تهیه پایلا اسپانیایی
کرفس فواید زیادی برای بدن داشته و اگر طعم گیاه خام آن را دوست ندارید، میتوانید از آن برای پخت خورشت کرفس استفاده کنید. طریقه پخت خورشت کرفس شباهت زیادی به قرمه سبزی دارد؛ با این تفاوت که در مرحله اول باید کرفس را به مواد اضافه نمایید. در استانهای شمالی با فرا رسیدن فصل انار، طبخ خورشت ناردونی محبوبیت زیادی بین ساکنین شهرهای شمالی پیدا میکند. این خورشت در تمامی فصول سال، داخل منوی رستورانها قابل مشاهده است اما طبخ ناردونی با انار تازه طعم خوشمزهتری به آن هدیه میدهد.
خورش کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی با آلو بخارا
اما طی چند دهه اخیر آنرا بیشتر به عنوان پیش غذا و با نان نوش جان میکنند. شاید به این خاطر است که مسافران شهرهای شمالی مایل بودند که بیش از یک طعم را امتحان کنند و به ناچار میرزا قاسمی را به عنوان پیش غذا معروف کردند. غذا نماد فرهنگ هر شهری در ایران است و غذاهای شمال ایران مانند میرزا قاسمی سرشار از مواد خوراکی سالم هستند.
در میان فهرست غذاهای ایرانی خوشمزه، «آبگوشت گندم» متعلق به اصفهان و شهرهای کردزبان است. در طرز تهیه آبگوشت گندم از نخود یا لوبیا به همراه گوشت قرمز و گندم استفاده میشود. کاشانیها در منوی غذای ایرانی سنتی خودشان، یک خورش اصیل به نام «گوشت و لوبیا» دارند که معمولا به عنوان غذای نذری به کار میرود.
سپس موادی مانند آبلیمو، دارچین، زعفران دم کرده و نمک و فلفل به همراه روغن مایع را قاطی کرده و به داخل و روی مرغ با یک فرچه آغشته کنید. در مرحله اول برای تهیه خورشت آلو اسفناج، پیازها را پوست بگیرد و بشویید. سپس یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و درون آن مقداری روغن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود.