رستورانهایی که کله پاچه در آنجا طبخ میشود به کله پزی یا طباخی معروف هستند. آشپزهای طباخیها قبل از سحر و حدود ساعت 4 صبح رستوران را باز میکنند و شروع به فروش این غذای ایرانی میکنند. ایرانیها به دو دسته تقسیم میشوند؛ آنهایی که عاشق و شیفته کله پاچه هستند و کسانی مجله خبری غذا که از این غذا متنفرند! از نظر گردشگران هم این غذا بدمزهترین و عجیبترین غذای ایرانی است. یکی از دلایل عدم محبوبیت کلهپاچه ظاهر و بوی این غذا است. آلن دیویدسون، خوراک شناس مشهور بریتانیایی، اعتقاد دارد که املت یک غذای به روز شده از غذاهای سنتی و قدیمی مردم کرهی زمین است.
- طعم گوشت بره شیرین، ملایم که معمولا با برنج ترکیب میشود.
- شوید، تخم مرغ و باقلای مخصوص شهر رشت که به آن پاچ باقلا میگویند تشکیل شده این خورش خوشمزه شمالی است که معمولا برای وعده ناهار آن را میل میکنند.
- ته دیگ ها بخش هیجان انگیز یک پلوی خوشمزه هستند که هم باعث زیبایی و تزیین آن شده و هم خوشمزگی غذا را چند برابر می کنند.
- به مانند زرشک پلو، یکی از غذاهایی دیگر که می تواند ظاهری بسیار مجلسی به سفره شما ببخشد، ته چین بوده که آن را می توان به صورت ساده و یا همراه با گوشت، بادمجان و مرغ درست کرد.
- در هر صورت تمام غذاهای ایرانی عطر و بوی بینظیری دارند و بخشی از فرهنگ غذایی کشورمان محسوب میشوند.
از انواع غذاها ایرانی محلی میتوان به «آبگوشت به و بادمجان» اشاره کرد. در طرز تهیه آبگوشت قمی به و بادمجان از نخود یا عدس هم استفاده میشود. مرصع پلو را میتوان به ۳ روش كلی و با استفاده از مرغ، گوشت و ماهی درست كرد.
اکثر مواد تشکیل دهنده خوراک ها در یک دسته غذایی تعریف شدند که صیفی جات حلقه جدا نشدنی آنها است. مانند سیر، که در تمامی غذاها موجود است و پیش بینی طعم خوش آن با برخی مواد اولیه قابل تصور نیست مثل انار. مرغ ناردونی یا خورش ناردون یکی از غذاهای لذیذ محلی شمالی است که با شروع فصل انار که فصل سردتر سال است بیشتر طبخ میشود. اما در فصل های دیگر سال هم شما این غذا را در منوی رستوران ها ملاحظه خواهید کرد و دلیل آن امکان طبخ با دانههای انار خشک شده است.
لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان سیستان و بلوچستان
آرسس سعی دارد هویت آشپزی حرفهای را به ایران بازگرداند. این آموزشگاه برگزار کننده دورههای آموزش آشپزی حرفهای، دورههای آنلاین آشپزی، دورههای حضوری و فشرده آشپزی و ارائه دهنده خدمات راه اندازی رستوران است. این محتویات باید کاملاً تمیز شود و برای مدت طولانی بپزد تا نرم شود. غذای سیرابی معمولاً به صورت سوپ سرو میشود و محتویات آن سیرابی، پیاز، سیر، ادویجات و گاهی نخود است. در تمام دنیا بستنی به عنوان یکی از دسرهای محبوب شناخته میشود.
دستور پخت زرشک پلو
خورش کرفس از آن خورشهایی است که خوب درآوردن آن کار سادهای نیست. ممکن است شما جایی خورش کرفس بخورید و خوشتان بیاید و فردای آن روز خورش کرفس دیگری را نخورید. بخش زیادی از محبوبیت پایین این خورشها بخاطر نامأنوس بودن طعم کرفس، بامیه، ریواس و کنگر برای ذائقه ما است. برای خوردن کله پاچه میتوانید نان را در آب آن خرد (تیلیت) کنید یا زبان و بناگوش و قسمتهای مختلف دیگر را بین نان قرار دهید و به عنوان یک لقمه کوچک میل کنید.
طریقه پخت خورشت کرفس شباهت زیادی به قرمه سبزی دارد؛ با این تفاوت که در مرحله اول باید کرفس را به مواد اضافه نمایید. آش دوغ از غذاهای محبوب تبریزی در فصل سرما است که برای تهیه آن از مواد خاصی استفاده میشود و ماده اصلی در آن دوغهای محلی این منطقه است. در استانهای شمالی با فرا رسیدن فصل انار، طبخ خورشت ناردونی محبوبیت زیادی بین ساکنین شهرهای شمالی پیدا میکند.