لیست غذاهای ایرانی معرفی 230 غذای ایرانی خوشمزه کترینگ کیبو
انتشار: اسفند 28، 1402
بروزرسانی: 26 تیر 1404

لیست غذاهای ایرانی معرفی 230 غذای ایرانی خوشمزه کترینگ کیبو

هر کدام از این غذاهای سنتی و خوشمزه طعم و مزه ای خاص دارد به طوریکه شما نمی \u200eتوانید یک مزه تکراری در میان این طیف وسیع از غذاهای لذیذ و بسیار خوشمره پیدا کنید. البته برای خوردن کباب بختیاری لازم نیست تا چهارمحال و بختیاری بروید چرا که شهرهای زیادی طبق همان دستورالعمل، خوشمزه ترین کباب بختیاری را در اختیارتان قرار می دهند. جوجه كباب از گوشت مرغ تهیه می شود و بسیار پرطرفدار است. اكثریت قریب به اتفاق مردم ایران در تعطیلات و مسافرت ها، گوشت مرغ طعم دار شده را بر روی منقل كباب كرده و جوجه كباب می پزند. خورش ساک یک خورش خوش عطر و طعم گرگانی است که بیشتر در مراسمات مذهبی و نذری ها پخته می شود و طعم اصیل این غذای محلی را فقط در استان گلستان می توانید بچشید.

و البته در فصل زمستان هم می توان آن را به وسیله مربای آلبالو و یا آلبالو های تابستانه که در فریزر نگه داری شده اند تهیه کرد. به طور کلی آلبالو پلو را می توان ملس یا شیرین طبخ کرد که بسته به سلیقه شما دارد. درضمن در مطلبی جدا غذای مجلسی را برای شما لیست کردیم که میتوانید برای انواع مهمانی و دورهمی ها درست کنید.

  • مرغ شکم پر وقتی از غذاهای محلی مازندران صحبت می کنیم، نمی شود از مرغ شکم پر حرف نزنیم.
  • حالا حلیم بادمجان شما آماده شده و می توان در کنار کشک و نعنا آن را سرو نمود.
  • غذاهای محلی استان کرمان بسیار متنوع و خوشمزه هستند و در میان آن ها می توان به انواع خورش، آش، آبگوشت، پلو و خورش اشاره کرد.
  • اگر با بودجه ای محدود به دنبال اجاره ویلا ساحلی در شمال باشید، می توانید با خیال راحت با جاباما گزینه موردنظرتان را پیدا کنید.

میوه های ایرانی شامل مرکبات، زردآلو، هلو، گیلاس، سیب، آلو، گلابی، انار و بسیاری از انواع انگور و خربزه یا طالبی می شود. ایرانیان برای تهیه انواع سالاد از زیتون، آب لیمو، آب غوره، نمک و فلفل استفاده می کنند. سبزیجات و صیفی جات رایج در غذاهای ایرانی شامل کدو تنبل، اسفناج، لوبیا رشته ای، نخود فرنگی، جعفری و هویج می شود.

طرز تهیه ی انواع فرنی خوشمزه، دسر محبوب ایرانی ها

در این قسمت میخواهیم لیست پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را به شما ارائه دهیم تا اگر برای مجالس مهم خود به دنبال غذاهایی هستید که با ذائقه بیشتر ایرانیان همخوانی داشته باشد. غذاهای ایرانی همانطور که ممکن است طبخشان ساعت ها طول بکشد، مثل انواع آش و آبگوشت و خورش های متفاوت، در میان خود غذاهای ساده ای را هم جا داده اند که انواع املت و کوکو جزء آن ها هستند. مواد اولیه تاس کباب شباهت زیادی به مواد مایه ماکارونی دارد. سیب زمینی، پیاز، روغن، گوشت چرخ کرده، رب گوجه فرنگی و دارچین برای پختن تاس کباب یزدی مورد استفاده قرار می گیرد. البته گاهی اوقات از هویج هم در پخت تاس کباب استفاده می شود.

شما می توانید حبوبات را جداگانه بپزید تا آش شما زودتر آماده شود. بهتر است از گندم سبوس دار برای تهیه این آش استفاده کنید. لوبیا سفید و گندم را حتما از قبل خیس کنید و چند بار آب آن ها را عوض کنید تا نفخ آن ها معده شما را اذیت نکند. برخی افراد، خلال ها را در شهد میجوشانند تا کاملا شیرین شوند. برخی افراد از مقداری نعنا خشک و زیره سیاه برای خوشمزه تر کردن مواد فلافل استفاده می کنند.

کوفته های ایرانی

یکی از مرسوم ترین غذاها به خصوص در تعطیلات در دل طبیعت، درست کردن جوجه روی زغال است که ایرانی ها استاد این کار هستند. این غذا در دو نوع با استخوان و بی استخوان درست می شود. بیشتر از هر موردی کباب های سنتی ایرانی بسیار معروف هستند که در ادامه برخی از این کباب برای شما لیست می کنیم.

باقالاقاتوق، مشهورترین غذای محلی گیلان

اگر از توریست های خارجی، درباره ویژگی های ایران بپرسید، بیشترشان از غذاهای ایرانی خیلی راضی هستند و از مزه انواع کباب ها، پلوها، آش ها و حلواهای ایرانی، حسابی تعریف می کنند. اصولا ایرانی ها خوش خوراکند و تک تک شهرهای کشورمان غذاهای خوشمزه مخصوص به خود را دارند. یکی از افرادی که سفرهای زیادی داشت، توصیه می کرد در سفرهایتان سعی کنید غذاهای آن شهر را امتحان کنید. چرا که غذاهای سنتی تنها خوراک نیستند، بلکه معرف شرایط جغرافیای، اقتصادی و اجتماعی آن شهر هم هستند. در این مقاله جاباما برخی از غذاهای سنتی تعدادی از استان های کشور را معرفی می کنیم.

پیش تر از این ها هم، غذایی به نام نخودآب -یا یخنی- بین مردم رایج بود و عده ای می گویند آبگوشت امروزی، همان نخودآب است که دستخوش تغییراتی شده است. از جمله غذاهای پرطرفدار ایرانی لذیذ و بومی قزوین قیمه نثار، جوجه بروستد، دیماج، آش دوغ، شیرین پلو، کوکو شیرین است. همبرگر که یک غذا بین المللی میباشد و میتوان آن را در لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی معروف و پرطرفدار به شمار آورد. لوبیا پلو شیرازی که برخلاف لوبیا پلو های رایج طرز پخت متفاوتی دارد و در لیست غذاهای پرطرفدار ایرانی قرار میگیرد.

گاهی، همین غذاها هم در شهرهای مختلف با ترکیبات و شیوه های متفاوتی پخته می شود. در این آش انواع حبوبات نظیر لوبیا قزمز، عدس و نخود، برنج و دوغ چکیده می ریزند. سیر داغ و پیاز داغ هم برای تزئین و هم برای خوشمزه شدن روی آش ریخته می شود. آش دوغ را در بسیاری از دیگر شهرهای ایران هم درست می کنند. آش یکی دیگر از اعضای اصلی لیست غذای ایرانی سنتی مااست. چرا که غذایی اصیل و سنتی بوده و از گذشته های دور در انواع مجالس و مناسبت های مختلف مانند بدرقه مسافر و عروسی و… تهیه می شده است.