یکی از بهترین غذاهای ایرانی که در مراسم های مختلف (مانند عروسی) سرو می شود، زرشک پلو است. زرشک پلو با استفاده از زرشک، زعفران و برنج سفید تهیه می شود و علاوه بر طعم فوق العاده، ظاهر بسیار مطبوعی نیز دارد. این غذای پرطرفدار در ایران همیشه در مراسم رسمی یا غیررسمی یافت می شود. “ته چین” یکی از غذاهای مجلسی و شیک ایرانی است که با استفاده از موادی همچون برنج، ماست، زعفران، تخم مرغ، زرشک و زعفران تهیه می شود.
- پنینی مرغ از ترکیب سینه مرغ، خامه صبحانه، سیر، جعفری، قارچ و نان همبرگر به همراه ادویههایی چون فلفل، زردچوبه و پاپریکا درست میشود.
- آلبالو پلو یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی به شمار می رود که آن را همراه با گوشت قرمز یا همان کوفته قلقلی درست می کنند.
- گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کنید و کاملاً تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.
- امید آن را داریم تا بتوانیم با کمک شما، در آینده، نقشی هر چند اندک در شناخته شدن هر چه بهتر غذاهای ایرانی در سطح بین المللی داشته باشیم.
یکی از بهترین غذاهای ایرانی که به شمال کشور تعلق دارد، «خورش غوره مسما» است. در طرز تهیه خورش غوره مسما از گوشت مرغ یا اردک استفاده میشود. از میان غذاهای ایرانی متعلق به جنوب کشور، «خورش قلیه ماهی» یکی از محبوبترین غذاهاست. در طرز تهیه خورش قلیه ماهی معمولا از سبزیجات محلی هم استفاده میشود و در اصل جنوبیها سبزی مخصوص قلیه دارند که برای درست کردن این غذای خوشمزه ایرانی استفاده میکنند. “آبگوشت یا دیزی” از جمله غذاهای خوشمزه سنتی است که با استفاده از گوشت گوسفند، رب گوجه فرنگی، سیب زمینی، لوبیا، نخود، رب گوجه فرنگی و پیاز درست می شود. آخرین غذایی که در لیست خوشمزهترین غذاهای ایرانی این مطلب معرفی میکنیم، آش رشته است.
طرز تهیه شامی برنج یا کتلت برنج غذایی ساده و خوشمزه
تا آنجایی که حلیم قزوین در فهرست میراث ناملموس کشور قرار گرفته است و در شهرهای دیگر مانند تهران، حلیم را با عنوان تبلیغاتی حلیم قزوین به فروش میرسانند. خیابان عبید زاکانی در شهر قزوین از مراکز قدیمی و مشهور پخت و عرضه حلیم در استان قزوین است. شاید دانستن این موضوع برایتان جالب باشد که بیش از ۴۰۰ نوع آش در ایران وجود دارد؛ اما آش رشته مشهورترین و پرطرفدارترین آنها است. آش رشته را غالبا با کشک و گاهی با سرکه یا ترشی سرو میکنند. تهچین یکی دیگر از غذاهای معروف، اصیل و محبوب ایرانی است. ایران طیف وسیعی از لهجهها، سبک زندگی، سنت و آداب و رسوم منطقهای را در بر میگیرد.
| میوهها و سبزیجات
کلوچه در کشور ایران با ترکیبات و دستور پختهای متنوعی پخته میشود. اما از بین این کلوچهها، کلوچه فومن بسیار محبوب و مشهور است. یکی از لذتهای گذراندن یک عصر دلپذیر، خوردن کلوچه فومن با چای است. این کلوچه انقدر محبوب مجله خبری غذا است که در شهرهای بزرگی مثل تهران هم در انواع نانوایی و شیرینی پزی پخته میشود، مثل یک مغازه در منطقه ونک تهران که به کلوچههای فومنی معروف شده است. این شیرینی همانطور که از اسم آن پیداست شیرینی محبوب شهر یزد است.
جوجه کباب از گوشت مرغ تهیه می شود و بسیار پرطرفدار است. اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران در تعطیلات و مسافرت ها، گوشت مرغ طعم دار شده را بر روی منقل کباب کرده و جوجه کباب می پزند. گوشت اعلای گوسفندی، پیاز و نمک موادی است که در تهیه کباب استفاده میشود. مهارت در درست کردن کباب به اندازه مواد اولیهاش مهم است. نون چرب یا نون چربی از غذاهای مشهور دزفول در استان خوزستان است. برای تهیه این غذا یک خورش خوشمزه درست میکنند، خورشی که از گوشت، نخود، پیاز و رب درست شده است.
یتیمچه یک غذای ایرانی ساده بدون گوشت استاما ساده ترین نوع یتیمچه از گوجه، پیاز و بادمجان درست میشود. البته در بعضی از شهرهای ایران علاوه بر بادمجان به آن کدو سبز هم اضافه میکنند. این غذای ایرانی نسبت به سایر غذاها بسیار سریعتر و راحتتر آماده میشود. از غذاهای محلی تا غذاهای مجلسی، با عطر و طعم فوق العادهشان هوش را از سر میبرند. شاید برای یک مهمانی خاص و رسمی به دنبال چند غذای همه پسند باشیم و ندانیم کدام را انتخاب کنیم.