برای اینکه گمنه بوشهری شما شفته نشود و به اصطلاح دان دربیاید، کمی میزان آب یا آب مرغ آن را از مقدار گفته شده در دستور پخت بیشتر کنید. سپس در محله پخت غذا، پس از جذب آب یا آب مرغ، شعله گاز را خاموش کنید و درب قابلمه را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ببندید. در ادامه، قابلمه را دوباره روی شعله بگذارید و اجازه دهید تا دم بکشد. یارما شورباسی، یکی از غذاهای لذیذ و محلی آذربایجان غربی و شهر ارومیه است که معنای نام آن در زبان ترکی، «سوپ بلغور» است. این غذای مشهور بهدلیل داشتن بلغور گندم، ارزش غذایی و فیبر بسیار بالایی دارد و فوقالعاده مقوی است.
- برای تهیه زرشک پلو در ابتدا برنج را طبخ کرده و بعد آماده شدن برنج زرشک را با کره سرخ می کنند و در انتها با زعفران بر روی برنج می ریزند.
- رونق ماهیگیری، گیاهان و ادویههای مختلف و البته خوشسلیقگی، عواملی هستند که باعث میشود خوزستانیها هم غذاهای خوشمزهای داشته باشند.
- در آذربایجان، آشهای زیادی وجود دارد اما در بین آنها آش یخ از همه خاصتر است.
- استان کردستان یکی از پرطرفدارترین مناطق توریست پذیر ایران محسوب میشود.
شاطر عباس که موردعلاقه مردم محلی است، یکی از پرطرفدارترین رستورانهای شیراز است. شاطر عباس غذاهای لذیذ ایرانی را در یک آشپزخانه اوپن، درست روبروی قسمت غذاخوری آماده و طبخ میکند. این رستوران یک رستوران شلوغ است که دارای فضای داخلی دنج و سنتی است که با دیوارهای کاشیکاری شده، نورپردازی ملایم و رومیزیهای تزئین شده دکور شده است.
سفر به شمال در پاییز | معرفی ۲۱ مقصد پاییزی شگفتانگیز به شمال ایران
سپس زرشک از قبل خیس خورده را در تابه بریزید و مواد را با هم سرخ کنید. در نهایت، گوشت پخته شده را در تابه بریزید و هل و زعفران باقیمانده را به آنها اضافه کنید. آش رشته غذایی کامل و مغذی است که هر کسی میتواند در هر سنی و با هر شرایط سلامتی از آن لذت ببرد. این آش خوشمزه را میتوان در موقعیتهای خاص و بهعنوان غذایی مجلسی در سفرههای مهمانی سرو کرد. سپس آب آن را خالی کنید و برنج را بههمراه نمک در قابلمه ماش (و آب ماش) بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بپزد و نرم شود.
برای رفع نفخ نخود میتوانید نخودها را چند بار بجوشانید و آب نخود پخته را دور بریزید. افزودن رب گوجهفرنگی به فلافل اهوازی، آن را خوشرنگتر میکند؛ البته شما میتوانید مجله خبری غذا آن را حذف کنید یا از یک عدد گوجهفرنگی تازه رنده شده در تهیه فلافل استفاده کنید. شما میتوانید مرغ را با پیاز خلالی شده بپزید تا طعم بهتری پیدا کند.
یک شیرینی مشترک که هم در استان فارس و هم در استان کردستان یافت می شود. البته می توان از عسل هم به جای شکر استفاده کرد که در اینصورت طعمی بسیار بهتر و خاص تر پیدا خواهد کرد. اگر در آش آبغوره مقدار گوجهفرنگی را زیاد کنید، دیگر نامش آش گوجهفرنگی خواهد شد. این بار که برای میز غذا دنبال کوکوی جدیدی بودید، به این غذای تبریزی فکر کنید. اگر از طرفداران پر و پا قرص کباب هستید، کباب بناب به مزاجتان بسیار سازگار است. کباب بناب همانند کباب کوبیده معمولی است اما در حجم و اندازه بسیار بزرگتر.
میگو پلوی بوشهری
اصلیترین مرحله برای پختن این کباب آماده کردن مواد اولیه است که تاثیر زیادی در مغرپخت شدن آن دارد. اسمغذاهای سنتی ایرانیمعمولا با توجه به طرز پخت و منطقه ای که اصالتاً مربوط به آن هستند انتخاب میشوند. در مرحله بعدی بادمجانها با گوشتکوب برقی بهخوبی له کنید. پیاز و سیرها را در یک تابه به همراه روغن، زردچوبه و فلفل سیاه و پودر سیر تفت دهید. سپس بادمجانهای له شده را نیز به درون تابه اضافه کنید. در کشور ما با توجه به تنوع قومیتی و فرهنگی که وجود دارد، غذاهای مختلفی اختراع شده است.
اگر تهیه آرد برای شما مشکل است، از آرد معمولی استفاده کنید. در این صورت بهتر است کشک سالاری را با کمی آبغوره سرو کنید. بهعنوان چاشنی میتوانید از آب لیمو یا ماست استفاده کنید. لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و آن را برای ۱۰ دقیقه در آب جوش بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.
میزان ترش و شیرین بودن خورش فسنجان به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد پس میزان رب انار و شکر را خودتان تنظیم کنید. سپس گردوهای خرد شده را به درون روغن ریخته و در کنار پیاز کمی تفت دهید. بعد از آنکه همه ترکیبات به خوبی پخته شدند و غلظت قرمه سبزی نیز به میزان دلخواه رسید شعله را خاموش کنید. سعی کنید شعله گاز را کم کرده و به قورمه سبزی اجازه دهید به خوبی جا بیفتد. برای پخت این خورش حتماً باید لوبیا ها را از شب قبل خیس کرده باشید یا قبل از اقدام به پخت این خورش آنها را نیم پز کنید.