لیست غذاهای ایرانی معرفی 230 غذای ایرانی خوشمزه کترینگ کیبو-احمد فود

اگر تصور شما چنین است باید بگوییم سخت در اشتباه هستید! رستوران سنتی ترمه یکی از بهترین رستوران های سنتی تهران محسوب می‌شود که در نزدیکی میدان امام خمینی و داخل هتل فردوسی قرار دارد. این رستوران دارای فضاسازی بی‌نظیری است و تک‌تک جزئیات را در آن رعایت کرده‌اند. داخل فضای رستوران حوضچه‌ای فیروزه‌ای تعبیه شده است که آب در آن جریان دارد و محیط رستوران را بسیار دیدنی می‌کند. آجرهای سنتی، صندلی‌های چوبی و سقف‌های قوسی شکل، همه المان‌های سنتی به‌خوبی رعایت شده‌اند. اگر بخواهید در یکی از رستوران‌های تبریز دلمه بخورید، سری به رستوران کام بزنید.

می‌توان به طور خلاصه به گوشت چرخ کرده موجود در غذا اکتفا کرد. اگر از گوشت گوسفندی و نوع لخم بدون چربی گوشت گوساله استفاده کنید، به جذب پروتئین در بدن کمک خواهید کرد. این غذا مقادیری ماده معدنی روی هم دارد که به افزاید تولید تستوسترون کمک می‌کند. آش رشته که یکی از آش های قدیمی ترین آش ها در ایران است از حبوبات, سبزی های مختلف و رشته تهیه می شود. کوفته تبریزی یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین غذاهی سنتی که مخصوص تبریز است. در این مطلب سعی کردیم لیست غذاهای ایرانی سنتی و محلی استان های مختلف را معرفی کنیم تا با نام و طرز تهیه برخی از آنها آشنا شوید.

  • توجه داشته باشید که مقدار آب باید به حدی باشد که وقتی گوشت کاملا پخت، آب برای کته کردن برنج هم باقی مانده باشد.
  • پس از از پخت به آن ادویه و پیاز داغ و روغن محلی اضافه می‌کنند.
  • یارما شورباسی را به‌همراه سبزی خوردن، نان تازه و دوغ سرو کنید.
  • یکی از ویژگی‌های مهم ماهی، کاهش احتمال ابتلا به حملات قلبی است.
  • این غذای خوشمزه و مقوی از باقلای رشتی، شوید و تخم‌مرغ تشکیل می‌شود و معمولا آن را با برنج کته، سیر تازه، ماهی شور و اشپل ماهی سرو می‌کنند.

در ادامه تخم‌مرغ‌ها را روی سیر سرخ شده بشکنید و آن‌ها را هم بزنید تا تخم‌مرغ بپزد و ببندد. ماست و آب را در یک قابلمه بریزید و آن‌ها را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. در این مرحله، ماست و آب را مرتب هم بزنید تا ماست نبرد و گلوله گلوله نشود.

معروف ترین غذاهای محلی ایران چیست؟ قابل توجه شکم گردها

برای پخت این خورش خوشمزه باید مغز گردو ها را خوب آسیاب کنید و یک نوع گوشت دلخواه را نیز برای پخت آن انتخاب نمایید. ابتدا حبوبات را همراه گوشت و چربی پخته و پیاز را به آن اضافه می کنیم و در انتها گوجه ها را اضافه می کنند. برای تهیه ته دیگ که در انتهای قابلمه برنج را با روغن مخلوط می کنند اما انواع دیگری از ته دیگ وجود دارد مانند سیب زمینی . ایرانیان علاقه زیادی به طعم ترش دارند که یکی از این مواد ترش زرشک می باشد که این ماده در بیشتر غذاها استفاده می کنند یکی از این غذاها زرشک پلو می باشد. این پلو را معمولا با مرغ و یا گوشت یا ماهیچه سرو می کنند و قبل از سرئ بر روی این غذا کمی زعفران می ریزند. در وهله اول وجود تخم مرغ در این غذا باعث می‌شود از ویتامین آ.

طرز تهیه کتلت کدو سبز رژیمی

آش سبزی از آن دسته غذاهای محلی ایران است که بیشتر در وعده صبحانه میل می‌شود. در حالت عادی همه آش‌ها پر از سبزی هستند، اما وقتی یکی از آن‌ها آش سبزی نامیده مجله خبری غذا می‌شود یعنی همه جور سبزی برای پختش لازم است! برنج، عدس، نخود، دارچین، گوشت، لوبیا سفید، تره، ترخون و شوید از مهم‌ترین مواد اولیه تهیه این آش هستند.

لیموی شیرازی، نمک و فلفل اعضای اصلی این ترشی خوشمزه و تند و ترش شیرازی است. البته روش های دیگری هم برای درست کردن این ترشی وجود دارد که افزودنی های بیشتری دارد. یک خورشت خوش طعم دیگر که ترکیبی از کنگر، گوشت گوشفندی، آلو خورشتی شیرین، آب نارنج، ادویه خورشتی، پیاز، نمک و فلفل است.

طعم خورش هویج برخلاف تصور بسیاری از افراد شیرین نیست. در واقع، حضور آلو باعث می‌شود تا این خورش، طعمی ملس و خوشمزه داشته باشد. واقعا هر کدوم از این غذاها جزو لذیذ ترین غذاهای ایرانی هستن. استان خراسان شمالی از اقوام مختلف کرد، ترک، فارس، ترکمن، عرب، بلوچ و لر تشکیل‌شده است و هر یک از اقوام در این روزها غذاهای سنتی خاصی را طبخ می‌کنند. این غذای لذیذ بر پایه ماهی طبخ می‌شود و در قشم محبوبیت بیشتری دارد. برای تهیه زیبون به ماهی, برنج, لیموعمانی, فلفل سبز تند و پیاز و سیب‌زمینی نیاز دارید.

این غذاها معمولا جزو غذاهای پرطرفدار ایرانی به حساب می‌آیند. غذاهای مجلسی اصالتا ایرانی را می‌توانید به راحتی در منوهای رستوران‌ها پیدا کنید ولی این غذاها را خودتان هم می‌توانید در خانه درست کنید. معمولا غذاهای ایرانی مجلسی امتحان خود را پس داده‌اند و با ذائقه ایرانی‌ها کاملا سازگاری دارند. اگر دچار یبوست هستید می‌توانید ماهی شکم‌پر خود را با مواد بخارپز شده‌ای مثل هویج و قارچ بپزید و به جای برنج، آن را با نان سبوس‌دار میل کنید. این کار کمک می‌کند میزان فیبر دریافتی شما افزایش پیدا کند و کارکرد دستگاه گوارشتان بهبود یابد. اگر بیماری قلبی دارید در پخت ماهی شکم‌پر به جای کره به سراغ روغن زیتون بروید و غذایتان را با کلم بروکلی بخارپز شده میل کنید.

آموزش تهیه کباب کوبیده در فر با طعم عالی

مشکوفی دسری شبیه به ژله است اما نسبت به آن بسیار خوشمزه‌تر است. اگر تا به حال این غذا را نخورده‌اید باید بدانید که شبیه همان آش رشته است. البته با این تفاوت که به جای حبوبات جورواجور، عدس در آن استفاده شده است. پختن یک مرغ کامل در حالی که گوشتش کاملاً نرم شده باشد، کار هر کسی نیست. شکم‌گردی در اصفهان یکی از اصلی‌ترین جاذبه‌های تفریحی و گردشگری است.