لیست طرز تهیه انواع غذاهای خارجی و بین المللی ایران کوک-احمد فود

پتارمیگان یک پرنده زیبای سفید است که از گیاه بید و توس تغذیه می‌کند. زمانی که منابع غذایی در گرینلند بسیار محدود بودند، این گیاهان از پیش هضم شده، منبع غذایی مهمی در برخی از مناطق به شمار می‌آمدند. اما اکنون این غذا یک غذای لذیذ برای مردمان این ناحیه محسوب می‌شود، هر چند از نظر ما و بسیاری از انسان‌های دیگر از چندش ترین غذاهای دنیا به حساب می‌آید. یک پتارمیگان حدود 50 بار در یک روز مدفوع می‌کند، بنابراین جمع‌آوری این غذا بسیار آسان است. اورومیت‌ها (نام اصلی فضولات پرنده) در زمستان و زمانی که بافت آن‌ها خشک است جمع‌آوری می‌شوند. پس از جمع‌آوری، پخت و پز با روغن و تکه‌های گوشت فوک آغاز شده و در نهایت، غذایی با طعمی نزدیک به پنیر گورگونزولا سرو می‌شود.

  • با خوردن این غذا از طعم متفاوت و بی نظیرش حتما غافلگیر میشی.
  • مارزیپان نوعی شیرینی است که عمدتاً از شکر، عسل و خلال بادام (بادام آسیاب شده) تشکیل شده است که گاهی با روغن یا عصاره بادام چاشنی دار می شود.
  • ژله به نظر خوشمزه می‌آید مثل ژله‌ای که به عنوان دسر سرو می‌شود، ولی این ژله که یکی از چندش ترین غذاهای دنیا است، از بینی گوزن شمالی تهیه می‌شود.
  • شیرینی خوش طعم کروسانت یه نوعی شیرینیه که داخل کره میندازن و به مربای تمشک آغشته میکنن این غذای شیرین رو میتونی با یه فنجان قهوه برای صبحانه بخوری و ازش لذت ببری.
  • سیب زمینی تنوری از پیش غذاهای خوشمزه و سالم بین المللی است که می توانیم از آن به عنوان غذای اصلی نیز استفاده کنیم.

بادمجان سرخ شده را به تابه اضافه کنید و با مواد مخلوط نمایید. پنیر رنده شده، سیر، جعفری، خرده نان و روغن را با هم مخلوط کنید. میتوانید ماکارونی را کمی چرب کرده و به تنهایی به مدت 15 دقیقه دم بگذارید و برای سرو سس را روی ظرف بریزید یا سس را لا به لای ماکارونی ریخته و دم کنید.

اول از هر چیز بد نیست بدانید کباب ترکی که معرف حضور همه هست اسم اصلی اش «دونر» یا «دُنر» است. رستورانی هم در مشهد به همین نام وجود دارد که اختصاص به فست فودهای ترکی دارد. یکی از بهترین غذاهای توسکانی یا بهتر از آن ایتالیا، پانزانلا می باشد سالادی خوشمزه و لذیذ که از نان و گوجه فرنگی درست می شود و معمولا در ماه های گرم تابستان در ایتالیا سرو می شود.

سویچه  غذایی خوردنی در پرو

تارت بستنی ایتالیایی نیز یکی از همین شیرینی های خوشمزه این کشور است. پیتزا ناپولی یا پیتزا ناپل یکی از پیتزا های معروف و مشهور ایتالیاست. غذایی که می خورید، اغلب تجربه و تاثیرات متفاوتی را در شما ایجاد می‌ کند. زمانی که در آمریکا ساکن می‌ شوید، غذاهایی را پیدا می‌ کنید که برای شما آشناست و اصلاً با طعم هایی که قبلاً چشیده بودید، تفاوت خیلی زیادی ندارد. این اتفاق می‌ تواند در مورد زندگی جدید در مورد یک کشور جدید هم صادق باشد .

فسنجان یکی از خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که بر اساس ذائقه افراد با طعم‌های مختلف ترش، شیرین و ملس تهیه می‌شود. این خورشت ترکیبی از گوشت، گردوی آسیاب‌شده و رب انار است که در کنار هم ترکیبی متفاوت و بی‌نظیر ایجاد می‌کنند. خوشت فسنجان باید با شعله بسیار کم و به مدت طولانی بر روی اجاق بماند تا گردوی آن خوب روغن انداخته و جا بیفتد. برای درست کردن فسنجان می‌توان از انواع گوشت مرغ، گوشت قرمز یا گوشت چرخ‌شده به صورت قلقلی استفاده کرد.

سوپ سیر اسپانیایی

غذاهایی با خون انسان و حیوان در سراسر دنیا به مصرف می‌رسند ولی چندان متداول نیستند. با این حال این پودینگ خونی که از چندش آورترین غذاهای دنیا محسوب می‌شود، در مناطق زیادی از جهان محبوب است. قارچ یکی از بهترین و خوشمزه ترین پروتئین های گیاهی است که میتواند جایگزین خوبی برای گوشت باشد. شما می توانید قارچ را به صورت کبابی یا تفت داده حتی چرخ کرده به تنهایی یا روی پیتزا و انواع سس پاستا و …استفاده کنید. پخت قارچ زمان بسیار کمی می خواهد ولی طعم بسیار لذیذی دارد. مهم ترین نکته برای پخت قارچ این است که حتما باید آبش به خوبی هنگام پخت گرفته شود وگرنه ایجاد نفخ می کند به خصوص برای افرادی که روده و معده حساسی دارند.

شاورما عربی یکی از غذاهایی است که به شدت توصیه میشود تهیه و سرو کنید. در پرو یه غذای لذیذی سرو میشه که اسمش سویچه است و با مواد مختلفی تهیه میشه و طعم مطبوعی داره. توفو یا پنیر لوبیا، یه نوع غذاییه که از شیر سویا تهیه میشه و با ادویه‌های مختلف در غذاهای گوناگون و پودینگ‌ها استفاده میشه. رندانگ یکی از لذیذ ترین و محبوب‌ ترین غذاهای اندونزی است. این غذا از نظر ادویه‌جات بسیار غنی است و این غذا در کشورهایی نظیر مالزی نیز از محبوبیت بسیاری برخوردار است. مندی در واقع یک بشقاب برنج به همراه گوشت است که به طور سنتی در تنورهای زیر زمینی درست میشه.

این غذا از ترکیب برنج سفید، باقالی و شوید تهیه می‎شود که در هنگام سرو به همراه زرشک و زعفران ایرانی و کمی کره حیوانی، طعم و عطری بی‌نظیر پیدا می‌کند. باقالی پلو با انواع گوشت مانند گوشت مرغ یا گوشت بخش‌های مختلف گوسفند سرو می‎شود، اما ماهیچه گوسفندی مجله خبری غذا چیز دیگری‌ است. در مشهد هم رستورانی به نام بورک وجود دارد که از فضایی شیک در محله ای خوب برخوردار است. این رستوران مناسب مهمانی ها و مجالس است و برای 30 نفر ظرفیت دارد. همه غذاها با کره سرخ می شود و در مواد اولیه از سوسیس و کالباس خبری نیست.

سیب زمینی رتتویی هم یکی از غذاهایی است که باب میلی ما ایرانیان است و طعمش شبیه به سیب زمینی پنیری می باشد. هش براون یکی از غذاهای محبوب در کشور امریکا است که شباهت زیادی به کوکوهای ما ایرانی ها دارد. این غذای خوشمزه معمولا به عنوان میان وعده یا صبحانه سرو می شود. گراتن سیب زمینی یکی از انواع غذاهای مجلسی بین المللی است که می توانیم آنرا برای مهمانی ها و مجالس خود تهیه کنیم. سمبوسه سیب زمینی هم یکی از محبوب ترین غذاهای خیابانی محسوب می شود که کمتر کسی را می توانیم بیابیم که آنرا نپسندد.

لیموترش را کنار بشقاب ماکارونی سرو نمایید و در صورت تمایل روی غذا بریزید. در صورت تمایل به پر مزه تر شدن ماکارونی میتوانید همزمان با گوجه، رب گوجه فرنگی هم به سس اضافه کنید. چند سالی است که در مشهد رستورانی ترکمنی به نام مارال افتتاح شده است که غذاهایی مثل چکدرمه، مانته، بورک، سمسا و فیچه را ارائه می کند. این غذاهای خوش رنگ و بوی محلی به شیوه ای بسیار زیبا دیزاین می شود و تجربه سیاه چادر ترکمن ها را در محیطی لوکس برایتان تداعی می کند. لباس های ترکمنی در چوب لباسی ها قرار گرفته و میهمانان می توانند لباس ها را پوشیده و مانند یک ترکمن اصیل غذا نوش جان کنند. بیشتر میهمانان از این لباس ها و کلاه های زیبا برای عکس های یادگاری استفاده می کنند.