فوت کوزهگری این غذا در همان سبزیجات مخصوص و تعداد تخممرغ استفاده شده برای جلوگیری از وا رفتن کوفته است. آلبالو یکی از خوشمزه ترین میوه های تابستانی است که از آن برای مربا، شربت، لواشک و آلبالو خشک استفاده می شود و یکی از مهم ترین استفاده ها از این میوه در غذا است. در میان غذاهای ایرانی پلوهای مختلفی وجود دارد که بیشتر آن ها در مجالس و مهمانی ها سرو می شوند که اغلب، درست کردن آن ها از سایر غذاهای دیگر ساده تر است. آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که آن را به همراه گوشت قرمز و یا گوشت چرخ شده به صورت قلقلی سرو می کنند. پختن آلبالو پلو در عین سادگی نیازمند یک فوت و فن خاص است که هرکسی نمی تواند آن را به خوبی بپزد. با شنیدن نام دلمه معمولا اولین چیزی که به ذهن همه ما می آید فقط دلمه برگ مو است، اما دلمه دارای تنوع بسیار زیادی است.
- اگر از طرفداران خوردن غذای ملس هستید، حتماً بهآلو را تجربه کنید.
- در همین حین، هویجهای رنده شده را در مقداری کره آب شده در تابه روی حرارت ملایم گاز تفت دهید تا سبک شوند.
- زمانی که گوشت خشک میشد، روی آن، یک لایه چربی میبست و مانند کنسرو از ورود میکروب و انواع باکتریها به درون گوشت جلوگیری میکرد.
- شاید در لیست غذاهای ایرانی سنتی، «کشک بادمجان» برایتان شناخته شدهتر باشد ولی لرستانیها، یک آبگوشت خوشمزه دارند که با کشک و بادمجان درست میشود.
- به همین دلیل با تهیه این غذا میتوان با صرف هزینهای نسبتاً كم و مناسب به توصیه پزشكان مبنی بر استفاده از غذاهای دریایی گوش داد.
برای پخت این خورش حتماً باید لوبیا ها را از شب قبل خیس کرده باشید یا قبل از اقدام به پخت این خورش آنها را نیم پز کنید. بعد پوست پرتقال را با کمی آب جوشانده تا تلخی آن گرفته شود. این آش در بیشتر مراسم مذهبی و اعیاد ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد. از آنجا که تهچین مرغ، طرفداران بیشتری دارد، بد نیست بدانید که سینه مرغ استفاده شده در این غذا حاوی ویتامین ب.
زرشک پلو با مرغ
در این لیست هم میتوانید انواع متنوعی از خوراکها را ببینید که به راحتی و با مواد سادهای تهیه میشوند. اگر بخواهید لیست غذای ایرانی را بدانید باید توجه کنید که با توجه به تنوع غذا ها لیست یک غذای ایرانی شامل انواع مختلف خورشت ها و پلو ها و مواردی که پیش تر ذکر شد می باشد. حتی اگر به انواع رستوران ها و هتل ها مراجعه کنید و از آنها لیست غذای ایرانی را بخواهید آنها در قالب لیست های جداگانه و با دسته بندی های متفاوت این غذاها را به شما ارائه می دهند. بعضی از غذاها جزو غذاهای مجلسی تر و بعضی ها جزو غذاهای ساده تر و یا محلی محسوب میشوند. برنج آبکش شده را به کاسه تخمها اضافه کرده و بهآرامی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس قابلمهای را که برای پخت تهچین آماده کردهاید با روغن، چرب کنید.
داخل مرغ را خالی و تمیز میکنند، سپس با یک سری مواد پرش میکنند. از جمله موادی که داخل مرغ میگذارند میتوان به انواع سبزیجات، پیاز داغ، گردو، زرشک، قیسی، آلو و آب نارنج اشاره کرد. باقالاقاتق یکی از سالمترین و لذیذترین غذاهای رشتی است. برای تهیه باقالاقاتق نوعی باقلای خاص که در گیلان میروید، مورد استفاده قرار میگیرد. از دیگر موادی که در تهیه این غذا به کار میرود، میتوان به سیر، تخممرغ و شوید اشاره کرد. برخی باقالاقاتق را با برنج و به عنوان غذای اصلی و برخی دیگر به عنوان پیشغذا میخورند.
طرز تهیه آش رشته مجلسی خوشمزه با ذکر نکات و فوت و فن آن
در خورش بامیه اهوازی از سیبزمینی استفاده میشود که شاید مهمترین تفاوت آن با سایر خورشهای بامیه باشد. برای تهیه خمیر، ماست را در یک کاسه بزرگ بریزید و زردچوبه و سیاه دانه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد را کم کم در کاسه بریزید و مواد را مخلوط کنید تا خمیری به دست بیاورید که به دست نچسبد.
در مناطق شاندیز و ترقبه که قدم میگذارید، حتماً شیشلیک را امتحان کنید. بهترین و خوشمزهترین شیشلیکهای ایران، در همین نواحی ترقبه و شاندیز طبخ میشود. برای کیفیت شیشلیک دو نکته را باید در نظر داشته باشید که این دو نکته را مشهدیها به خوبی رعایت کردهاند. نکته اول اینکه گوشت شیشلیک تازه باشد (گوشت مانده که تا دلتان بخواهد در همین تهران خودمان پر است) و نکته دیگر اینکه شیشلیک خشک نشده باشد و اصطلاحاً کمی آبدار از روی زغال برداشته باشند. جالب است بدانید شیش از کلمه ترکی به نام سیخ گرفته شده است و شیشلیک هم همان گوشت کباب شده به سیخ کشیده شده است.
دیزی از نوع مشهدی با استفاده از گوشت بره، نخود و سیب زمینی در کاسههای سفالی درست میشود. دیزی مشهدی همراه با نان تازه و ترشی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است. مرصع پلو از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی میباشد که از هویج، بادام، کشمش برای پخت آن استفاده میشود. ته چین گوشت از غذا های گران و محبوب ایرانی میباشد که جزو غذاهای مجلسی ایرانی با برنج نیز محسوب میشود. دمی گوجه یا استانبولی پلو که در انواع غذای ایرانی که در مدت زمان کوتاه حاضر میشود قرار میگیرد.
تهدیگ مورد نظر خود را در یک قابلمه بچینید و برنج آبکش کرده و مخلوط گوشت و زرشک را بهصورت لایه لایه در قابلمه بریزید تا مواد تمام شوند. یک پیمانه شهد را روی برنج بریزید، درب قابلمه را با دمکنی ببندید و اجازه دهید تا شیرین پلو دم بکشد. این پلوی خوشمزه را در دیس بکشید و روی آن را با کره آب کرده و بقیه مخلوط زرشک و خلالها تزئین کنید. استان سمنان بهدلیل قرارگیری در منطقه جغرافیایی ویژه با اقلیم بیابانی و نیمه بیابانی و همچنین بهدلیل وضعیت آب و خاک، از موقعیت کشاورزی مطلوبی برخوردار نیست. گندم، جو، سیبزمینی، یونجه، چغندر، شبدر و پسته بهعنوان محصولات کشاورزی این خطه از کشور شناخته میشوند.