به علاوه اگر برنج را به همراه سبوسش مصرف کنید، پتاسیم موجود در آن، میتواند در کنترل فشار خون هم تأثیرگذار باشد. برای تهیه آش رشته حبوبات و سبزی ها را با هم مخلوط کرده و در انتها رشته ها را به آن اضافه می کنند و برای تزیین آش از نعنا و سیر و پیاز سرخ کرده و کشک از آن استفاده می کنند. کوفته تبریزی یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین غذاهی سنتی که مخصوص تبریز است. در کنار برنج برای تهیه مرغ بعد از سرخ کردن آن سسی از آب مرغ و رب گوجه تهیه می کنند. برای تهیه زرشک پلو در ابتدا برنج را طبخ کرده و بعد آماده شدن برنج زرشک را با کره سرخ می کنند و در انتها با زعفران بر روی برنج می ریزند.
- حال آن را به همراه مقداری نمک و آب درون قابلمه بریزید تا به جوش بیاید.
- سپس دو عدد پیاز و سیر و فلفل دلمهای خرد شده به همراه آبلیمو بر روی مرغ میریزیم و میگذاریم تا ۵ ساعت مواد به داخل مرغ بریان برود.
- کوفته تبریزی یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین غذاهی سنتی که مخصوص تبریز است.
- در تهیه سالد الویه از موادی چون سیب زمینی، تخم مرغ، خیار شور و مرغ به همراه سس مایونز استفاده میشود.
- در کنار چلو کباب می توان با گوجه، سبزی و برنج زعفرانی یک وعده غذایی کامل سرو کرد.
برای مشاهده ادامهی طرز تهیه لازانیا بر روی لینک کلیلک کنید. اما دلمه کلم یک دلمه خوشمزه و آسان است که برای ناهار درست خواهد شد. د این دلمه از گوشت چرخ کرده به همراه برنج و لپه استفاده میشود. اگر به دنبال یک غذای مقوی و خوشمزه هستید ما به شما اسفناج پلو را پیشنهاد میدهیم.
حال و هوای ورزشگاه احمد بن علی قبل از شروع بازی ایران و ولز
این غذای پای ثابت پخت نذریهاست و در بیشتر مجالس مذهبی همراه با کوکوسبزی یا عدسپلو پخته میشود. لوبیا پلو یکی دیگر از غذاهای ایرانی خوشمزه است که سرو آن آداب و رسوم خاصی دارد. معمولا با نان یا ته دیگ سیب زمینی، سالاد شیرازی، سبزی تازه و ماست تهیه و سرو می شود که ترکیبی بسیار لذیذ برای یک غذای دلپذیر است.
لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان همدان
از قدیم الایام یکی از غذاهای اصلی و عضو ثابت سفره ایرانی ها شامی کباب بوده و محبوبیتش علاوه بر طعم لذیذ و خوشمزه آن به نوعی به علت نوستالژیک بودن آن هم می باشد. یکی از غذاهایی که در ایران وسط ندارد یعنی یا خیلی ها آن را دوست دارند و با لذت میل می کنند و یا خیلی ها این غذا را دوست ندارند و کلا سمت این غذا نمی روند. ولی حتما باید در نظر داشته باشیم که علاقه به غذاهای مختلف کاملا یک نظر شخصی است و نمیتوان آن را یک موضوع دسته جمعی دانست و طبق آن غذایی را به عنوان بهترین یا بدترین غذا انتخاب کرد. آش انار ساوه را در شهرهای دیگر ایران نمیتوان یافت زیرا طعم اش انار ساوه، بسیار منحصربفرد است. این آش با آب انار، مغز گردو، حبوبات و سبزیجات مختلفی پخته شده و در شبهای یلدا بر سر سفره مردم ساوه قرار میگیرد.
اگر به تبریز سفر میکنید ایمان داشته باشید که معروفترین آش دوغ دنیا! روش های طبخ این آش خوشمزه متفاوت است اما دستور پخت طلایی و اصلی آن نزد مردمان مهمان نواز و خوش ذوق تبریز است. آش دوغ به زبان ترکی آیران آش یا دوغا معنی شده و تفاوت آن با دیگر آشها را میتوان در انواع سبزی های کوهی و همچنین دوغی که برای طعم دار کردن آن اضافه میشود دانست. با توجه به اینکه در شهر همیشه سبز و رویایی تبریز دامپروری بسیار رواج دارد، طعم خاص دوغ به خاطر تغذیه سالم دام ها ملموستر است. با گسترش پخت و سرو آش دوغ شاید کمتر کسی بداند که آش دوغ اصالت تبریزی دارد.