این عصاره در ادامه دو بار جوشانده یا بهصورت سرد مصرف میشود. پس از یک ساعت، لیموعمانیها را از خورش بیرون بیاورید و زعفران، نمک و دارچین را به خورش اضافه کنید. خورش قیمه را برای ۲۰ دقیقه دیگر روی شعله ملایم گاز بپزید.
غذاهای سنتی ایرانی را قطعا همه ی شما امتحان کرده اید و در مهمانی ها و دورهمی ها یکی از گزینه های انتخابی شماست. لوبیا پلو از جمله محبوبترین پلوهای ایرانی است كه همواره در طول تاریخ نه تنها از محبوبیتش كم نشده كه با طرز پختهای متنوع، لذیذتر و محبوبتر هم شده است. بهترین غذاهای دریایی عمرتان را میتوانید در هرمزگان از بندرعباس گرفته تا کیش و قشم و جزیره هرمز تست کنید. چکدرمه از گوشت، پیاز، رب گوجه، روغن و ادویه جات تهیه شده و معمولا با دوغ و سبزی خوردن سرو میشود. شکرپلو بوشهر از ترکیب برنج، شکر و زعفران تهیه شده و بیشتر با قیمه بوشهری سرو میشود. برای پخت این غذا از برنج و تکههای ماهیهایی مثل هامور، سنگسر، سبیتی و سرخو به همراه سیر، پیاز و کره استفاده میکنند.
- غذاهای سنتی و محلی ایران از ساده ترین آنها گرفته تا پرکارترین شان، جزو لذیذترین و خوش طعم ترین غذاهای جهان محسوب می شوند و سرشار از انوع ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند.
- آبگوشت قرمه، قورمه سبزی همدانی یا آبگوشت بزباش، یک غذای بسیار جالب و لذیذ همدانی است که نسخهای منحصربهفرد و متفاوت از خورش محبوب قرمه سبزی را به شما ارائه میکند.
- گوجه فرنگیها و پیازها را نیز خرد کنید و هر دو را به قابلمه اضافه نمایید.
- در توضیح نامگذاری این غذا باید به شما بگوییم که «تال» در گویش اراکی بهمعنای «ماهیتابه» است و از آنجا که برای طبخ این غذا، گوشت را ته ماهیتابه میگذارند، به آن «ته تالی» میگویند.
سپس در محله پخت غذا، پس از جذب آب یا آب مرغ، شعله گاز را خاموش کنید و درب قابلمه را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ببندید. در ادامه، قابلمه را دوباره روی شعله بگذارید و اجازه دهید تا دم بکشد. ماش را پس از پاک کردن و شستن، بههمراه آب تازه در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا ماشها خوب بپزند.
طرز تهیه سیروابیج گیلان
وجه تسمیه خورش قیمه این است که در گذشته گوشت خورش قیمه را بهقدری ریز میکردند که به آن «قیمه موری» یا «قیمه مورچه» میگفتند. شما میتوانید خورش عدس را بهجای گوشت گوسفندی با مرغ نیز درست کنید. در برخی طرز تهیهها بهجای زعفران از زردچوبه استفاده میشود.
طرز تهیه آش شله مشهدی
اگر بخواهیم نام تنها یک غذا را به عنوان پرطرفدارترین غذای ایرانی بگوییم، در حق بقیه غذاها کم لطفی کرده ایم. مرغ، لپه، سبزیهای محلی و معطر و ادویهها دستبهدست همدیگر میدهند تا بتوانید یک خورشت خوشمزه را کنار کتهپلای شمالی نوش جان کنید. غذا خوردن یکی از اصلیترین نیازهای هر فردی است، اما در مسافرت یکی از لذتبخشترین قسمتهای سفر هم حساب میشود. شکمگردی و رستورانگردی این روزهای به یکی از سبکهای گردشگری تبدیل شده است و افراد زیادی هم به چشیدن طعم غذاهای جدید علاقه دارند. اغلب غذاهای ایران مقوی بوده و مناسب طبع هر ایرانی است.
طبخ این آشهای لذیذ و سالم معمولا در فصل زمستان رواج دارد که برای سلامتی و بهبود سرماخوردگی موثر هستند. علاوه بر این، وجود مواد طبیعی و گیاهی نظیر نان محلی و کره، تخممرغ محلی، شیر، عسل و… شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان کردستان و طرز تهیه آنها آشنا شوید.
اکبر مشتی اعتقاد داشت بستنی ایرانی باید با بستنیهای خارجی تفاوت داشته باشد. آلن دیویدسون، خوراک شناس مشهور بریتانیایی، اعتقاد دارد که املت یک غذای به روز شده از غذاهای سنتی و قدیمی مردم کرهی زمین است. جالب این است که بعضی از اسناد نشان میدهد که تاریخچه پیدایش املت به ایران باستان بر میگردد (به این خاطر که این غذا قدیمی است و ایران تاریخ کهنی دارد). البته واژه املت به معنی نوعی غذا، از اواخر قرن 17 میلادی ابداع شده است. از آشهای مرسوم در ایران، ترخینه جو یا آش جو است که با کمی تغییر در بیشتر شهرستانهای ایران تهیه میشود.