خانواده ایرانی روزانه می تواند به جدیدترین محتواها از معتبرترین منابع دنیا دسترسی داشته باشد. سپس از مواد داخل قابلمه درون فلفل دلمهایها پر کنید و درون فر قرار دهید. اگر آب در حال جوشیدن بود لازم است که مقداری نمک به آن اضافه کنید. فلفل دلمهایها را به همراه مقدار آب در یک قابلمه دیگر بریزید. حال دوباره برنج را با پشت قاشق فشرده کنید تا تهچین بعد از پخت از هم باز نشود. سپس کره را به تکههای کوچکی تقسیم کرده و در قسمتهای مختلف برنج قرار دهید.
برای تهیه این غذا، از کله پاچه، برنج ، آلو، برگ زردآلو، سیر، گلپر و قره قوروت استفاده میکنند. سغدو به دوشکل درست میشود؛ در نوعی از اون که قرمز رنگه، مواد دلمه را داخل سیرابی میریزند و میپیچند، درست مثل سایر انواع دلمهها. در شکل دیگر آن، سیرابی را با برنج، آلو، شوید و روغن حیوانی میپزند که رنگ آن مثل کلهپاچه زرد است. در کنار غذاهای محلی معروف، یک سری از غذاهای محلی هستند که کمتر شناخته شده و یا عجیب و غریب اند. در این غذا شکم ماهی سرخو یا سنگر را خالی میکنند و بعد با مخلفاتی مثل گشنیز، شوید، پیاز خرد شده، ادویه و فلفل پر می کنند.
انواع سبزیجات و طعمدهندههایی که در گیلان وجود دارد، عامل اصلی خوشطعم و مزه شدن غذاهای گیلانی است. ابتدا گوشت هارا به همراه پیاز تفت داده و با افزودن آب کم به خوبی می پزیم. برنج را هم در آب جوش پخته و آبکش کرده و سپس اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد. برای پخت این غذا به گوشت گوساله یا گوسفندی که در ابعاد ریز و خورشتی خرد شده اند، برنج، خلال پسته و بادام، زرشک، خلال های پوست نارنج یا پرتقال، پیاز و کمی کره احتیاج داریم. کله جوش که با نام کال جوش هم شناخته می شود یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه کشورمان است که در شهرهای مختلف با ترکیبات و رسپی های متنوعی پخته می شود.
- این پلوی خوشمزه قزوینیها معمولا با مرغ یا گوشت قرمز طبخ میشود.
- این غذا بهخاطر مواد تشکیلدهنده آن بسیار مقوی است و در عین حال خیلی هم طرفدار دارد.
- در دقایق پایانی پخت خورش، نشاسته ذرت را در آب سرد حل کنید و در قابلمه بریزید تا به خورش شما لعاب دهد.
- فلافلها ی سرخ شده را روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آنها کشیده شود.
این غذا هم اگرچه در همه جا طبخ میشود، اما زادگاه آن شهر شیراز بوده است. برای میل کردن این غذا سالاد شیرازی را هم انتخاب کنید تا ترکیب فوقالعادهای را تست کنید. شیرازی پلو، یخنی نخود، لوبیا پلو، اشکنه، هویج پلو، کوفته هلو، قورمه به، شکر پلو از دیگر غذاهای معروف شیرازی است. همان میرزاقاسمی، باقلاقاتق و کباب ترش که از جمله غذاهای محلی گیلان و بسیار معروف این شهر است.
قورمه سبزی امروز در شهرهای مختلف ایران طبخ میشود و هر شهر بسته به سبزیهای منطقه خود این خورش را به شیوهای متفاوت درست میکند. قرمه سبزی را در بهار شمال ایران با سبزی خوردن تازه صرف کنید، در تابستان غرب کشور با ماست محلی، در پاییز جنوب با سالاد شیرازی و زمستان شرق با ترشی محلی. اینها نشانه این است که همه ایران قورمه سبزی را متعلق به خود میدانند. ترخینه، خورشت تره کوهی، ماش آو، آبگوشت بامیه، پیچگ، بوله وله و… در جنوب ایران بخاطر کمتر بودن عرض جغرافیایی و نبود رشتهکوهها، آب و هوا گرم است.
لیست غذاهای ایرانی با برنج
در کنار برنج برای تهیه مرغ بعد از سرخ کردن آن سسی از آب مرغ و رب گوجه تهیه می کنند. این پلو را معمولا با مرغ و یا گوشت یا ماهیچه سرو می کنند و قبل از سرئ بر روی این غذا کمی زعفران می ریزند. کباب یکی از پر طرفدارترین و محبوب ترین غذاها در میان مردم ایران است. کباب در ایران انواع گوناگونی دارد مثل کوبیده, جوجه, برگ و کباب گوشت. مشکوفی هم یک دسر قزوینی است، البته در مازندران هم مشکوفی را میپزند.
طرز تهیه خورش مسما بادمجان خوشمزه و مجلسی
کتلت گوشت که با نام شامی کباب هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که مطمئنا در میان غذاهای ایرانی از جایگاه خاصی برخوردار است. خورشت بسیار محبوب و دوست داشتنی قورمه سبزی که هم نیازی به معرفی ندارد و تقریبا کمتر ایرانی را می توانیم پیدا کنیم که این خورشت خوشمزه را دوست نداشته باشد. فینگرفودهای سرد و گرم در منوی غذای سنتی مونا در تورنتو گزینه خوبی برای مهمانیهای شما است. اگر نیاز دارید که در مهمانی یا دورهمی که دارید، به غیر از غذای اصلی و دسر، اسنک و فینگر فود هم داشته باشید، میتوانید روی منوی این کیترینگ در کانادا حساب کنید. سفارش این فینگرفودها به خصوص برای مهمانیها و دورهمیهای دوستانه گزینه بسیاری خوبی است. اگرچه پختن کوفته تبحر خاص خود را می طلبد اما باز هم افراد زیادی می خواهند توپک های این غذا را با دستان خودشان درست کنند.
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه زعفرانی و خوشمزه رستورانی
آجیل پلو که جز غذاهای مجلسی آذری ها میباشد و در آن از برنج، مرغ، برگ زردآلو خشک شده، قیسی، زرشک و پیاز استفاده میشود. انواع جوجه کباب که میتوان گفت جز غذاهای مجلسی ایرانی محسوب میشود و در عروسی ها و مجالس این غذا معمولا سرو میشود. بر عکس همه آشهای دیگر که همه دوست دارند داغ داغ همراه با سیر و نعناع داغ میل کنند، آش یخ را باید سرد سرو کرد. اصلاً به همین دلیل هم از اسم آش یخ برای نامگذاری آن استفاده شده است. بعد از این که آش پخته شود، آن را داخل یخچال میگذارند تا کاملاً خنک شود.