هم چنین آذربایجان شرقی دارای انواع مختلفی از کباب و غذاهای پرطرفدار ایرانی است که با گوشت قرمز طبخ میشوند. دیزی و یا آبگوشت، یکی از اصلی ترین و مهم ترین غذاهای ایرانی است. در واقع اگر می خواهید که با معرفی فقط یک غذا، گردشگران خارجی را با فرهنگ ایرانی و آشپزی آن آشنا کنید، مطمئنا آن سرو کردن دیزی در رستوران های سنتی می باشد.
- خورشت بسیار محبوب و دوست داشتنی قورمه سبزی که هم نیازی به معرفی ندارد و تقریبا کمتر ایرانی را می توانیم پیدا کنیم که این خورشت خوشمزه را دوست نداشته باشد.
- شما بر اساس ذائقه خود می توانید گوشت مرغ و یا ماهیچه گوسفند را برای در کنار باقالی پلو سفارش دهید.
- گوشت کوبیده لذت خوردن بسیار زیادی دارد و بیشتر افراد به خاطر گوشت کوبیده دیزی را میل می کنند.
- برای همین تقسیم مواد درون هر ظرف قبل از پخت دیزی اهمیت ویژهای دارد.
برای تهیه میگو سوخاری با کیفیت حتما این مرحله را با دقت و حوصله انجام دهید. بنابراین برای تهیه آن در اولین مرحله، میگوهای شسته شده را در ظرف مناسبی ریخته و تمامی ادویهها را به آن اضافه کنید. به خوبی به همبزنید تا میگوها حسابی به ادویه آغشته شوند.
آنها به دلیل داشتن ویتامین B از سرماخوردگی جلوگیری می کنند و مصرف آهن را افزایش می دهند. ده درصد جمعیت ایران شامل قبایل عشایری است که گله بز و گوسفند دارند. از شیر بزها و گوسفندان برای تهیه ماست، پنیر و کره غنی شده استفاده میکنند. با اضافه کردن کمی ماست به شیر تازه آن را تحریک میکنند تا ماست جدیدی تولید شود. با استفاده از یک پارچه دور ظرف ماست را میپوشانند تا به عمل آید.
خانواده های ایرانی در مناسبت های مختلف از جمله دورهمی یا نذری، آش می پزند. هر منطقه در کشور ما، نوع خاصی از آش ها را طبخ می کنند. 20 آش محبوبی که بیشترین طرفدار را دارند، شامل موارد زیر می شود. برای پختن کوفته سبزی شیرازی، ابتدا باید سس آن را درست کنید. در سس کوفته شیرازی، برخلاف دیگر کوفتهها، از مواد خود کوفته هم استفاده میشود و به همین خاطر هم به آش شباهت بیشتری دارد. بعد از پختن سس، کوفتهها را باید درست کنید و مواد میانی را در آنها بگذارید و فرم دهید.
برای طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه و اصیل به ادامهی مطالب کلیک کنید. آش انار ساوه را در شهرهای دیگر ایران نمیتوان یافت زیرا طعم اش انار ساوه، بسیار منحصربفرد است. این آش با آب انار، مغز گردو، حبوبات و سبزیجات مختلفی پخته شده و در شبهای یلدا بر سر سفره مردم ساوه قرار میگیرد. به غذاهای ترش علاقه دارید؟ترشی تره بدون شک مجله خبری غذا جز بهترین غذاهایی است که میتوانید میل کنید. این غذا در استانهای شمالی طبخ شده و به طعم ترشش مشهور است که این طعم برای برخی افراد جذاب و برای برخی خوشایند نیست. ماهی شکم پر غذایی محبوب در شهرهای جنوبی و شمالی کشورمان است که در فرآیند طبخ آن، از انواع سبزیجات و طعم دهندهها برای پر کردن شکم ماهی استفاده میکنند.
ایران کشوری با تنوع بالا از غذاهای خوشمزه
این غذا از پیاز، سیب زمینی، لوبیا قرمز، بلغور، گوجهفرنگی، نخود و مرزه تهیه میشود و طعم بسیار لذیذی دارد. طعم متمایز این سوپ به دلیل مزره تازه و محلی آن است که غالبا توسط کدبانوی های ترک زبان در ارومیه تهیه می شود. آوازه این سوپ خوشمزه در شهر های ایران پیچیده اما کمتر کسی می تواند ادعا کند که به خوشمزگی شوربای ارومیه با آن حال و هوا خنک شوربا را در جای دیگری خورده باشد. غذاهای جنوبی اصلیترین دلیل برای این هستند که یک سفر به یاد ماندنی داشته باشید. اگر به آبادان سفر کنید در سطح شهر چیزی که توجه شما را جلب میکند تعداد زیادی فلافل فروشی است! شاید در شهرهای دیگر ایران هم بتوانید فلافل را مزه کنید اما طعم آن زیر آسمان پر ستاره آبادان چیز دیگریست.
لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان همدان
قیمه نثار برای شهر قزوین است و از گوشتهای تکهای به نسبت کوچک و خلال پسته، بادام، خلال پرتقال یا نارنج و …. برای طرز تهیه قورمه سبزی به ادامهی مطالب مراجعه کنید. در هر شهر ایران نوع خاصی از آش پخته میشود اما خوشمزهترین آن را میتوان آش رشته دانست. این غذا با طعم منحصربفرد در کل شهرهای ایران مشهور است. اکبر جوجه یکی از انواع غذاهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوگاه می باشد. ترکیب مواد اولیه خورش ها به گونه ای انتخاب شده اند که اعتدال غذا حفظ شود.
طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه
پخت ته چین بسته به ضخامت آن یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان میبرد. حالت ته دیگی این غذا یکی از دلایلی است که چین را به یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی تبدیل میکند. غذا یک برگ از کتاب تاریخ، طبیعت و فرهنگ هر شهر و اقلیم است. پایه اصلی بسیاری از غذاها مواد خوراکی است که در آن شهر بیشتر کشت شده. پس بی معنی خواهد بود اگر شهر انار غذایی با انار نداشته باشد!
چلوکباب ایرانی در بین توریست هایی که وارد ایران می شوند هم بسیار محبوب است و در ۲ مدل سرو می شود. بعضی ها این غذای لذیذ را با نان سنگک میل میکنند و بعضی ها با برنج. که البته شعار معروف چلوکباب ایرانی نون داغ و کباب داغ است. در کنار این غذا معمولا ریحان و پیاز و دوغ جذاب هایی هستند که شدیدا به طعم و مزه غذا جذابیت اضافه می کنند. می دانم با دیدن اسم کباب یاد گرانی گوشت و تمام مشکلات زندگی می افتید. اما نمیتوان انکار کرد که این غذای ایرانی سنتی با این همه تنوع، معروف ترین، خوشمزه ترین و محبوب ترین غذا بین ماست.