برای طرز تهیه خورش اسپناساک هم تنها به اسفناج و تخم مرغ به عنوان مواد اولیه نیاز دارید. زرشک پلو یکی از بهترین غذاهای ایرانی است که اکثرا در مجالس سرو می شود و معمولا آن را با گوشت مرغ طبخ می کنند. این غذا با برنج به همراه زرشک و زعفران و یک سس مخصوص که ترکیبی از آب مرغ و رب گوجه است، سرو می شود و طعمی بی نظیر دارد. این غذا علاوه بر لذیذ بودنش دارای یک ظاهر بسیار زیبا و مجلسی است که در دنیا شهرت زیادی دارد. انواع خورش، غذاهای گیاهی، کباب، کوکو، آش، دسر و شیرینی در این خطه از کشور عزیزمان، طبخ و تهیه میشوند و بهقدری مشهور و لذیذ هستند که امکان ندارد تاکنون، نام آنها را نشنیده باشید.
- چکدرمه یا چگدیرمه یکی از معروفترین غذاهای گرگان است که در مجالس و مهمانیها حضور پر رنگی دارد.
- این غذای پرطرفدار ایرانی در مهمانی ها به عنوان غذایی خوشمزه مورد استفاده قرارمی گیرد.
- پس از پخت حبوبات و بلغورها، سبزی خرد شده را در آش بریزید.
- جالب است بدانید که سن امید به زندگی در گیلان، چند سال بیشتر از میانگین کشوری است و گفته میشود که یکی از دلایل این مسئله، مصرف زیاد ماهی در این منطقه است.
- وقتی در جغرافیا میگویند ایران کشوری چهار فصل است، پس تنوع غذایی هم در آن زیاد است.
از جمله دلمه برگ مو، دلمه گوجه فرنگی، ولمه بادمجان و دلمه فلفل دلمه ای، دلمه کلم و دلمه پیاز. مواد تشکیل دهنده تمام انواع دلمه اغلب برنج و گوشت و انواع سبزیجات معطر است. البته این غذا به زمان و دقت زیادی برای پخت هم نیاز دارد و بهتر است روزهای تعطیل و ایامی که در خانه هستید را به پخت این غذای خوشمزه اختصاص دهید. در یک آموزش به شما طرز تهیه دلمه کلم و طرز تهیه دلمه مو رولی رو آموزش دادیم.
طرز تهیه کباب مرغ تند
از غذاهای محلی تا غذاهای مجلسی، با عطر و طعم فوق العادهشان هوش را از سر میبرند. شاید برای یک مهمانی خاص و رسمی به دنبال چند غذای همه پسند باشیم و ندانیم کدام را انتخاب کنیم. در ادامه خوشمزهترین غذاهای ایرانی را بر اساس نظر مردم را به شما معرفی میکنیم. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا درباره غذاهای ایرانی مطالب بیشتری بخوانیم. همچنین شما میتوانید در مقالههای دیگری غذاهای ایرانی ساده، غذاهای ایرانی با مرغ، غذاهای ایرانی بدون برنج، غذاهای ایرانی بدون گوشت، غذاهای طبع گرم و خورشهای ایرانی را هم بخوانید. دلمه برگ مو که جز پرطرفدارترین غذاهای ایرانی بدون برنج به شمار میروند و در شهر های مختلف ایران از این غذای محبوب استفاده میشود.
معرفی بهترین رستوران های یزد، غذا با چاشنی تاریخ و هنر!
این غذای لذیذ در شهرهای دیگر از جمله تبریز با کمی تفاوت در مواد اولیه نیز طبخ میشود. شله مشهدی، آشی پرملات و خوشمزه است که طبخ آن به تجربه و دقت و زمان بسیاری احتیاج دارد. این غذای مقوی اغلب در ماه محرم بهعنوان نذری پخته میشود و خوشمزهترین نوع آن را میتوانید در حوالی حرم امام رضا (ع) نوش جان کنید. از روزگاران قدیم رسم بر این بوده است که گوسفندی را جلوی پای دستههای عزاداری ذبح کرده و سپس از گوشت آن برای تهیه شله استفاده میکردند. این آش لذیذ از ترکیب گوشت، حبوبات، برنج، بلغور گندم و ادویه تشکیل میشود. عمل سابیدن و افزودن آب را چند بار تکرار کنید تا غلظت آب قوروتآلود به غلظت دلخواه شما برسد.
لیست انواع غذای ایرانی
غذاهای محلی استان کرمان بسیار متنوع و خوشمزه هستند و در میان آنها میتوان به انواع خورش، آش، آبگوشت، پلو و خورش اشاره کرد. زیره، یکی از مشهورترین ادویههای استان کرمان است که در طبخ بسیاری از غذاهای محلی کرمان به کار میرود. همان طور که میدانید، مرغوبترین و باکیفیتترین زیره در ایران در استان کرمان بهصورت خودرو رشد میکند و دلیل استفاده زیاد از این ادویه در غذای محلی کرمانی ها نیز همین است. کشک، یکی دیگر از مواد غذایی محبوب در استان کرمان است که در بسیاری از آشها به کار گرفته میشود. شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان کرمان و طرز تهیه آنها آشنا شوید.