سنت ایران فقط به جاهای دیدنی و لباس های آن نیست بلکه غذاهای سنتی بسیار لذیذ و سالم ایرانی در جهان زبانزد هستند با آنها آشنا شوید . اگر به شیراز سفر کردید، خوشمزهترین غذاهای سنتی شیرازی را میتوانید در این رستورانها بخورید. دوپیازه که به دوپیازه آلو هم معروف است، از غذاهای ساده و خوشمزه شیرازی است. برای تهیه این غذا، از پیاز، سیبزمینی، گوجهفرنگی و ادویه استفاده میشود.
- سپس آب آن را خالی کنید و در یک قابلمه آب جوش بریزید تا برنج روی حرارت متوسط رو به زیاد برای هفت تا ۱۰ دقیقه بپزد و مغز دانههای آن نرم شود.
- با تمام این اوصاف، هر چقدر از خواص ماهی بگوییم کم است و باز هم حرف برای گفتن باقی خواهد ماند.
- بسیاری از افراد برای مقابله با بوی میگو از این ادویهها یا سیر و پیاز استفاده میکنند که نباید آنها را نادیده گرفت.
- مواد تشکیلدهنده این نسخه از تهچین، برنج، گوشت بره، پیاز، کشمش، زعفران، گرد لیمو، فلفل، نمک و روغن هستند.
- در طرز تهیه خورش گیجاواش شمالی از یک سبزی محلی به اسم گیجاواش به همراه تخم مرغ و سیر استفاده میشود.
- به شما توصیه میكنیم آبگوشت یا دیزی را حتما با نان سنگك و پیاز میل كنید.
سپس یک قابلمه آورده و آن را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. در مرحله اول باید گوشتها را به ابعاد دلخواه خرد کرده، درون قابلمه قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید. در مرحله اول لازم است که نخودها را از شب قبل خیس کرده باشید. بعد از آنکه خوب خیس خوردند آنها را درون یک قابلمه ریخته و مقداری آب سرد روی آنها بریزید و اجازه دهید نخودها به خوبی پخته شوند. بعد از آنکه گوشتها به خوبی پخته شدند، آنها را از آب خارج کرده و اجازه میدهیم تا خنک شوند.
طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک
دیزی یا آبگوشت هم یکی از محبوبترین غذاهای ایرانیها است. آبگوشت یک غذای ساده و خوشمزه است که از عشایریها به جا مانده است. میتوانید از آن برای اثبات خوشخوراک بودن ایرانیها و همچنین آشپزی فوق العادهمان در مقابل مهمان خارجیتان استفاده کنید. كلم پلو از انواع غذاهای ایرانی با طعم متفاوت و لذیذ است كه بهتر است این نوع غذای خوشمزه و مقوی را در منزل تهیه كنیدو بی شك یكی از پایه های ثابت منوی غذایی شما خواهد شد . ممكن است در نگاه اول فكر كنید این غذا همان قیمه خودمان است و فرقی با آن ندارد. خورشت دوغ پای یا دوغ پی، یكی از غذاهای مشهور سیستان و بلوچستان است كه به دلیل ظاهرش، خیلیها آن را با قیمه اشتباه میگیرند.
لیست غذاهای سنتی ایرانی
میتوانید این غذای ایرانی خوشمزه را ترش یا ملس درست کنید. همدانیها در لیست انواع غذای ایرانی محبوب خودشان، «آبگوشت بزباش» را به عنوان یک غذای مجلسی ایرانی جا دادهاند. به این غذا آبگوشت قورمه سبزی هم گفته میشود چون در طرز تهیه آبگوشت بزباش از سبزی استفاده میشود. همان گونه که از نامش پیداست، این غذا آبکی بوده و گوشت از اجزای اصلی تشکیل دهنده آن است. حدس می زنیم این سوال به ذهنتان خطور کند که آبگوشت چه تفاوتی با دیزی دارد؟ پاسخ این سوال ساده است؛ محتویات تشکیل دهنده دیزی و آبگوشت یکسان می باشد. رسم است که اگر آبگوشت را در منزل بپزند به آن «آبگوشت» و اگر در بیرون و در داخل تنور تهیه کنند، به آن «دیزی» بگویند.
طرز تهیه آش برنج همدان خوشمزه و مجلسی به دو روش
سپس پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا کمی سبک و شیشهای شوند. در ادامه زردچوبه را در تابه بریزید و تفت دادن را برای یک دقیقه دیگر ادامه دهید تا بوی ادویه دربیاید. قوروت بادمجان یکی از غذاهای محلی و لذیذ استان خراسان و بیرجند است که برعکس بلغور پلو، طرز تهیه مشکلی دارد؛ زیرا برای آمادهسازی آن باید کشک را سابید. قوروت بادمجان با کشک بیرجندی معروف به قروت درست میشود که در صورت عدم دسترسی به آن، باید خودتان آن را در خانه تهیه کنید. قوروت، در واقع نوعی فرآورده لبنی است که اهالی بیرجند از آن بهعنوان یکی از غذاهای محلی و مقوی استفاده میکنند. قوروت در ابتدا بهصورت جامد یا پودر تهیه میشود؛ سپس آن را در آب حل میکنند تا عصاره بنفشی به دست آید.