این غذای لذیذ برای مواقعی که از غذاهای تکراری خسته شدهاید، بسیار مناسب است و با طبخ آن در منزل، میتوانید عطر و طعم استان گیلان را به سر سفره خود بیاورید. در لیست غذاهای محلی رشتی و گیلانی شامی ترش رودباری و ماسوله بسیار مشهور هستند. مالابیج یا همان ماهی شکمپر، یک غذای بسیار خوشمزه شمالی است که از ماهی سفید دریای خزر و سبزیجات محلی خوشعطر این منطقه استفاده میشود. برای درست کردن این غذا ماهی سفید را تمیز کرده و شکم آن را با ترکیبی از سبزیجات معطر، رب انار، مغز گردو و ادویهجات پر میکنند.
- اگر از طرفداران بادمجان هستید، حتما این خورش را با بادمجان درست کنید.
- اگر کبابخور باشید، محال است که به شمال کشور سفر کرده باشید و کباب ترش نخورده باشید.
- یک لیوان آب و روغن روی برنج دهید، روی درب قابلمه، دمکنی بگذارید و اجازه دهید تا باستیرما برای حدود چهار ساعت روی حرارت ملایم بپزد.
- شباهت دارد با این تفاوت که در در آن از گوشت استفاده نمی شود و بادمجان نقش اصلی در این غذا را بازی میکند.
گمج کباب را با کته، زیتون، پیاز و ماست و خیاری سروکنید. برنج له شده یا آرد برنج را افزوده و در قابلمه را به مدت ۱۰ دقیقه گذاشته تا به خوبی جا بیفتد. روی حرارت کم گذاشته، سپس در این مرحله آب قلم(به دلخواه)اضافه کنید. گوشت را از یخچال بیرون آورده و سیخ بزنید، سپس روی ذغال کباب کنید. لیست ۵ غذا با گوشت چرخ کرده برای ناهار را در این لینک ببینید.
برخی افراد به این خورش، بادمجان سرخ شده هم اضافه میکنند. در مرحله طبخ مرغ، بهجای سرخ کردن، آن را نیمپز کنید و با سبزی بپزید. قبل از افزودنتخممرغها به تابه، میتوانید اسفناجها را به یک گوشه تابه انتقال دهید وتخممرغها را در گوشه خالی تابه سرخ کنید. در برخی طرز تهیهها از کمی فلفل دلمهای هم در نرگسی اسفناج استفاده میشود. برای داشتن یک نرگسی خوشمزهتر و مجلسیتر، کمی گردوی خرد شده به غذا اضافه کنید.
اگر علاقمند به غذای شمالی هستید، این 14 غذای خوشمزه و معروف شمالی را امتحان کنید!
از برگ سیر و تخم مرغ برای تهیه این پیشغذای خوشمزه استفاده میشود. در رشت و سایر شهرهای گیلان میتوانید این پیشغذا را امتحان کنید. یکی از خوشمزهترین غذاهای شمالی، کبابهای متنوع شمالی محسوب میشود که هر یک با طعم مخصوص خود میتواند شما را عاشق خود کند. اگر تا به حال هیچ یک از کبابهای شمالی را نخوردهاید، در اولین فرصت به شمال بروید و طعم بینظیر آنها بچشید. برای رسیدن به رستوران نیلوفر آبی، لازم است که سوار قایق شوید و این خود میتواند لذت سفر را برایتان دو چندان سازد. در این رستوران انواع غذاهای گیلکی، دریایی، کبابها و غذاهای خاص دیگر طبخ میشود و از محبوبیت بسیار زیادی نیز برخوردار است.
طرز تهیه مرغ دهاتی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی
لیست غذاهای شمالی شامل موارد بسیار زیادی می شود که به عنوان یک ناهار یا شام خوشمزه می توانید آن ها را تهیه کنید. منوی غذای شمالی آنقدر متنوع است که شما در هنگام انتخاب می توانید تمام سلایق را راضی نگه دارید. امکان طبخ انواع غذاهای نونی شمالی، غذا با گوشت و بدون گوشت برای شما میسر است و ما در این مقاله قصد داریم به شما دستور پخت ۱۵ غذای مختلف را معرفی کنیم.
کوکو مرغ با سس مخصوص از بهترین غذاهای گیلان
مرغ ترش یکی از غذاهای گیلانی است که با گوشت مرغ، سیر، آب نارنج، پیاز، لپه، تخم مرغ، گشنیز، جعفری، تره و نعناع درست میشود. ۱۵۰ گرم گردو را چرخ کرده و داخل گمج بریزید و کمی تفت داده تا به روغن بیفتد، سپس ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری رب انار اضافه کنید(ترجیحا ترش) و مخلوط کنید. فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری، رب انار شیرین و ۱ قاشق غذاخوری سر خالی رب انار جنگلی اضافه کرده و هم بزنید. یک لیوان آب در تابه بریزید، درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا واویشکا روی حرارت ملایم گاز برای ۲۰ دقیقه جا بیفتد. برای سرو، واویشکا را در ظرف بکشید و با سیبزمینی سرخ کرده، نان یا برنج سرو کنید.