لیست آموزش تهیه غذا با گوشت چرخ کرده برای شام و ناهار

در مناطقی مثل نیوجرسی، پنیسیلوانیا و اطراف چنین ایالاتی می توانید استیک پنیر، ساب ساندویچ یا هوگی را هم ببینید. روش پخت غذا در کاجون و کرول معمولاً بیشتر توسط مهاجران کانادایی و فرانسوی نشأت گرفته است. نواحی جنوب شرقی به دلیل غذاهای آمریکایی و مکزیکی معروف است و در نواحی شمال غرب می توانید در مورد غذاهای تازه دریایی رد پایی را پیدا کنید.

  • ترکیب این مواد اولیه ساده در قابلمه، در نهایت به خوراکی بی‌نظیر و منحصربه‌فرد منجر خواهند شد.
  • نواحی جنوب شرقی به دلیل غذاهای آمریکایی و مکزیکی معروف است و در نواحی شمال غرب می توانید در مورد غذاهای تازه دریایی رد پایی را پیدا کنید.
  • معمولا هم مقداری از آب گوشت رو برای طعم و مزه‌ای بهتر به Poutine اضافه میکنن.
  • بنابراین غذایی که می خوریم، پرورش می دهیم، می پزیم و از آن لذت می بریم، تغییر پیدا کرده است.
  • راستی از هرکدوم از این غذاها خوشت اومد میتونی یاد بگیری و برای خودت درستش کنی.

توفو یا پنیر لوبیا، یه نوع غذاییه که از شیر سویا تهیه میشه و با ادویه‌های مختلف در غذاهای گوناگون و پودینگ‌ها استفاده میشه. این غذا از نظر ادویه‌جات بسیار غنی است و این غذا در کشورهایی نظیر مالزی نیز از محبوبیت بسیاری برخوردار است. مارزیپان یا خمیر بادام یه نوع ماده غذاییه که از مخلوط کردن پودر بادام با شکر یا عسل درست میشه.

مواد اصلی پیتزا سبزیجات عبارتند از خمیر پیتزا ، پنیر خامه ای ، فلفل دلمه و انواع سبزی. ایتالیایی ها از مواد اولیه بینظیری استفاده می کنند و دارای استعداد خاصی در زمینه آشپزی هستند. با مطالعه لیست غذاهای بینظیر ایتالیایی متوجه تنوع بسیار بالایی از این غذاهای خوشمزه ایتالیایی نیز خواهیم شد. این سالاد در فصل تعطیلات بیش از همه مورد استفاده قرار می‌ گیرد و یک نوع طعم شیرین دسر را به همراه دارد. معمولاً در آن قارچ ، نارگیل، کنسرو آناناس ، نارنگی یا پرتقال با سس های مختلف مثل سس مایونز مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

سایر غذاهای خوشمزه با قارچ

متنوع‌ ترین پیتزاها و ناب‌ترین طعم‌ ها رو باید در ایتالیا چشید. بهترین پیتزا، پیتزا ناپلی است که از نمک دریایی و آرد گندم، روغن زیتون، ریحان و 3 نوع گوجه فرنگی تهیه میشه و طعم فوق‌العاده ای داره و یکی از غذاهای معروف دنیا است. کیمچی نوعی چاشنی محبوب در کشور کره و مشابه ترشی است که از ترکیب طعم سبزیجات تخمیر شده مختلف و ادویه‌های متنوع به دست می‌آید.

شیرینی خوش طعم کروسانت یه نوعی شیرینیه که داخل کره میندازن و به مربای تمشک آغشته میکنن این غذای شیرین رو میتونی با یه فنجان قهوه برای صبحانه بخوری و ازش لذت ببری. مارزیپان، ماده‌ای نیمه‌جامد و قابل شکل‌ گرفتن است و معمولا به آن، رنگ‌های خوراکی اضافه می‌کنند. نوع شیرین آن به‌عنوان مارزیپان فرانسوی شناخته می‌شود و نوع کم‌شیرین آن به‌عنوان مارزیپان آلمانی معروف است. در سفر به آلمان یا برخی از دیگر شهرهای اروپایی، به‌هیچ‌وجه نباید مزه کردن آن را از دست بدهید. خبر خوب این است که مارزیپان را می‌توان به‌سادگی در منزل هم تهیه کرد. این غذا برای اولین بار در جنوب رودخانه یانگ تسه چین به شهرت جهانی دست پیدا کرد و علت انتخاب نام اسپرینگ‌ رول یا رول بهاری برای این غذا، جشن بهار چینی است که این غذا در آن روز پخته می‌شد.

خاچاپوری، یکی از غذاهای ملی گرجستان است و به همین علت، هزینه تهیه آن با عنوان «شاخص خاچاپوری»، معیار تعیین تورم در شهرهای مختلف گرجستان به شمار می‌آید. بسیار شبیه به غذاهای هندی و پاکستانی است که با برنج و عدس درست می‌شوند و گمان می‌رود که شاید دستور پخت این غذا توسط کارگران پاکستانی وارد مصر شده ‌است. بانی چو، یک اصطلاح آفریقای جنوبی-هندی برای کلمه «غذای گجراتی» است و متشکل از یک کاری غلیظ هندی است که در یک قرص نان توخالی سرو می‌شود.

طرز تهیه استیک تی بن گوساله در ماهیتابه

ساراواک لاکسا نوعی از این سوپ است که در استان ساراواک در مالزی پخته می‌شود و از معروف‌ترین غذاهای مالزی است. این سوپ از نودل برنج یا رشته‌فرنگی، شیر نارگیل و گوشت مرغ، ماهی یا میگو، به‌همراه ادویه‌های تند و آتشین از جمله سس بسیار تند قرمزی به نام «سامبال» و تمبر هندی، تهیه می‌شود. برای پیدا کردن یک غذای مجلسی ایده آل مجله آشپزی شادیما را دنبال کنید و با خوشمزه ترین غذاهای مجلسی را همراه با دستور پخت مرحله ای آشنا شوید.

این غذا رو اغلب با کره، پنیر، تخم‌مرغ، شیر غلیظ یا hogao (سسی که با پیاز درست میشه) سرو میکن. مندی در واقع یک بشقاب برنج به همراه گوشت است که به طور سنتی در تنورهای زیر زمینی درست میشه. این غذا اونقدر خوشمزه است که دوس داری برای چندین بار هم تستش کنی. برای طبخ موساکا، یک سس متشکل از گوشت و گوجه‌فرنگی با بادمجان به‌صورت لایه‌ای چیده می‌شوند و روی آن با سس سفید یا «بشامل» (béchamel) پوشانده می‌شود که طعمی فوق‌العاده به این غذا اعطا می‌کند.