پس اگر اهل دود قلیان نیستید، بهتر است طبقه بالا را برای صرف غذای خود انتخاب کنید. در رستوران سنتی حوض خونه انواع غذاهای سنتی از دیزی تا کبابهای چرب و خوشمزه سرو میشوند. پرسنل رستوران نیز لباس سنتی بر تن کردهاند و بسیار خوشبرخورد هستند. رستوران دارای فضای بسیار زیبایی مجله خبری غذا است و در مرکز آن یک حوض مرمری قرار دارد. تبریزیها نوعی آبگوشت دارند که به قورما شورباسی معروف است. برای داشتن یک ظرف شوربای گوشت قرمه، گوشت سردست و لپه را میپزند، رب گوجهفرنگی، سیبزمینی، نمک و زردچوبه اضافه میکنند و آخرهای کار سراغ تره و تخممرغ میروند.
- پودر خمیر را پس از خشک شدن کامل، آسیاب کنید تا آرد کشک سالاری به دست آید.
- هویجها خیلی ظریف و قشنگ خلالی میشوند و به تابه میروند.
- کماچ یا نان فسا یکی دیگر از سوغاتی های خوشمزه استان فارس است که از ماندگاری بالایی برخوردار است.
- رستورانهای مخصوصی به نام بریانی در استان اصفهان، این غذای لذیذ را به شما ارائه میکنند.
- این خوراک با نامهای متفاوت در برخی دیگر از شهرهای جنوبی و هرمزگان نیز طبخ میشود؛ اما مشهورترین نام آن، دمی لخ لخ یا لخلاخ بوشهری است.
سپس صبر میکردند تا آب موجود در ظرف روی حرارت آتش بهطور کامل بخار شود و گوشت به روغن بیفتد. نان کلانه را میتوان بهعنوان میان وعده، عصرانه یا پیشغذا همراه با دوغ و ماست محلی سرو کرد. این نان خوشمزه و کاملا گیاهی، همچنین میتواند بهعنوان وعده غذای اصلی در رژیم گیاهخواران نیز قرار بگیرد. نوع محلی نان کلانه معمولا در تنور یا روی ساج گلی یا سنگی درست میشود؛ اما شما میتوانید آن را روی گاز یا در فر نیز درست کنید. چرتمه، یکی از خورش های محلی استان سمنان است که با استفاده از اعضای درونی بدن گوسفند از جمله دنبه و جگر سیاه پخته میشود. از دیگر مواد تشکیلدهنده این غذای متفاوت، چرب و پرکالری میتوان به سیر، ماست، نمک و ادویههای مخصوص اشاره کرد.
پلو سبزیجات؛ غذایی خوشمزه و مجلسی بدون گوشت
شما میتوانید این غذا را هم برای وعده ناهار و هم شام آماده کنید و همراه با نان یا برنج سرو کنید. برای خواندن طرز تهیه شفته اراکی با گوشت و آرد نخودچی میتوانید به مقاله طرز تهیه شفته اراکی مراجعه کنید. شیرازیها معمولا به عنوان یک غذای سبک برای شام یا ناهار، «یتیمچه» را به عنوان غذای ایرانی بدون برنج در اولویت قرار میدهند. برای طرز تهیه پتیمچه، تنها به بادمجان و گوجه فرنگی نیاز دارید. البته میتوانید به این غذای ساده ایرانی، سیب زمینی هم اضافه کنید.
رستوران سنتی مرشد
در یک آموزش به شما طرز تهیه دلمه کلم و طرز تهیه دلمه مو رولی رو آموزش دادیم. کوفته سبزی یک غذای خوشمزه سنتی شیرازی است که نوعی کوفته ایرانی در آش است. مواد اصلی این غذا گوشت چرخ کرده، برنج، نخود و مقدار زیادی سبزی است. برای تهیه کوفته سبزی در ابتدا مردم محلی آشی حاوی برنج و سبزی درست میکنند.
طرز تهیه شامی مراغه ای
ترکیبات اصلی این غذا کشک ساییده، گوشت قرمز، نخود، لوبیا سفید، سیبزمینی، پیاز، بادمجان، چغندر، خیار به همراه نمک، زردچوبه و فلفل است. پخت این غذا کمی دردسر دارد و به زمان زیادی برای پخت لازم دارد. پرطرفدارترین غذای استان لرستان خورش قلیه ترش است؛ این خورشت به “کلیهترش” هم معروف است که از گوشت سیبزمینی و رب انار تهیه میشود. بسته به سلیقه خود میتوانید از گوشت مرغ بهجای گوشت قرمز استفاده کنید.