فهرست منتخب غذاهای شمالی محبوب چاشلند محبوب ترین غذاهای شمال ایران-احمد فود

این رستوران ظاهری ساده دارد؛ اما غذایی بسیار عالی با مواد اولیه تازه را ارائه می‌دهد. این رستوران برای کسانی مناسب خواهد بود که نه به‌دنبال فضای لوکس و تزئینات لاکچری، بلکه به‌دنبال غذاهای خوشمزه محلی و ایرونی هستند. به همین خاطر مخصوصاً در ایامی که هوای چالوس مناسب است، اکثر مشتریان ترجیح می‌دهند تا در فضای روباز غذای خود را میل کنند. البته در فصل تابستان، گرما و شرجی هوا در طول روز شما را وادار می‌کند تا از فضای داخلی رستوران استفاده نمایید. اکثر رستوران‌هایی که غذایی خوشمزه دارند، دکوراسیون و فضاسازی را فراموش می‌کنند؛ اما رستوران حاج عظیم چالوس اینطور نیست.

در تابه دوم ۲ عدد پیاز بزرگ را نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن سرخ کنید، تا کاملا طلایی رنگ شود. مرغ را با زردچوبه و نمک مزه‌دار کرده و در تابه سرخ کنید(هر دو طرف مرغ باید سرخ شود). لیست ۵ غذا با گوشت چرخ کرده برای ناهار را در این لینک ببینید. جامع ترین سامانه هوشمند رهن و اجاره خانه، آپارتمان،ویلا و خرید و فروش املاک با قابلیت مقایسه عکس و قیمت.برای جستجوی ملک درخونه چی کلیک کنید. یکی از اجزای اصلی این غذا آلوچه تازه یا همان گوجه سبز است که سبب شده این غذا را معمولاً در بهار و تابستان درست کنند. احتمالا اگر اولین باری که اسم این غذا را شنیده اید، کباب گوشت را متصور شده اید.

  • به همین خاطر مسافران بسیاری حتی برای مرور خاطرات و حس نوستالژی، از این رستوران دیدن می‌کنند.
  • طرز تهیه ی این غذا به این ترتیب است که اول بادمجان های کبابی خوب با گوشتکوب کوبیده و بعد دو سبزی چوچاق و نعناع و ترکیب سیر و گردو به آن اضافه می شود.
  • رستورانی که در محله زعفرانیه قرار دارد و با نحوه خاص سرو غذاها و دیزاین آن‌ها برای مشتری‌ها جالب توجه شده است.
  • این غذا انواع مختلفی دارد که بستگی به مواد به کار رفته برای پر کردن داخل این پیراشکی است.
  • در ادامه 15 غذای معروف شمالی را ببینید و سعی کنید که حتما هر کدام از آن ها را یکبار امتحان کنید و لذت ببرید.

خوراک کدو بره یکی از غذاهای مازندرانی است که به‌عنوان یک غذای سنتی در بسیاری از شهرهای این استان مانند بابل، آمل، ساری و … تهیه و پخت می‌شود. خاک حاصلخیز گیلان و مازندران بستر مناسبی برای کاشت برنج محسوب می‌شود. همین مسئله سبب شده تا شمالی‌ها در بیشتر وعده‌های غذایی خود از برنج استفاده کنند. البته غذاهای نونی شمالی بسیاری نیز هستند که می‌توانید از خوردن آن‌ها بسیار لذت ببرید. گیجا واش یا گیجا واش تره یکی دیگر از غذاهای شمالی و مخصوص گیلان است که در آن از نوعی سبزی پرفایده و کمیاب به نام گیجا واش و تخم اردک استفاده می شود. البته که برای خوردن خوشمزه‌های شمالی لازم نیست خودتان را به خود خود شمال برسانید، می‌توانید سری هم به بهترین رستوران های جاده چالوس بزنید.

ماهی ماهی

عطر و طعم برنج گیلان در کنار این خورش، آن را خواستنی تر می کند. واویشکا از غذاهای غیر بومی گیلان به شمار می رود که در زمان نفوذ روس ها در ایران وارد فرهنگ غذایی مردم گیلان شد. واویشکا با نام های جغور بغور و جزبز در تبریز هم شناخته می شود که می توان آن را با دل جگر مرغ، گوسفند و حتا روده و جگر سفید گوسفند هم تهیه کرد. پیاز، ادویه جات، رب، سیب زمینی و تخم مرغ از مواد تشکیل دهنده این غذا هستند. برای تهیه این خورشت خوشمزه به سینه مرغ، سبزی خورشت، لوبیا قرمز، سیر، غوره، آبغوره، سماق و پیاز نیاز است.

شهرک ویلایی آرش

بسیاری از مسافران ترجیح می‌دهند که به مقصد برسند و غذا در رستوران‌های بین‌راهی میل نکنند. تاز نظر این مسافران کیفیت غذای رستوران‌های بین‌راهی مناسب نیست. این موضوع شاید درباره خیلی از رستوران‌های بین‌راهی صدق کند؛ اما نه در مورد رستوران همسفر چالوس! رستوران همسفر چالوس یکی از معروف‌ترین رستوران های چالوس به حساب می‌آید.

بی‌جهت نیست که شهر رشت به‌عنوان یکی از شهرهای مهم شمالی به شهر خلاق غذا معروف شده و در یونسکو به ثبت جهانی رسیده است و مازندران هم به یکی از مراکز گردشگری غذا تبدیل شده است. تقریبا می توان این غذا را به کباب تابه ای شبیه دانست اما با تفاوتهایی در شیوه ی طبخ و مواد اولیه آن که مهم ترین آن می تواند آبدار بودن گمج کباب باشد. درست می شود که در نهایت هم تخم مرغ به آن اضافه می شود که می توانید بسته به میل خود این مورد را استفاده کنید. ترکیب مزه ی بادمجان کبابی با گوجه فرنگی له شده و سیر غوغایی در ذهن شما ایجاد میکند که قطعا عاشق آن خواهید شد. باکله پته از غذاهای بسیار معروف و سنتی استان مازندران است که شاید در میان غیر بومیان کمتر شاخته شده باشد.

این غذا ترکیبی از بادمجان کبابی، سیر، گردوی آسیاب شده، آب انار ترش، نعنا و سبزی محلی است. طعم آن برای همیشه زیر زبانتان خواهد ماند و بسیار لذیذ است؛ حتماً آن را تجربه کنید که طرفدار این غذا خواهید شد. غذایی که به فسنجان شباهت دارد با این تفاوت که در آن از سبزی و آب انار نیز استفاده می‌شود. مسمای گوجه بادمجان از آن غذاهای لذیذ شمالی است که با گوشت قرمز یا مرغ تهیه می شود؛ البته نوعِ با مرغ آن طرفداران بیشتری دارد. سینه مرغ یا گوشت، بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، آلوبخارا و نمک و فلفل و زردچوبه مواد اولیه این غذا را تشکیل می‌دهند. دستور تهیه این غذای لذیذ تقریبا شبیه خورش فسنجان است، با این تفاوت که به جای گوشت مرغ یا مرغابی از ماهی سفید استفاده می شود.

شما کدام دسته هستید؟ اگر جزو دسته دوم قرار دارید، پس حتماً سری به رستوران شرفشاهی چالوس بزنید. حتی خبری از میز و صندلی‌های لوکس و گران‌قیمت در این رستوران نیست؛ اما در عوض از کیفیت و طعم غذاهای این رستوران هرچه بگوییم کم گفتیم. این رستوران قطعاً یکی از مجله خبری غذا معروف‌ترین و بهترین رستوران های چالوس به حساب می‌آید. همان طور که می‌توانید از نام این سفرخانه تصور کنید، رستوران سنتی رودخانه چالوس در کنار رودخانه چالوس قرار دارد. تقریباً در تمامی روزهای سال به‌جز ایام شهادت، موسیقی زنده در این رستوران اجرا می‌شود.