اول مرغ با پیاز و سیر خوب سرخ می شود بعد از مدتی نمک، فلفل و سبزیجات به ترکیب اضافه می شوند. حالا نوبت لپه، ۱/۵ لیتر آب و یک لیوان آب نارنج تازه است، سپس در قابله را می گذاریم تا بعد از چند ساعت خورشت کاملا جا بیفتد. ۱۰ دقیقه قبل از اینکه پخت خورشت تمام شود دو تخم مرغ زده شده به تمام قسمت های سطح خورشت اضافه می شود. در این غذا احتیاج به ادویه ی زیادی نیست چون طعم اصلی آن از آب نارنج و سبزیجات تازه می آید. بهتر است لپه ها را از شب قبل خیس کنید و قبل از اضافه کردن به خورشت به مدت ۲۵ خوب بپزید. لیست 8 غذای شمالی – غذاهای ایرانی از هر شهر یا استانی که باشند، بسیار خوشمزه و لذیذ هستند.
- شوید قرمه در اصل خورشی مثل قرمه سبزی است که در همه جای ایران طبخ می شود با این تفاوت بزرگ که سبزی آن شوید تازه است و برای ترش کردن آن به جای لیمو عمانی از گوجه سبز استفاده می کنند.
- براساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راهحل برای حفظ انگیزهی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت کوتاهه.
- همچنین این غذای فوق العاده و لذیذ را به همراه برنج نوش جان می کنند.
- شاید بارها و بارها خورشت اسفناج خورده باشید؛ اما نوع مازندرانی آن طعمی کاملا متفاوت دارد و خاطرهای خوشمزه برایتان خلق میکند.
در فصل بهار و زمستان هم میتوانید انواع غذاهای دریایی خوشمزه و تازه را سفارش دهید. رستوران سفید رود چالوس انواع دورچین را همراه غذا سرو میکند. اگر ظاهر کوپپیا را ببینید، دقیقاً به یاد دلمه خواهید افتاد که در ایران میل میکنید.
عمر آدمی اجازه نمیدهد تا به همه جا سفر کند، اما میتواند بر بال قلم نشست و بر فراز آسمان خیال پرواز کرد. همیشه رویای ایجاد یک راهنمای تخصصی آموزش خریدوفروش و سرمایهگذاری املاک را داشتم، این رویا با مهندسی معکوس شزوما نام گرفت. تا حد ممکن سعی مجله خبری غذا کنید از تجربیات سایر گردشگران و راهنمایان استفاده کنید تا غذا فروشیهای بهتری را پیدا کنید. همیشه به دنبال خیابانهایی که غرفههای غذای خیابانی معروف و زیادی دارد بگردید. اگر تعداد مهمانهای شما برای شب یلدا زیاد است، در بین لیست غذاهای …
انواع غذاهای بدون گوشت گیلانی
در تابه را گذاشته تا مواد بجوشد و بعد حرارت را کم کرده تا گوشت به آرامی بپزد. گوشت را از یخچال بیرون آورده و سیخ بزنید، سپس روی ذغال کباب کنید. داخل شکم ماهی(از قسمت زیر کله ماهی شروع به پر کردن کنید و آروم آروم به سمت پایین ادامه دهید).
رستوران بارکو
از جمله جاذبههای گردشگری این منطقه، غذاهای خوشمزه و متنوع آن است که با توجه به مواد غذایی در دسترس و ذائقه شمالیها تهیه میگردد. مردم شمال به دلیل همسایه بودن با دریای خزر، از ماهی بسیار استفاده میکنند و برای طعم دادن به غذاهای خود نیز از سبزیجات خوشعطر شمالی بهره میبرند. اغلب غذاهای شمال ایران مزهای ترش دارند که از آب انار تازه یا آب نارنج تازه به دست میآید. علاوه بر این، شمالیها از سیر به عنوان یکی از اصلیترین طعمدهندههای غذا استفاده میکنند که مزهای خاص به غذا داده و طرفداران بسیاری نیز دارد. در یک جمله باید بگوییم، محال است به شمال سفر کنید اما از غذاهای متنوع و رنگارنگ آن نچشید و لذت نبرید. ادامه مطلب را دنبال نمایید تا با بهترین غذاهای شمال ایران آشنا شوید.
در این رستوران از دستورهای پخت قدیمی در کنار مواد اولیه تازه و محلی استفاده میشود. بسیاری از مسافران که بهدنبال چشیدن طعم غذاهای محلی هستند، رستوران سفید رود چالوس را انتخاب میکنند. ماش از جمله حبوبات غنی و پر ویتامینی است که در گلستان کشت میشود و به وفور مورد مصرف قرار میگیرد. شاید کمتر کسی فکر کند که ماش پلو یکی از بهترین غذاهای شمالیاست.
رستوران ساحلی امیر
پارکینگ اختصاصی از جمله ویژگیهای مهم و کاربردی این رستوران بوده که عده زیادی برای میل کردن غذا به آن سر خواهند زد. ماهی سفید، گردو، سیر، پیاز و رب انار از مواد اصلی ماهی گردوبیج مازندران هستند. مالابیج یکی از غذاهای شمالی با ماهی است که هم در شهرهای استان گیلان و هم در شهرهای استان مازندران تهیه و پخت میشود. نازخاتون یکی از غذاهای شمالی با بادمجان است که در بیشتر شهرهای شمالی مانند رشت، شفت، رستمآباد و … بهعنوان چاشنی در کنار غذای اصلی قرار میدهند. ترشه تره در کنار باقلاقاتق و میرزا قاسمی از معروفترین غذاهای شمالی محسوب میشود که طعم و مزه آن هوش و حواس را از سر میبرد.