جالب است بدانید که در کشور مراکش و در شمال آفریقا غذایی به نام تاچین وجود دارد. بنظر میرسد واژه تاچین تغییر کرده کلمه ته چین خودمان است. در میان غذاهای معروف ایرانی، خورش قورمه سبزی (خورشت قورمه سبزی) جایگاه بسیار ویژه ای دارد. رشته پلو قیسی، آش دوغ، شیر پلو، آش میوه، تاس کباب و سوغان سو از غذاهای لذیذ و معروف استان اردبیل است.
- جالب است بدانید سال 1400 صفحه اینستاگرام اسنپ فود یک نظرسنجی برگزار کرد و از مخاطبان خواست بین خورش قورمه سبزی و خورش فسنجان یکی را انتخاب کنند.
- یکی از لذتهای گذراندن یک عصر دلپذیر، خوردن کلوچه فومن با چای است.
- غذای سنتی مونا در انتاریو، با در نظر گرفتن منویی متفاوت، گزینه خوب و قابل اعتمادی است.
- قیمه نثاروقتی اسم غذاهای قزوین میآید، بدون شک همهی ما به غذای خوشمزه و اعیانی قیمه نثار فکر میکنیم.
- دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا با هم ترکیب شوند.
با دقت مواد گوشتی را بهترتیب به سیخ بکشید تا تمام شوند. سپس با استفاده از گوشتکوب یا بیفتک بهآرامی روی گوشت و مرغها بکوبید تا مرز بین گوشتها از بین برود و به هم نزدیکتر شوند. کبابها را روی منقل آماده قرار دهید و در زمان پخت، برای جلوگیری از خشک شدن کباب، چند بار با استفاده از برس، آنها را به ترکیب کره آب شده و زعفران آغشته کنید. با قدم گذاشتن در یک مغازه بریانی در کوچههای تاریخی اصفهان، عطر و طعم گوشت تازه گوسفند سرخشده شما را مدهوش خواهد کرد. بریانی با تزئین خلال پسته، خلال بادام و زرشکی که با زعفران، لعاب خاصی به خود گرفتهاند، به راستی غذایی چشمنواز است. نان سنگک خانگی چرب زیر بریانی، یکی از لذتبخشترین بخشهای خوردن این غذا به شمار میآید.
طرز تهیه خورش چغرتمه (گیلان)
برخی افراد از مخلوط تره، گشنیز، جعفری و اسفناج نیز در این آش استفاده میکنند. اگر فراموش کردید که لوبیا چیتی را از قبل خیس کنید، حتما دو بار آن را در بجوشانید و آب لوبیا را دور بریزید. اگر احساس کردید که ترشی خورش شما کافی نیست، کمی آبغوره یا گرد غوره به خورش بیفزایید. شما میتوانید گوزلمه را با کمی سبزی خشک و معطر تزئین کنید. مواد را خوب در کنار یک دیگر تفت دهید و یک قطعه چوب دارچین نیز به آن اضافه کنید. سعی کنید شعله گاز را کم کرده و به قورمه سبزی اجازه دهید به خوبی جا بیفتد.
تمامی کباب ها را در انتها با لیموی تازه سرو میکنند و یا برنج و نان میل می کتتد. کیترینگ مونا در کانادا از بهترین و با کیفیتترین مواد اولیه تشکیل شده است و کیفیت بالا، مهمترین فاکتور اولیه است. ممنون که در این مقاله با آموزشگاه آشپزی آرسسشف همراه بودید.
طرز تهیه خورش لبو ( چغندر قرمز ) خوشرنگ و مجلسی
در ادامه رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و بهخوبی تفت دهید تا طعم خامی رب گوجهفرنگی گرفته شود. آلو بخارا را به قابلمه اضافه کنید و در حد دو دقیقه تفت دهید تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه زعفران دمکرده را بههمراه دو پیمانه آب، شکر و آب لیمو ترش اضافه کنید و اجازه دهید تا سس روی حرارت ملایم غلیظ شود. آنها برای قورمه کردن گوشت، بزغاله را در اواسط پاییز ذبح میکردند و سپس پوست آن را بهصورت خیکی میکندند تا از آن مشک درست کنند. لاشه بز در ادامه تمیز شده و از جایی مانند سقف راهرو یا دالان آویزان میشد تا برای یک شب بهاصلاح لاشه ببندد. سپس قبل از طلوع آفتاب، لاشه را بهاندازه قیمهای درمیآوردند.
در طرز تهیه خورش گیجاواش شمالی از یک سبزی محلی به اسم گیجاواش به همراه تخم مرغ و سیر استفاده میشود. یک غذای خوشمزه ایرانی و در عین حال مقوی و ساده، «آبگوشت شله بریون» است. در طرز تهیه شله بریون که اصالتش به اصفهان میرسد از زیره، برنج و گوشت استفاده میشود. بنابراین این غذای ایرانی خوشمزه هم میتواند یک خورش ایرانی باشد و هم جای خودش را در میان لیست انواع غذای ایرانی با برنج باز کند. اگر اهل مهمانی و دورهمیهای رسمی باشید، میدانید که «زرشک پلو با مرغ» یکی از بهترین انتخابهای غذا با مرغ در بین انواع غذاهای ایرانی است. اگر در طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نکات کلیدی گرفتن بوی زهم مرغ را رعایت کنید، یک غذای ایرانی عالی مجلسی برای مهمانیها خواهد بود.
خورش به آلو اگر در فصل پاییز به یزد سفر کردید حتما خورش به آلو را تست کنید. این غذا با ترکیب ترش و شیریناش، طعم ملس خوشایندی دارد که از چشیدناش پشیمان نمیشوید. در این مطلب با چندتا از این غذاهای محلی لذیذ یزد آشنا میشویم. شاید اسم خورشت ماست به عنوان دسر برایتان عجیب باشد اما به خاطر طعم شیرین و رنگ زیبای زعفرانی این غذا بیشتر به عنوان دسر استفاده میشود که البته خیلی دسر سبکی هم نیست.
بدمزه ترین غذاهای ایرانی
استان لرستان در غرب کشور با نام سرزمین آبشارها مشهور است و هر سال، گردشگران بسیاری به آن سفر میکنند. غذاهای محلی این منطقه از قدمت و تنوع بسیاری برخوردار هستند و بدون شک، شما را عاشق خود خواهند کرد. لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ لوبیاها گرفته شود. سپس آب لوبیا را خالی کنید، آن را در یک قابلمه آب تازه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا بپزد.