شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای مشهد و طرز تهیه آنها آشنا شوید. از خوشمزهترین غذاهای محلی استان زنجان میتوان به جغور بغور، خورش آلوچه و مرغ، پیازو، آش ترش، شش انداز، کوفته برنجی، کله جوش، آش بلغور و… اشاره کرد که بین گردشگران و مسافران محبوبیت بسیاری دارند. اصلیترین ویژگی غذاهای زنجان، مقویبودن و کالری بالای آنها است. در واقع، از آنجایی که زنجان یک منطقه سردسیر حساب میشود، مردم برای تقویت بدن خود در سرمای استخوانسوز زمستان بهسراغ غذاهای پرکالری و طبیعی میروند. شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان زنجان و طرز تهیه آنها آشنا شوید.
- ته دیگ یکی از بخش های ثابت در سفره ایرانیان است و تمام ایرانیان علاقه شدیدی به ته دیگ دارند و تنها بخشی از غذا است که ظرف آن در انهت خالی می شود.
- پیازهای خلالی خرد شده را کمی با کره و روغن تفت دهید تا سبک و کاراملی شوند.
- برای مثال میتوان به آبگوشت، باقالی پلو با ماهیچه یا گردن، خورش فسنجان و ….
- علاوه بر این معمولاً در لابلای برنج زعفرانی از مقداری زرشک هم استفاده میشود.
- اما به طور کلی میتوان گفت معروف ترین انواع غذای ایرانی کباب کوبیده و قورمه سبزی میباشد که رتبه های برتر پرطرفدارترین غذای اییرانی را به خود اختصاص داده اند.
کباب زردک با یک نوع چاشنی مخصوص درست میشود که میتواند یک شهد ساده یا ترکیب سرکه و شیره انگور باشد. این کباب با طعمی ترش و شیرین معمولا با نان یا برنج سرو میشود و تجربهای متفاوت از یک شامی را به شما ارائه میدهد. کباب زردک به آسانی و در کمتر از یک ساعت در خانه آماده میشود و میتوان آن را بهعنوان غذای اصلی، پیشغذا، غذای پیک نیک یا یک میان وعده خوشمزه سرو کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه کباب زردک و نکات طلایی پخت آن آشنا کنیم. پخت انواع غذاهای ایرانی، مخصوصا غذاهای محلی اصلا سخت نیست.
۱۰ اشتباه رایج در آشپزی که شما هم مرتکب می شوید
شیرازیها معمولا به عنوان یک غذای سبک برای شام یا ناهار، «یتیمچه» را به عنوان غذای ایرانی بدون برنج در اولویت قرار میدهند. برای طرز تهیه پتیمچه، تنها به بادمجان و گوجه فرنگی نیاز دارید. البته میتوانید به این غذای ساده ایرانی، سیب زمینی هم اضافه کنید. حتما میدانید که در تهیه غذاهای ایرانی، معمولا صبر و حوصله به خرج دادن حرف اول را میزند. کرمانشاهی برای طرز تهیه خورش خلال حسابی سلیقه به خرج میدهند و با تکههای گوشت گوسفندی، خلال بادام، زرشک و گلاب این خورش ایرانی خوشمزه را درست میکنند.
خورشهای ایرانی
این کوکو خوشمزه را با سبزیجات یا بدون سبزیجات می توانید درست کنید. هویج پلو هم از غذاهای فوری و خوشمزه ای است که در دسته بندی غذاهای پلویی و چلویی قرار می گیرد. این غذای خوشمزه، با کمی تغییر تقریبا ورژن محدود شده همان زرشک پلو با مرغ است.
غذایی که از کودکی با آن انس گرفته ایم و در لیست علاقه مندی هایمان قرار گرفته. این غذای جذاب و سنتی از ترکیب گوشت گوساله، لوبیا و سبزی مخصوص و لیمو امانی تهیه می شود. پیشنهاد می کنیم باقالی و شوید تازه تهیه کرده و تا حد امکان از باقالی منجمد و شوید خشک استفاده نکنید. گوشتی که همراه با این غذا سرو می شود، اختیاری بوده و می تواند گوشت مرغ یا گوسفند باشد. یک غذای ایرانی خوشمزه که با دو طعم شیرین و ملس پخته میشود و میزان شیرینی تا ترشی آن بسته به ذائقه افراد دارد. در نظرسنجیای که در مستند تلویزیونی «ذائقه ایرانی» برای پیدا کردن محبوبترین غذاها انجام شده است، فسنجان ششمین محبوب ما ایرانیها است.
کلم پلو شیرازی
در ادامه به معرفی 10 دسر ایرانی و تاریخچه آنها میپردازیم. جالب است بدانید فسنجان با مواد دیگری هم پخته میشد و شاید یکی از دلایل آن این باشد که گردوی اعلا و رب انار تازه که از اصلی ترین مواد فسنجان هستند، در همه فصول سال در دسترسشان نبود. شاید دانستن این موضوع برایتان جالب باشد که بیش از ۴۰۰ نوع آش در ایران وجود دارد؛ اما آش رشته مشهورترین و پرطرفدارترین آنها است. آش رشته را غالبا با کشک و گاهی با سرکه یا ترشی سرو میکنند.
در همین حین، پیاز ریز رنده شده را با زردچوبه در یک تابه در کمی روغن تفت دهید تا حسابی طلایی و سرخ شود. لپه باقلا را آبکش کنید و آن را بههمراه برنج از قبل خیس خورده، پیاز سرخ شده، روغن، نمک و کره در یک قابلمه بریزید. بهاندازه یک بند انگشت آب روی برنج بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. پس از تمام شدن آب برنج، شعله گاز را کم کنید و دمکنی بگذارید تا دمپختک برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه دم بکشد. برنج را از دو تا سه ساعت قبل در آب و کمی نمک خیس کنید. برنج را برای هفت تا ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط رو به زیاد گاز بجوشانید تا مغز دانههای آن نرم شوند.