غذاهای محلی گیلان معرفی بهترین غذاها و خوراکی که در گیلان باید بخورید-احمد فود

نمود اهمیت آن را می توان در تنوع غذایی این استان به ویژه در مرکز آن یعنی شهر رشت مشاهده کرد. وجود گیاهان، ماکیان و حیوانات دریایی مختلف دست مردم این دیار را برای خلق غذاهای متنوع باز می گذارد. حالا ۱ قاشق غذاخوری رب آلوچه جنگلی و ۱ قاشق غذاخوری رب انار ملس و ۱ قاشق چای خوری پودر هسته انار ترش اضافه کنید و کاملا تفت دهید. مغز گردو چرخ شده، رب انا، رب آلوچه جنگلی، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و دارچین را افزوده و تفت دهید. اما غذاهایی که این رستوران به خاطر آن‌ها مشهور شده است، شامی رودباری و مرغ این مکان است. پارکینگ هم از دیگر ویژگی‌های بسیار خوب رستوران گیلکی سرچشمه می‌باشد که می‌توانید بدون هیچ نگرانی اتومبیل خود را در آن پارک کنید.

  • در مجموع ماهی ماهی تجربه جذاب و البته گرانی است که اگر سطح قیمت یک رستوران برایتان مهم نیست می‌تواند شما را راضی نگه دارد.
  • طبخ بشته واش به حدود ۲ ساعت زمان نیاز دارد و معمولا با آب نارنج و زیره صرف می‌شود.
  • ناردون به معنای دانه انار بوده و این غذا به نام‌های دیگری همانند خورشت سیر انار و خورشت پیاز انار هم شناخته می‌شود.
  • این غذا از ترکیب مرغ، تخم مرغ و آب نارنج تازه تهیه می‌ شود و یک ایده عالی برای تنوع بخشیدن به رژیم غذایی سالم است.
  • اول گردوی چرخ شده، آب انار و رب انار را ترکیب و چند ساعتی روی حرارت می گذاریم تا غلیظ شوند.

این غذای خوشمزه از نظر ظاهری کمی به میرزا قاسمی شباهت دارد؛ اما پایه اصلی آن به جای بادمجان، کدو حلوایی است. کدو حلوایی، سیر، گردوی سابیده شده، شکر، رب انار، گوجه فرنگی و کمی ادویه به ویژه گلپر موادی هستند که در طبخ این غذا به کار می روند. این خورش بسیار خوشمزه با مرغ ترش مازندرانی بسیار متفاوت است و در اصل مانند سایر خورش های ایرانی در آن از حبوبات استفاده می شود. این غذا را با مرغ، لپه، پیاز، سبزی های معطر (تره، جعفری، گشنیز، نعناع، خالواش)، سیر، تخم مرغ و کمی آب نارنج می پزند. پس از جا افتادن خورش، تخم مرغ همزده را به آن می افزایند و پس از 10 دقیقه آن را در کنار برنج سرو می کنند. در فهرست غذاهای محلی مازندران نمی‌توان از مرغ شکم پر آن گذشت.

رستوران خوش‌بین

یکی دیگر از بهترین غذاهای شمالی با بادمجان است که آن هم نیز دیگر محدود به مناطق شمالی نمی‌باشد و در دیگر نقاطی کشور طبخ می‌شود. گوجه فرنگی، تخم مرغ، سیر، رب و ادویه جات به همراه بادمجان کبابی، مواد اولیه تهیه میرزا قاسمی هستند. نمی‌شود که هوس باقالاقاتق و مرغانه با سیر ترشی و ماهی سفید به سرتان بزند و سروصدای بازار ماهی فروش‌های رشت در سرتان حال‌ و هوای گیلان را زنده نکند. این استان دوست داشتنی با مردم خونگرم و باصفایی که دارد حدود 220 نوع غذای محلی دارد. در کنار آب‌وهوای با صفای گیلان که باعث شده انواع صیفی‌جات و برنج در بهترین کیفیت رشد کند، مرغ ترش و اناربیج، باقلاقاتق، میرزا قاسمی و زیتون پرورده توانسته نام گیلان را جهانی کند. این پایتخت خلاق غذا، با سیر و بادمجان، در کنار طعم‌ دهنده‌هایی همچون آب انار و دلال و سبزی‌های محلی جوری با شما بازی می‌کند که دلتان نمی‌خواهد هیچ نوع غذای دیگری را بخورید.

غذاهای چالوس و مازندران آنقدر لذیذ هستند که بسیاری از گردشگران در رستوران‌های محلی این منطقه انواع غذاها را سفارش می‌دهند و باعث رونق این صنعت در چالوس و مازندران شده‌اند. در کنار مناظر سرسبز و دریای شمال، چشیدن طعم غذاهای محلی مازندران لذتی عجیب دارد؛ بنابراین با ما در هتل سازی دریا همراه باشید تا مهمترین غذاهای چالوس و مازندران را معرفی کنیم. همچنین به شما پیشنهاد میکنیم قبل از سفر به استان مازندران و شهر زیبای چالوس حتما راهنمای کامل سفر به چالوس را مطالعه نمائید. یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه گیلانی خورشت چغرتمه است و این غذا طعم نسبتاً شیرینی دارد. برای طبخ خورشت چغرتمه از موادی نظیر سینه مرغ، پیاز، تخم مرغ، آبلیموی تازه، نمک، زردچوبه، آب مرغ و فلفل استفاده می شود.

بهترین غذاهای شمالی را کجا پیدا کنیم

اناربیج یکی دیگر از غذاهای اصیل گیلانی است که در شهرهای رشت، رودسر، لاهیجان، انزلی و … در مناسبت‌های خاصی مانند شب یلدا سرو می‌شود. رمز مجله خبری غذا اصلی خوشمزگی کباب ترش شمالی، استفاده از سبزی‌های معطر محلی است. کباب ترش را با کته و گوجه کبابی میل کنید تا عاشق مزه بی‌نظیر آن شوید.

منو بارکواز اکبر جوجه معروف گرفته تا انواع ماهی شمالی، مثل ماهی سفید و قزل‌آلا، میزا قاسمی (با بادمجان کبابی)، کباب ترش، باقلاقاتوق و اشپل شور (خاویار ماهی سفید) را شامل می‌شود. نمی‌شود اهل گیلان بود یا به گیلان سفر کرد و از خیر غذاهای خوشمزه با مرغ و گوشت آن گذشت. پس شما هم آماده باشید تا از طعم دسته‌ای از غذاهای خوش طعم مرغ و گوشت‌دار برایتان بگوییم. کافیست برای یکبار هم که شده کوله‌بار سفرگردی‌تان را بردارید و راهی یکی از روستاهای گیلان شوید تا از نزدیک با هنر آشپزی و خلاق باصفای مردم این شهر آشنا شوید. انواع غذاهای گیاهی، کباب، کوکو، آش، دسر و شیرینی در انواع و اقسام نمونه‌ها طبخ می‌شود.

خوشبین (حسن رشتی)

رستورانی با فضای بسیار آرامش‌بخش که همه چیز آن طبق اصول است. این اصول را از چیدمان و نحوه ارایه سرویس تا نوع سرو غذا می‌بینید و از بابت آن هم شگفت زده خواهید شد. اگر دنبال موسیقی زنده هستید این رستوران شب‌ها اجرای زنده موسیقی نیز دارند و در کنار خوردن یک غذای اصیل شمالی می‌توانید از موسیقی هم لذت ببرید.