غذاهای محلی گیلان؛ لیست کامل غذاهای اصیل گیلانی-احمد فود

اناربیج از رب انار، گردو، سبزی قورمه و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود. برای پختن و جا افتادت این غذای اصبل گیلانی چند ساعت زمان لازم است. میرزا قاسمی یک غذای با گوجه فرنگی و بادمجان است و تهیه آن در مجله خبری غذا خانه بسیار آسان است. مخصوصاً در تابستان که می توانید بادمجان ها و گوجه فرنگی ها را با بهترین کیفیت پیدا کنید بسیار خوب است. میرزا قاسمی یکی از غذاهای محبوب ایرانی ، اصالتاً از شمال ایران است.

رستوران خوش‌بین که به رستوران حسن رشتی نیز معروف است را شاید بتوان بهترین رستوران گیلکی در تهران نامید. رستوران خوش‌بین از قدیمی‌ترین رستوران‌های شمالی تهران است که در خیابان سعدی واقع‌شده است. رستوران خوش‌بین بااینکه فضایی بسیار کوچک دارد اما شمارا بسیار یاد حال و هوای شمال می‌اندازد. جالب‌ترین قسمت پختن مرغ ترش، اضافه کردن دو عدد تخم مرغ زده شده به آن و هم زدن آن در خورش است. تکنیکی که پخت مرغ ترش را با انواع روش‌های پخت مرغ متمایز می‌کند.

برای پخت این غذا برنج را در آب کاملاً پخته و سپس سبزی‌ها را به آن اضافه می‌کنند. بعد از جا افتادن مواد به آن آب نارنج زده شده و تخم مرغ به آن افزوده می‌شود. ترکیبات این غذا تخم مرغ، برنج، سیر، سبزی‌های اسفناج، جعفری، گشنیز، نعناع خالواش و آب نارنج است. در این فاصله ۲ تا پیاز متوسط رو رنده کرده و با روغن کم، مقداری زردچوبه و نمک، ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ۱ قاشق غذاخوری رب انار ترش تفت دهید.

ته قابلمه چند تکه چوب قرار داده، سپس ماهی شکم‌پر را به آرومی روی چوب قرار دهید. این خطه از ایران، غذاهای متنوعی داره که ما چند مورد رو نام بردیم. کایت با ارائه خدمات گردشگری آنلاین پا به پات تا مقصد میاد. هر کجای دنیا و هر ساعت از شبانه‌روز که هست؛ در سایت کایت آنلاین شو و با چند کلیک بلیط هواپیما، بلیط چارتر، هتل و تورهای مسافرتی و طبیعت‌گردی خودت رو رزرو کن. اگر دنبال یک طعم اصیل در یک روستای بکر هستید، سری بزنید به جواهرده رامسر که دیدنی‌هایش شما را به تعجب می‌اندازد. در چه فصلی بهتر است راهی شمال شوید؟ اگر جواب شما تابستان است، پس بهتر است هر چه سریع تر این راهنما را درباره سفر به شمال در زمستان و جذابیت‌هایش در این فصل بخوانید.

  • اگر تصمیم به خرید ملک گرفتید، هزینه تور قبرس برای شما رایگان است و این یعنی یک تیر و دو نشان.
  • چکدرمه غذایی مانند استانبولی پلو است که ترکمن‌ها در ظروف خاصی به نام قازان و با استفاده از گوشت، برنج، پیاز، رب گوجه فرنگی، و ادویه جات بسیار درست می‌کنند.
  • این خورش لذیذ و سالم را معمولا با حبوباتی مثل عدس یا با برنج و حتی آرد برنج درست می‌ کنند.
  • به نظرتان بهترین رستوران چالوس کدام است؟ آیا تجربه حضور در هیچ یک را داشته‌اید؟ اگر اینطور است، نظرات خود را در همین بخش با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.
  • اگر تا اینجای این مطلب از شادیما همراه ما بوده اید قطعا متوجه شده اید که سیر بخش جدایی ناپذیر غذاهای شمال ایران است.

سبزی، ماست و برنج مواد اولیه تهیه یک آش خوشمزه مازندرانی به نام بنه بزه آش هستند؛ یک وعده غذایی سبک که بسیار راحت آماده می‌شود. گشنیز و اسفناج و شوید را با سیر و نعنا می کوبند و با ماست مخلوط می‌کنند تا ماست دلال آماده شود. این ماست باید با برنج نیم‌دانه پخته‌شده مخلوط شود و سپس آش آماده است. معمولا به هنگام سرو بر روی این آش نعنا داغ می‌ریزند و برخی از کوفته ریزه هم در آن استفاده می‌کنند.

طرز تهیه مرغ با سس گردو خوشمزه به روش شمالی

وقتی کاملا سرخ شد، نیم کیلو سبزی(که شامل نعناع، گشنیز، پونه کوهی(خَنِش،خالواش)) را اضافه کرده و کاملا تفت دهید. کمی که تفت داده شد، ۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی نگینی اضافه کرده و تفت دهید. در مرحله بعد دو حبه سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید. در قابلمه را گذاشته و به مدت ۳ ساعت با حرارت خیلی کم بپزید؛ بعد از پخت، به آرامی ماهی را از قابلمه خارج کنید.

هالومی- یک پیش غذا عالی که حتما باید امتحان کنید!

این غذا از گوشت راسته گوسفندی، سبزیجات محلی شمال کشور، رب انار، گردو آسیاب شده، سیر و پیاز رنده شده تهیه می شود. تنوع غذاها در استان مازندران بسیار بالا بوده و از طعم و عطر منحصر‌به‌فردی برخوردارند. ما در این مقاله به معرفی ۲۴ مورد از اصیل‌ترین و معروف‌ترین غذاهای محلی مازندران پرداختیم، اما بدون شک غذاهای دیگری هم در این منطقه تهیه می‌شود. در صورتی که غذاهای دیگری از استان مازندران می‌شناسید، لطفا آن را با ما و همه کاربران علی بابا به اشتراک بگذارید. ته چین معمولا در بسیاری از استان‌ها طبخ می‌شود و در هر منطقه‌ای روش پخت متفاوتی دارد.

یکی دیگر از غذاهای شمالی خوشمزه شوید قورمه است که مانند بیشتر غذاهای شمالی طعم ترش دارد. البته میزان ترشی آن را باتوجه‌به ذائقه‌های مختلف می‌توان کم یا زیاد کرد. خورش های شمالی را باید سرآمد بهترین طعم و مزه‌ها در جهان دانست. خلاقیت در غذاهای شمالی به‌گونه‌ای است که نمونه‌اش را در هیچ جای دنیا نخواهید یافت. کباب ترش، طعمی بسیار دل‌چسب و مانند دیگر غذاهای شمالی مزه‌ای ترش دارد. کباب ترش پیشنهاد مناسبی برای طرفداران کباب است که از طعم سایر کباب‌ها خسته شده‌اند و دنبال یک طعم جدید هستند.

میرزا قاسمی از معروف ترین غذاهای شمالی است که خیلی ها در دیگر شهرهای ایران هم آن را درست می کنند. برای تهیه ی این غذا از بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ، ادویه و رب گوجه فرنگی استفاده می شود و چیزی که آن را خوش طعم می کند بادمجان های کبابی است. بیج بیج یکی از سریع‌ترین غذاهای شمال ایران است که با گوشت چرخ‌شده تهیه می‌شود. برای درست کردن این غذا، پیاز را کمی تفت داده و گوشت را به همراه ادویه‌جات به آن اضافه می‌کنند. پس از سرخ شدن گوشت، مقداری گوجه‌فرنگی خردشده به خورشت اضافه می‌شود. گوجه‌ها که له شد، رب گوجه فرنگی را به همراه مقدار بسیار کمی آب در خورشت می‌ریزند و اجازه می‌دهند تا خوب جا بیفتد.