سبزی محلی، گردو و انار به عنوان عناصر اصلی آشپزی شمالی در اکثر غذاها وجود دارد. ویترهای بارکو اصالتا رشتی هستند و با مهمانان شمالی رستوران با گویش گیلکی صحبت میکنند. و از آنجایی که تهیهغذای گیلانیبه شکل اصیل آن نیاز به مهارت خاصی دارد، سرآشپز و اکیپ رستوران گیلانی هستند. مواد تشکیل دهنده این غذا کدوی سبز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، پیاز، تخم مرغ و سیر است.
- معمولاً نازخاتون را به همراه غذاهایی مانند شامی، ترش کباب و واویشکا بهعنوان چاشنی استفاده میشود.
- میرزا قاسمی را هم بهعنوان پیش غذا و هم بهعنوان غذای اصلی میتوان سرو کرد.
- آلوگوبی سالهاست که در لیست خوشمزه ترین غذاهای هندی قرار دارد و از آنجایی که یک غذای گیاهی است، بیشتر در قسمتهای غربی هند دیده میشود.
- دیبیجا را از موادی مانند اشپل ماهی، پیاز، کره، آب نارنج یا آب انار و ادویه درست میکنند که یک پیش غذای چرب، لذیذ و خوشمزه است.
در رشت رستوران خوب و عالی به اندازه موهای سر پیدا میشود، اما اگر دنبال بهترین هایشان هستید، لیست بهترین رستوران های رشت را اینجا ببینید. شمال فقط غذاهای خوشمزه ندارد، بلکه پر است از سوغات خوشمزه و جذاب. اگر راهی گیلان شدید، در اینجا آدرس بهترین رستوران های گیلان را با غذاهای محبوبشان پیدا کنید. قبل از همه حتما میدانید که نیمی از طعم یک خورش شمالی به برنج تازه و خوشعطر همراه آن است. اگر میخواهید چنین طعمی را بچشید، اجاره اقامتگاه آویشار تالش پیشنهاد ما به شماست. کیفیت بالا و طعم و مزه بینظیر این غذاها را میتوانید از میزان بالا رفتن وزن خود پس از هر بار برگشت از شهرهای شمالی، بهخوبی متوجه شوید.
خورشت سیر انار
اگر هم قصد دارید در سفر بعدی تان سری به رشت بزنید و می خواهید برای این کار برنامه ریزی کاملی انجام دهید، پیشنهاد خوبی برای تان داریم. برای بررسی دقیقتر این شهر میتوانید ازنقشه و مسیریابی ایرانکارناوال استفاده کنید و جزییات خیابانها و شهرهای آن را ببینید. دوپتی یکی از غذاهای محلی و سنتی مازندران است که از ترکیب دوغ، حبوبات و سیر داغ به وجود میآید. طبخ این غذا بسیار ساده بوده و به زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد. دوپتی را برای خود و اعضای خانوادهتان سرو کرده و از خوردن آن لذت ببرید. مطنجن، متنجن یا متنجان ازخورش های محلی گیلانیو متعلق به شمال کشور است که با گوشت، روغن، آلو، قیسی و … تهیه می شود.
این غذای خوشمزه و خوش عطر در زمان ناصرالدین شاه قاجار توسط محمد قاسم خان که والی حاکم رشت بود تهیه شد و همچنین نام او روی این غذای فوق العاده ماندگار شد. میرزا قاسمی نیز مانند خورشت مرغ و آلو و شش انداز و غذاهای دیگر از غذاهای محلی و سنتی استان گیلان است. این مجله خبری غذا غذا یک آش خوشمزه و محبوب است که اغلب در روزهای سرد سال درست میشود. گوشت چرخکرده، حبوبات، سبزی محلی، کشمش، قیسی، آرد و هویج، به همراه چغندر ترکیبات اصلی این آش است. اگر بخواهیم اناربیج را برایتان شرح دهیم، باید بگوییم که با غذایی شبیه به فسنجان روبرو هستید.
معرفی بهترین غذاهای اصفهان
جالب است بدانید که مازندرانیها این غذا را در بسیاری از مراسمات مذهبی مختلف و مناسبتهای خاص طبخ میکنند. برای مطالعه مراحل طرز تهیه و جزییات درست کردن خورش باقلا قاتق روی لینک مطلب کلیک کنید. برای مطالعه طرز تهیه مرجو خورش یا خورش عدس سبز به روش طالقان و گیلان روی لینک مطلب کلیک کنید.
همانطور که از مواد اصلی کدو بره مشخص است، این غذا در لیست غذاهای مقرون به صرفه مازندران قرار دارد و تمامی مواد غذایی آن به راحتی در دسترس قرار دارند. کباب ترش از غذاهایی است که نمی شود به شمال رفت و آن را امتحان نکرد. برای درست کردن این غذا گوشت ها با ترکیب سبزیجات خرد شده روغن، پیاز، سیر رنده شده، گردوی چرخ شده و رب انار مزه دار و روی زغال کبابی می شوند. یکی از مقاصد اصلی کشور، شهرهای شمالی ایران است که هر ساله بسیاری از مسافران و گردشگران این شهرها را میعادگاه اصلی خود می دانند.