غذاهای محلی گیلان؛ لیست کامل غذاهای اصیل گیلانی-احمد فود

اما این غذا یک عضو کبابی دارد که بادمجان کبابی است و در آن از گوشت استفاده نمی شود. احتمالا بدانید که گمج چیست؟ گمج به ظرف های سنتی گیلان می گویند که سفالی هستند و از آن برای پخت غذا به جای قابلمه استفاده می کنند. این غذا هم انتخاب مناسبی برای کسانی است که به غذاهای سنتی علاقه دارند اما گیاه خوار هستند. شباهت مجله خبری غذا دارد با این تفاوت که در در آن از گوشت استفاده نمی شود و بادمجان نقش اصلی در این غذا را بازی میکند. گمج کباب از کباب های ناب شمال است که در ظرف هایی به نام گمج درست می شود و به همین دلیل بااین نام شناخته می شود. قلم ابزاری است برای فرار از واقعیت، واقعیت تلخ زندگی روزمره که هر ثانیه با آن درگیر هستیم.

  • حتی از نظر غذا نیز قسمت های مختلف ایران با هم متفاوت هستند و هر بخش از ایران دارای غذاهایی هستند که تنها مخصوص این منطقه از کشورمان هستند.
  • اگر راهی گیلان شدید، در اینجا آدرس بهترین رستوران های گیلان را با غذاهای محبوبشان پیدا کنید.
  • اگر شما هم ققصد سفر به مشال کشور و خصوصا منطفه ی گیلان را دارید حتما غذاهای محلی این منطقه از کشورمان را امتحان کنید.
  • ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه افزوده و در مرحله بعد ۱۲۰ گرم سبزی خرد شده (شامل چوچاق، خالواش، نعناع، گشنیز، جعفری و برگ سیر) و همچنین ۱ قاشق غذاخوری ریحان خشک محلی اضافه کنید و تفت دهید.
  • گشنیز و اسفناج و شوید را با سیر و نعنا می کوبند و با ماست مخلوط می‌کنند تا ماست دلال آماده شود.

این غذا از غذاهای معروف شب یلدا است که سر سفره شمالی‌ها حاضر می‌شود. ترکیبات این غذا، رب انار، گردو، سبزی قورمه و گوشت چرخ‌کرده است. رستوران ماهی ماهی یک رستوران گیلانی که با ارائه انواع غذاهای گیلکی باکیفیت بالا و طعمی بی‌نظیر در محیطی بسیار لوکس یکی از بهترین رستوران‌های گیلکی در تهران است. قیمت بالای این رستوران و واقع‌شدن در هتل زیبای تاج‌محل یکی از دلایلی است که فقط افراد خاصی به آنجا مراجعه ‌کنند.

لیست ۸ غذای شمالی

می‌رسیم به یک شکم‌پر خوشمزه دیگر که کاملا گیاهی است و بسیاری آن را می‌پسندند. برای طبخ این غذا به بادمجان، گوجه‌فرنگی، پیاز، گردو، سیر، سبزی شامل چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر، رب انار، نمک و فلفل و زردچوبه، روغن و خلال بادام احتیاج دارید. این غذا در عین سادگی بسیار خوشمزه است و معمولا با برنج یا نان سرو می‌شود. این غذا از معروف ترین خوراک های گیلانی است که اسم آن را در میان لیست غذاهای شمالی بسیار زیاد می شنوید. برای تهیه این غذای خوشمزه به باقالی پوست کنده، شوید خشک، سیر کوبیده، نمک و زردچوبه و تخم مرغ نیاز دارید.

خوشمزه ترین غذاهای شمالی را اینجا بخورید؛ از کباب تا خورش و آش!

خورشت جا افتاده و خوشمزه آغوز مسما را در کنار برنج میل می‌کنند. یکی از مقوی‌ترین غذاهای چالوس و مازندران آغوز مسما است که پروتئین بسیار بالایی دارد. این غذا را معمولاً با گوشت اردک درست می‌کنند که سرشار از پروتئین و انواع ویتامین‌های ضروری برای بدن است. در تهیه آغوز مسما از گردو و دانه‌های ساییده شده انار به همراه انواع ادویه و پیاز استفاده می‌شود. اگر به مازندران یا شمال ایران سفر کردید، حتماً این غذای لذیذ و مقوی را امتحان کنید. یک پیش‌غذای خوشمزه که می‌توانید همراه با غذا یا پیش از آن میل کنید، کال کباب است.

برای خواندن مراحل طرز تهیه واویشکا روی لینک مطلب کلیک کنید. برخی تنها با اضافه کردن کمی نمک و فلفل، ماهی سفید را در روغن سرخ می‌ کنند و برخی دیگر به صورت شکم پر و با مخلفات و رب انار و سبزی این ماهی را درست می‌ کنند. این غذا به عنوان یک گزینه محبوب برای شام عید نوروز و چهارشنبه سوری و سایر مراسم خانوادگی ایرانی شناخته می شود. خورشت «چغرتمه مرغ» یکی از غذا های سنتی گیلان است که طعم ویژه ای دارد. این غذا از ترکیب مرغ، تخم مرغ و آب نارنج تازه تهیه می‌ شود و یک ایده عالی برای تنوع بخشیدن به رژیم غذایی سالم است.