در همین حین، پیاز خرد شده را در یک تابه در روغن تفت دهید تا خوب طلایی و سرخ شود. پیاز سرخ شده را به برنج در حال پخت بیفزایید و اجازه دهید تا غذا برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه جا بیفتد. در آخر غذا را در ظرف سرو بکشید و روی آن را پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید. پس از سیخ کردن کبابها، یک تابه جادار روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید.
در ادامه با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو، این غذای محلی خوشطعم و متفاوت را در خانه درست کنید. آش رشته غذایی کامل و مغذی است که هر کسی میتواند در هر سنی و با هر شرایط سلامتی از آن لذت ببرد. این آش خوشمزه را میتوان در موقعیتهای خاص و بهعنوان غذایی مجلسی در سفرههای مهمانی سرو کرد. خورش قورمه یا قورمه سبزی، یکی از غذاهای ملی کشور ایران است که در میان ایرانیان، طرفداران بسیاری دارد. خورش عدس سبز، یکی از لذیذترین و مقویترین خورشهای ایرانی است که اصالت آن به شهر طالقان در استان البرز برمیشود؛ البته این خورش در استان گیلان و مازندران نیز با کمی تفاوت در طرز تهیه درست میشود.
- آنها برای نگهداری طولانی مدت از این غلات، آنها را پوست میگرفتند و با آب یا شیر میپختند.
- 2_ گوشت راسته گوسفندی برای تهیه کباب بختیاری به شیوه رستورانی گزینه بهتری است.
- دو قاشق سوپخوری روغن را در یک تابه دیگر بریزید و زرشکها را روی حرارت ملایم گاز، کمی تفت دهید.
- از فيله گوسفند، سينه مرغ، فلفل دلمهاي، پياز متوسط، روغن زيتون، پودر سير و زعفران تهيه مي شود.
- تکههای گوشت را با ادویهها و یک عدد پیاز خرد شده در یک کاسه بریزید و با دستانتان گوشت را به این مواد آغشته کنید.
این استان بهدلیل احاطه شدن توسط رشته کوههای البرز مرکزی از موقعیت جغرافیایی و آبوهوای منحصربهفردی برخوردار است و همین موضوع، علاوه بر تاریخ کهن این شهر، تاثیری بینظیر روی غذاهای محلی قزوین گذاشته است. جالب است بدانید که در ایام محرم برای طبخ تهچین گوشت گرمساری، گوسفند را بهصورت درسته در پارچه توری میپیچند و لای برنج در دیگ میگذارند تا مغزپخت شود. در ادامه با ما همراه باشید تا این تهچین خوشمزه گرمساری را در خانه درست کنید. شش انداز از جمله غذاهای زنجانی است که مردم برای شب چهارشنبه سوری تدارک میبینند. این خوراکی بسیار مقوی از ترکیب خرما، گردو، کشمش، پیاز، تخممرغ و شیره انگور تشکیل میشود و به خاگینه خرما شباهت دارد. این غذا اغلب در فصل سرد تهیه میشود؛ زیرا مواد اولیه آن طبع گرمی دارند و از کالری بالایی برخوردار هستند و از همین رو انرژی بدن را افزایش میدهند.
بیاعتبار سازی نیروی انتظامی، باعث میشود که هرجومرج در کشور بیشتر شود
در ادامه به معرفی تعداد ی از غذاهای محلی استان چهارمحال و بختیاری می پردازیم. این کباب از فیله گوسفند، سینه مرغ، فلفل دلمه ای، پیاز، روغن زیتون، پودر سیر و زعفران تهیه می شود. گوشت مرغ و گوسفند را با روغن زیتون و پیاز مخلوط می کنند، با زعفران آغشته نموده و سپس تکه تکه کرده و یک قطعه مرغ و یک قطعه گوشت را به سیخ می کشند و روی زغال کباب می کنند.
۱۴. غذاهای محلی استان قزوین
کوکوی شیرین یکی از غذاهای اصیل و قدیمی استان قزوین است که در دیگر مناطق ایران از جمله مشهد، اصفهان و تبریز نیز درست میشود. کوکوی شیرین، پای ثابت مجالس و مهمانیها است و بهصورت سرد یا گرم برای پیشغذا یا دسر سرو میشود. مواد اولیه و طرز تهیه این کوکو به کوکوی سیبزمینی شباهت دارد؛ با این تفاوت که کوکو شیرین، پس از طبخ در شهدی شیرین غوطهور میشود. خرما پلو یکی از غذای اصیل و مقوی اهوازی است که میتوان آن را برای وعده سحر یا افطار در ماه مبارک رمضان سرو کرد.
همچنین تورهای مسافرتی که به مقصد شهرکرد، چلگرد یا دیگر مناطق شهری و طبیعی چهارمحال و بختیاری برگزار میشوند، همواره گزینه مناسبی برای سفر و گشت و گذار در این استان خوش آب و هوا به شمار میآیند. چهارمحال و بختیاری با مرکزیت استان شهرکرد دارای ۶ شهرستان به نامهای اردل، بروجن، فارسان، کوهرنگ، لردگان، شهرکرد و سامان و ۲۶ شهر است. این در حالی است که تا قبل از سال ۱۳۳۲ شهرستان شهرکرد بخشی از استان اصفهان بود.