دسته دوم اما غذاهایی مانند باقلاقاتق و ترش تره هستند که در کنارشان میتوان ماهی شور یا ماهی دودی سرو کرد. اما اگر طرفدار غذاهای شمالی هستید، خوشمزهترینشان را در هر وعده میتوانید اجاره اقامتگاه بوم گردی گلبند رودبار بخورید! آن هم در یک اقامتگاه کاهگلی که هر گوشهاش پر است از آرامش و زیبایی. میرزا قاسمی هم که از بهترین های شمال محسوب می شود و نیازی به معرفی خاصی ندارد، این غذای خوشمزه را در دستور اصلی با بادمجان کبابی یا دودی درست می شود. برخی افراد فقط بهدنبال حضور در رستورانهای شیک هستند و از تجملات رستوران لذت میبرند.
- راستی اگر می خواهید فهرست غذایی کامل تری داشته باشید، توصیه می کنیم دستورهای زیر را هم ببینید.
- همراه با غذا ترشی میل میکنید یا بیشتر اهل سالاد و ماست هستید؟ برویم با هم سری به خوشمزهترین چاشنیهای گیلانی بزنیم.
- تنوع غذاها در استان مازندران بسیار بالا بوده و از طعم و عطر منحصربهفردی برخوردارند.
- برای تهیه این غذا پیاز، رب انار، رب گوجه، رب نارنج ،ادویه و سبزی معطر را در شکم اردک میریزند و سپس آن را طبخ میکنند.
- اگر دوست داشتید غذای شمالی را در فضایی لوکس و مدرن میل کنید به شما رستوران گیلکی بنه را پیشنهاد میکنیم که یکی از بهترین رستوران گیلانی در تهران است.
برای طبخ آن از مرغ، آلو قیسی، آلو سیاه، پیاز و شکر استفاده می شود. خوراک واویشکا با استفاده از دل و جگر گوسفند، پیاز، گوجه فرنگی، رب گوجه، انار ملس دانه شده، آب، نمک، فلفل، گلپر و زعفران طبخ می شود. مثلا برای یک پرس برنج سفید بدون هیچ چیز اضافهتری ۱۷ هزارتومان باید پرداخت کنید و این سطح قیمت را به کل منو تعمیم دهید. در بین غذاهای رستوران گیلانی بهزاد علاوه بر کباب ترش، خوراک ازون برون و خوراک ماهی سوف با سس انار و نارنج بسیار خوشمزه است و حتما توصیه میشود.
آش و حلیم مولانا چالوس
هند بزرگترین جمعیت گیاهخواران جهان را دارد و این موضوع باعث میشود که ذهن بیشتر افراد دچار خطا شود و فکر کنند که پیدا کردن غذاهایی که با فرآورده حیوانی تهیه شدهاند دشوار است. در صورتی که گیاهخواران هند حدود 25 درصد از جمعیت این کشور را تشکیل میدهند و به دلیل پرجمعیت بودن این کشور، حتی اگر یک چهارم آن نیز گیاهخوار باشند، مجله خبری غذا جمعیت زیادی به نظر میرسند. به خاطر داشته باشید که شمال غربی هندوستان بیشترین جمعیت گیاهخواران را دارد و جمعیت هر دو نوع رژیم غذایی در نواحی مرکزی تقریبا با یکدیگر مساوی است. در نواحی جنوبی و شرقی جمعیت غیر گیاهخواران هندی بیشتر است. علاوه بر فرهنگ، آب و هوا و موقعیت جغرافیایی نیز در تنوع و قیمت غذا در هند تأثیر گذار است.
غذاهای نونی شمالی
گیلانی ها اما با هنر و ابتکار خود قلیه ای خوشمزه در سفره خود دارند که با مواد خوراکی موجود در محل زندگی شان کاملا هماهنگ است و اساس آن را سیر تازه تشکیل می دهد. گوشت مرغ یا اردک، برگ های سیر، پیاز، لپه، ادویه و تخم مرغ موادی هستند که در تهیه این خورش از آنها استفاده می شود. بد نیست بدانید که گوشت اردک در غذاهای گیلانی در گذشته بسیار رایج تر بوده است. خورش ترش تره گیلانی را همراه با برنج کته یا نان و در کنار ماهی دودی یا ماهی شور و انواع مخلفات گیلانی مانند ترب سفید، سیر، باقالی خام و … یکی دیگر از غذاهای محلی مازندران که از شهرت خاصی در میان اهالی این منطقه برخوردار بوده و بسیار دلچسب است را میتوان آش کدو معرفی کرد. مواد غذایی این آش مازندرانی را کدو، عدس، برنج، پیاز داغ، آب لیمو، شکر و نمک تشکیل میدهند.
مرغ ناردونی
این غذا نزد کسانی که دارای رژیم گیاهخواری هستند محبوبیت زیادی دارد. اگر به دنبال یک غذای گیاهی و رژیمی خوشمزه هستید باید کدوبره را در فهرست غذاییتان قرار دهید. این غذا از ترکیب سیبزمینی، کدوی سبز، گوجهفرنگی، پیاز، سیر و تخممرغ و ادویه تهیه میشود و خواص فراوانی دارد. اگر وقت کافی برای پختن یک غذای محلی ندارید، باید بگوییم که کدوبره به سرعت آماده میشود و میتوانید از خوردن آن لذت ببرید. یکی از مواد پرکاربرد در آشپزی مازندرانیها، باقلای مازندرانی یا باقلا پلویی است. آنها با استفاده از این ماده و ترکیب آن با شوید خشک، تخممرغ، سیر، کره و روغن، زردچوبه و دارچین غذایی به نام باقلا وابیج درست میکنند.