لوبیا چیتی را از شب قبل در آب خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس آب آن را خالی کنید و با آب تازه روی حرارت ملایم گاز بپزید. پیاز نگینی خرد شده را در روغن داغ تفت دهید تا طلایی و سبک شود. سیر له شده و گوجه فرنگی خرد شده را به بقیه پیاز در تابه بیفزایید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کاملا کشیده شود. مواد تفت داده شده را بههمراه سیبزمینی از وسط نصف شده به لوبیای پخته اضافه کنید.
- سپس یک ملاقه از تخممرغ همزده را در تابه بریزید تا خودش را بگیرد.
- مازندرانیها به کال کباب گردو اضافه نمیکنند در عوض در آن آبغوره می ریزند و به این ترتیب کال کباب گیلانی تبدیل به ناز خاتون مازندرانی می شود.
- برای طعم بهتر میتوانید کمی آب نارنج را هم به آن اضافه کنید.
- با توجه به نوع غذایی که طبخ می کنید این زمان متفاوت است ولی به طور معمول بیشتر از ۵ دقیقه نباید ماهی در خورش بپزد زیرا بعد از سرخ شدن خیلی زود له می شود.
- همچنین در این رستوران موسیقی زنده پیانو شنیده میشود که لذت غذا خوردن را چند برابر میسازد.
شما میتوانید در کف تابه، یک ردیف پیاز حلقه شده قرار دهید و ماهی را روی آنها بگذارید تا ماهی در حین پخت، نسوزد. افزودن سبزیجاتی چون نخودفرنگی، قارچ، هویج پخته و سیبزمینی به کوکوی مرغ بادکوبهای سلیقهای است؛ اما طعم آن را خوشمزهتر میکند. آش ترش تبریز نام «آش آبغوره»، یکی از انواع این آش است که در تهیه آن فقط از تره و جعفری به مقدار مساوی استفاده میشود. پس از پخت باقلا، تخممرغها را در قابلمه بشکنید و اجازه دهید تا تخممرغها ببندند. چغندر نگینی خرد شده و سبزیهای خرد شده را در قابلمه خورش بریزید تا همراه با گوشت و حبوبات بپزند.
با چند غذای هندی معروف آشنا شوید!
پیشینه هر شهری را میتوان با توجه به غذای محلی آن شهر تشخیص داد. غذاهای گیلان و رشت جزو غذاهای بسیار معروف و خوشمزه در سرتاسر ایران شناخته میشود. اگر هنوز موفق نشدید که طعم این غذاها را بچشید پیشنهاد میکنیم که حتما امتحان کنید و لذت ببرید.
باقلا قاتق از بهترین غذاهای گیلان
همه گردشگران از طعم بینظیر غذاهای شمالی تعریف میکنند و چاق شدن آنها در این سفر گواه این موضوع است. اگر می خواهید در سفر به گیلان غذایی را امتحان کنید که در شهرهای دیگر کمتر طبخ می شود. گیجاواش نام گیاهی است که فقط در سرزمین های شمالی بخصوص گیلان یافت می شود.
بوی آتشین میرزا قاسمی که باعث تفاوت خاص و قابل توجه این غذای شمالی نسبت به بقیه غذاها شد، به دلیل کباب شدن بادمجان آن است. اکبر جوجه غذایی بسیار نام آشنا در شمال کشور و استان مازنداران است و رستورانهای بسیاری آن را عرضه میکنند. اکبر جوجه در واقع یک شیوه پخت جوجه بوده که به تدریج به یکی از مشهورترین غذاهای شمال تبدیل شده است. جوجه، رب انار شیرین، لیموترش، زعفران دمکرده، روغن مایع و نمک و فلفل مواداولیه این غذا هستند که معمولا در کنار برنج سرو میشود. کباب ترش از غذاهایی است که نمی شود به شمال رفت و آن را امتحان نکرد. برای درست کردن این غذا گوشت ها با ترکیب سبزیجات خرد شده روغن، پیاز، سیر رنده شده، گردوی چرخ شده و رب انار مزه دار و روی زغال کبابی می شوند.
۹- کال کباب سنتی گیلانی
ترکیب بادمجان کبابی با آب انار ترش و سبزیهای معطر شمالی بیشک شما را شگفتزده خواهد کرد. شمالیها با سالمترین مواد غذایی و البته با ذوق فراوان، هنرمندانه خورشتهای بینظیری درست میکنند. اگر میخواهید درباره این خورشهای لذیذ بیشتر بدانید، ادامه این مقاله را با دقت دنبال کنید.